Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček Larry Gigli (Ben Affleck) má příležitost vylepšit si jméno důležitým úkolem. Ricki (Jennifer Lopez) je ostrá gangsterka. Tihle dva se náhodou setkají při jedné zakázce, která se jim však vymkne z rukou. Budou spolupracovat? A zvládnou nečekaně velkou vzájemnou přitažlivost? (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

perlicka 

všechny recenze uživatele

No, to bylo opravdu veledílo. Docela trapas! Asi každý, od toho názvu čekal něco trochu jiného a lepšího. Ben Affleck v roli namyšleného a nadrženého zlodějíčka :-D. Aspoň Jennifer Lopez byla trochu svá a chovala se normálně. Ale přes tohle všechno by se zde našli, ale jen chvilema humorné momentky. ()

Saesulkun 

všechny recenze uživatele

Tenhle film pro ně udělal to, co žádnej jinej před ním ani po něm. Ležel jsem tenkrát s horečkama, doma byla atmosféra pod psa a na mě šly samý černý myšlenky. Když už mě přestalo bavit utápět se v negativním rozpoložení, zapnul jsem televizi, ale nic mě tam nezaujalo, takže jsem jen tak bezmyšlenkovitě přepínal. Asi nejzajímavější mezi tím, co se právě vysílalo, byl právě Gigli, ale ani u něj jsem nikdy nevydržel dýl jak pár minut. Potom mě ale zaujala hudba Johna Powella, tak jsem to tam nechal trošku dýl a v tom se to stalo. Neznal jsem souvislosti, ale najednou vidím mentálně zaostalýho kluka, jak se začíná nefalšovaně radovat a do toho se rozezvučela úžasná hudba, prostě skutečná óda na radost. Z očí mi okamžiě vyhrkly slzy a když po několika minutách odezněly, zjistil jsem, že odplavily nejenom depresi, ale i horečku. Takže jedinýmu filmu v životě, který mě kdy vyléčil z nemoci prostě nemůžu dát míň než 5 *. Druhý den jsem zkouknul opakování už celý a i přes několik hluchých míst a totálně topornýho Afflecka, jsem rozhodně nelitoval. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Hořká labutí píseň Martina Bresta, člověka, který na scénu vypustil POLICAJTA Z BEVERLY HILLS a konečně dotáhl Pacina k Oscarovi ve VŮNI ŽENY (snad jen proto se dotyčný také objevil v tomto filmu). Není to sice nejhorší film na světě, stejně se ale krutě nepovedl - příběh na hovno (únos mentálně postiženého bratra státního návladního za pomoci v pase široké lesby? Opravdu??), scénář k tomu špatný, hudba v pohodě ale úplně mimo, všechno, co se odehraje po Pacinově výstupu, je už jen v režimu "tak mě prosím zastřelte, evidentně trpím!". Smutnější o to, že si to Brest napsal sám. Chtěl být asi hrozně cool, možná si přál, aby se jeho dialogy citovaly a hlášky zlidověly... Takto to vypadá, když se výsledek nesejde s představou. 30% ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Co vedlo Martina Bresta k natočení takové ptákoviny je mi záhadou. Nedostatky vidím ve všem - hlavně v absolutně nedopečeném děravém scénáři. Taky marně dumám, proč se Ben Affleck a Jennifer Lopez zahodili v takovém projektu. Stejně jako Al Pacino nebo Christopher Walken, kteří se filmem také mihnou. Ale viděla jsem už i horší... ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Láska s rizikem jedním z nejhorších filmů všech dob jistojistě není! Dokonce je zde nespočet filmů hodnocených kolem 80%, které jsou o parník horší než tento – je to smutné, ale je to tak. Tohle stádní hodnocení mě opravdu nebaví ☹ Ale zpět k filmu… Láska s rizikem je kvalitativně běžnou béčkovou romantikou a příběhově je i docela zajímavá. Na první pohled je zjevné, že role Ricki je Jenny šitá na míru, a tak zde vysloveně exceluje jen tím, že prostě je, nijak zvlášť hrát ani nemusí. Je to poprvé, co Jenny za herecký výkon chválím a Zlatá malina za nejhorší ženský herecký výkon je úplný nesmysl. O tom, že je na co pohledět už vůbec nemluvím 😊 Úplně jinak to ovšem mám s Benem Affleckem, jehož herecký projev se mi nelíbil asi nikde a zde svému neherectví nasadil opravdu korunu. Upřímně bych mu tu malinu dal i já. Al Pacino má sice jen miniroli, za kterou je podle mě však kritizován neprávem. Např. ve vůni ženy je za velice podobný výstup vynášen do nebes, a to jistě po právu. Celkově se na film s výjimkou několika málo pasáží příjemně dívá a nevidím důvod, proč dát méně než 62%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Snímek se umístil na 19. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Slovo „fuck“ ve filmu zazní 124krát. (Pumiiix)
  • Láska s rizikem se řadí mezi největší kasovní propadáky hollywoodské historie. Z vložených nákladů 54 milionů amerických dolarů se studiu Columbia vrátilo na tržbách pouze 7,3 milionu. Film navíc provázely záporné reakce diváků i kritiky. Tento neúspěch otřásl hereckou kariérou Bena Afflecka a zcela zničil kariéru režiséra Martina Bresta. (peetriss)

Reklama

Reklama