Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • USA The Rundown (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Losangeleský vymahač dluhů a lovec lidí Beck má pro svou práci nejlepší předpoklady. Kromě fyzické síly má také buldočí zarputilost, s níž je odhodlán získat vše, pro co je vyslán svým zaměstnavatelem, bohatým mafiánským bossem Walkerem. Snaží se sice vyhýbat násilí, ale když není zbytí, vynutí si zaplacení silou. Protože by chtěl s touto prací skončit a otevřít si restauraci, požaduje, aby mu šéf svěřil nějakou opravdu velkou zakázku. Ten ho pošle do amazonského pralesa, kde se potlouká jeho syn Travis jako lovec pokladů. Po riskantní cestě zchátralým letadlem se Beck dostane do městečka, kterému nelítostně vládne Cornelius Hatcher, majitel nedalekého zlatého dolu. Pracuje pro něj i Travis, který hledá drahocennou zlatou sošku, a Beck musí zaplatit deset tisíc, aby ho vykoupil. Jenže když chce mladíka odvézt na letiště, Hatcherovi muži se mu v tom pokusí zabránit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (456)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale Seann William Scott mi prostě nejvíc pasuje do teenagerských komedií. I tento film se sice řadí do komedií (akčních), ale mě tu prostě moc neseděl. Podobný problém mám i s The Rockem. Tatím co ve wrestlingu jsem ho žral, tak ve filmu mi moc nesedí. To že zatřepe kozama, z něj ještě nedělá dobrého herce. Naštěstí se akční scény dají upravit na počítači, jinak by to byl docela průser. Jinak mě asi nejvíc pobavily nadržené opice. ()

choze 

všechny recenze uživatele

V roce 2003 rozzářil filmové plátno impozantní akční ohňostroj, který byl bohužel předzvěstí příštích suchých let. Za MATRIX RELOADED, KILL BILLEM, T3 a MIZERY 2 se na liáně zhoupl i tenhle nenápadný buddy movie ve stylu eighties. Bitka uprostřed a finále jsou solidní a cool, Rock je sympaťák a Walken ucházející padouch, ale Scott je na facku a spolu s průměrným scénář to táhne dolů. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

nevím , jestli P. BERG chtěl vzkřísit ,,klasický béčkový akční film", ale podobné (asi né tak vymakané) znám z mého mládí, i když - a přiznám se bez mučení -, již dlouho jsem je neviděl. oko mé zajiskřilo radostí, když zjevil se CH. WALKEN, protože - padouch má mít úroveň ! (jen občas vedl dost divný keci). ROCK ve své roli obstál na výbornou. když byl v akci, tak jsem se velice dobře bavil !! (škoda, že tam museli dát i jiný věci a postavy). a ty hlášky !!! za rok to zhlédnu znovu ! ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je síla. Tenhle film je velice jednoduchý, ale střídání akčních a humorných scén vás naplní docela dobrým pocitem. Nasmál jsem se docela dost, díky Scottovi a sem tam ho doplnil i prkenný Johnson, který zas vévodil těm akčnějším scénám. Zkrátka film, který vám neublíží, když ho shlédnete. 70% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Je to solidní akční dobrodružná komedie. Hlavní hrdina filmu Dwayne Johnson mě bavil, hrál dost dobře. I Seann William Scott klasicky pobavil. Akce je tu tak akorát, i komediální prvky mě baví. Příběh už je trošku slabší ale nevadí. Schwarzenegger se zde mihnul snad jen na 3 vteřiny. Velká pecka to není, ale film na který se čas od času dívat dá a rozhodně pobaví. Takže mé hodnocení je 75% = **** ()

Galerie (53)

Zajímavosti (32)

  • Dwayne Johnson (Beck) byl během natáčení po delší dobu odloučen od své rodiny, a proto se rozhodl pozvat na plac svou ženu Dany a dceru Simone, aby s nimi mohl trávit volný čas. (HellFire)
  • V jedné scéně dostane Beck (Dwayne Johnson) řetízek a dá si jej na krk. V dalším záběru jej ale nemá. (Terva)
  • Kaskadéra dělal Dwaynu Johnsonovi (Beck) dělal jeho bratranec. Ve scéně pádu džípu do propasti si zlomil kotník. (zdenur)

Související novinky

Rock vyrazí do džungle

Rock vyrazí do džungle

20.08.2015

A ne, bohužel nepůjde o pokračování oblíbeného béčka Vítejte v džungli. Dwayne Johnson se místo toho upsal projektu jménem Jungle Cruise, který se u Disneyho snaží oživit už několik let. V jednu dobu… (více)

Vítejte zpátky v džungli!

Vítejte zpátky v džungli!

12.12.2013

Deset let stará akční komedie Vítejte v džungli, ve které Arnold Schwarzenegger symbolicky předal žezlo hrdiny svalnatých filmů Rockovi, byla ve své době solidní propadák. Měla na tu dobu tučný… (více)

Čtvrtý Spidey za tři roky

Čtvrtý Spidey za tři roky

23.06.2008

Zdá se vám letošní léto překomiksované? Po Iron Manovi teď v zámořských kinech řádí Hulk, batmobil už zahřívá Temný rytíř a své jistě řeknou i Hellboy 2 a Hancock. A tento trend zjevně nepoleví ani v… (více)

Reklama

Reklama