Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček Larry Gigli (Ben Affleck) má příležitost vylepšit si jméno důležitým úkolem. Ricki (Jennifer Lopez) je ostrá gangsterka. Tihle dva se náhodou setkají při jedné zakázce, která se jim však vymkne z rukou. Budou spolupracovat? A zvládnou nečekaně velkou vzájemnou přitažlivost? (Bontonfilm)

Recenze (116)

golfista 

všechny recenze uživatele

Pověst jednoho z nejhorších filmů všech dob se naštěstí úplně nenaplnila. Je to sice hrozná kravina, ale já viděl desítky horších filmů ..... ()

kOCOUR odpad!

všechny recenze uživatele

"V každym vztahu je vždycky bejk a kráva. Já jsem bejk, ty jsi kráva. Bejk, kráva." What. The. Fuck. Neďakujem ti že sme spolu žili, ja preťal som si Gigli. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Film, který je úplně jiný, než jsem očekávál. Není důkazem prkenosti Afflecka, ani neherctví Lopezové (oba ujdou), ale ukázkou naprosté scénáristické bezradnosti. Brest to zprasil, jak jen mohl. Film bych však stěží ohodnotil jako jeden z nejhorších, jenž jsem kdy viděl. Je prostě jenom neskutečně špatný. Výsledek je tak hvězdička a půl, není to mnoho, ale viděl jsem hodně slabších kousků... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No jasně nějakej americkej bimbo řekne, že je to nejhorší film všech dob, pak přijde csfd stádo a už tam mydlí jeden odpad za druhým. Nejhorší filmy všech dob si ovšem já představuju trošku jinak. Problém tady toho kousku jsou naprosto katastrofálně napsaný hlavní postavy. Larry je chvíli za drsňáčka, chvíli za hlupáčka, chvíli za romantika, chvíli za machos a jeho vůbec postava tak celkově působí jak dva dny stará blitka na chodníku. Ricki to je snad ještě horší, to měla bejt gangsterka nebo co ? Jestli jo, tak si měli tvůrci pozvat na plac třeba Kalouska nebo jiný kluky a holky z našeho slavnýho politického spektra, ať se scénarista učí od mistrů oboru. Na druhou stranu, ani tenhle totální záser nezabránil některým solidně vtipným scénám a dialogům. Hlavně mistr Louis tam ze sebe sypal slušní slovní démanty. J.Lo herecky nic moc, ale sexy tady teda ta holka byla, ne že ne. Myslím si, že když filmu dám 3* budu jisto jistě za pana spravedlivýho. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $54miliónovTržby USA $6,087,542Tržby Celosvetovo $7,266,209║ Nemastné, neslané, strašné povrchný dej plný tlápačiek, smutný koniec kariéry režiséra Martina Bresta. /15%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Martin Brest .. On to Brest jistě myslel dobře, ale tu hajzlboudu z cinknutých karet se mu při vytahování trumfů ze dna udržet stát nepodařilo. Takže zůstala jen hromada šíleně trapných keců a hereckých póz v gangsterské tragédii. Shit. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Já to tvrdím pořád: každá lesba potřebuje jenom dobrého utahováka. ;-)_____ Když zkoušel Affleck "přelézat ploty" v Chasing Amy, byl a zjevně i bude to jeho nejlepší film kariéry a také zároveň i nejlepši herecký výkon, Láska s rizikem se řadí k těm nejhoršim. Proč si tenhle obstojný herec, pokud má slušného režiséra, založil poslední dobou sport v "kurvení své kariéry", když byl ve Fantómovi tak skvělej?_____ Gigli má (zaslouženou) pověst jednoho z nejhorších filmů všech dob, přestože v každé scéně nečouhají mikrofony a není vidět režisérské diletantství (přece jenom Brest kdysi režiroval prvního Policajta z Beverly Hills, že), ale dojíždí na to, že je stejně chytrý jako ústřední unesená postava, tj. mentál. Ono se ani s takovými herci jako Jo "fat ass" Lo a Ben "i´m just here" Affleck a s takovým scénářem nic víc dělat nedalo, ale aspoň tak žánrově impotentní film - není to ani krimi, ani romance a už vůbec ne komedie - to být nemusel. Slabomyslné dialogy ("Kráva. Bejk"), dvě obstojná camea (Ale, proč, proboha?), kýč jak bič, vypravěčská neschopnost, hudební sázka na jistotu, postavy bez motivací a emocí, laciné ždímání slz či úsměvů z diváka._____ Abych se vrátil k myšlence vyřknuté na začátku komentáře, že "každá lesba potřebuje jenom pořádného utahováka": Žádná lesba by se nestala hetero jen na základě jedné šukačky s macho idiotem, zvlášť - nebo hlavně proto, že ten macho idiot je Ben kurva Affleck. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tak že bravo, filmová hrôza dostala nový rozmer. Neviem, čo som čakal od spojenia Jennifer Lopezová + Ben Affleck, ale vety typu „Život nie je len biely alebo iba čierny“ zaskočili i mňa. ()

Jossie odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je moc už i na mě. Že v něčem tak hloupém hraje Affleck a Jennifer Lopez, to mě nepřekvapuje, ale Walken a hlavně Al Pacino, tak to je tedy šok. Celá zápletka je neuvěřitelně směšná, postavy hloupé, citové vydírání trapné a vztah mezi hlavními hrdiny, to měl být asi špatný vtip. Radši bych se podívala na Pobřežní hlídku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem král gaunerů, kočičko. Jsem vzor chladnokrevnosti. Lehni si mi k nohám a sbírej perly, co ze mě budou padat." Tak copak to tu máme. Jeden z nejhorších filmů všech dob? Ale kdepak. Ten film je špatnej, dementní a o ničem, ale jinak o něm nic špatnýho nemůžu napsat. Prostě story o namyšleným "bejkovi" Giglim, mazaný "krávě" Ricki a uneseným dementovi Brianovi. Dementa nechám stranou poslouchat počasí v Austrálii, ale zastavil bych se u chemie mezi nadrženým Giglim a lesbosaurem Ricki. Žádná nebyla. Ale mezi mnou a Ricki to jiskřilo celej film. Přesto mě trošku urazilo, že moji chloubu přirovnala ke slimákovi a tvrdila, že chlapi neumí lízat. Snažím se nebrat si to osobně. Je to potvora. Radši se zamyslím nad tím, jak musí být silný dveře, abych se mohl tvářit, že nejsem doma. To je ta nejdůležitější otázka, kterou snímek nabídl. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Naprostý úlet Martina Bresta. Po takových filmových klenot jako Vůne ženy nebo Joe Black natočí tohle.... Upřímně mě to i trochu mrzí ale jak se říká i Mistr tesař se někdy utne. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dobrá oddychová záležitost, Ben affleck je tady takovej přijemnej zábavnej chlapík a Jennifer Lopez je fakt úplně neskutečně sexy, nikdy jindy a jinde si jí víc sexy nepamatuju a asi hlavně proto se mi to docela líbilo, že jo? Jinak je totiž příběh taková jednorázovka okoukaná, bez většího děje. Ale co, koukalo se na to pěkně. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Odpad? Jak snadné ho dát, ale sakra proč? Chcete se distancovat od výsledného produktu. Film kde vystupuje mentálně postižený, lesba a ozve se několik vulgárních uražek přeci automaticky neznamená odpad! Láska s rizikem rozhodně nepatří mezi nejhorší filmy, a stejně tak nemohu souhlasit s většinou komentářů, na které jsem se tu podíval. Například herecký výstup Al Pacina je vůbec to nejhorší co ve filmu je! Ten člověk to vůbec neuhrál nebo minimálně dabér, neboť mimika v této epizodní roli nerozhoduje. Jennifer a Ben naopak hrají více než obstojně, přesně zapadli do svých rolí a daří se jim dokreslovat charakter postav. Navíc scény, kde jsou jen oni dva a nejdená se zrovna o nějaké gangsterské povídačky s dementem na telefonu, jsou asi tím nejlepším co film nabízí, příjemně plynou. Samotný scénář není příliš originální, to sice je pravda, ale hlooupý také ne, hodil bych jej do průměru, neboť funguje - sice používá osvědčená schémata, ale to také není problém. Hudební doprovod je fajn, neruší, ale příjemně se poslouchá. Také některé scény se opravdu povedli a jiskří to tam i dobrými dialogy, i když za několik scének by si zasloužili tvůrci pár facek. No a Martin Brest se ukázal jako schopný režisér, řemeslná kvalita snímku je na úrovni a drží celý film příjemně pohromadě. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Láska s Rizikem je hnusný, ješitný a neživý "film". Jeden z nejhorších filmů, co jsem viděl. škoda, přeškoda herců formátu Al Pacina a Christophera Walkena, že si vybrali takové "mrtvé" role. Režisér snad ani neví, co je to film, scéna, herec, hláška, Al Pacino. Jinak není možné, aby natočil něco tak odpudivého. Pokud si odmyslíte sprosté dialogy, zbyde vám dvacet minut nevulgárního filmu. Už tohle samo o něčem vypovídá. Pouze pro skalní fanoušky J-Lo a Bena Aflecka. Od tohohle dejte ruce pryč! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem horší kravinu,ale dokoukat se to stejně pomalu nedalo.1* za to,že to nebyla zas taková katastrofa jak jsem ,,doufal" ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Proč je ten film v černém? Jenom za poslední dobu jsem viděl minimálně buď s Cagem nebo Willisem horší filmy. Tahle láska sice není moc zamilovaná, zato je docela natáhlá. Pacino a Walken si zde střihnou menší štěky. Jennifer Lopez to sluší. Prostě docela nenáročná pohoda. ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

Co si dneska lidi nedovolej natocit je obcas az zarazejici - ja kse mohl Martin snizit k necemu takovemu, po takovych skvelych kusech jako Beverly Hills Cop a hlavne Scent of a Woman?? Nechapu... ()

Reklama

Reklama