Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dean Cage (Wesley Snipes), bývalý člen jednotky speciálních vojenských operací, je omylem označen za agenta CIA a unesen. Únosci mu vstříknou do těla drogu, díky které mohou ovládat jeho mysl. Chtějí využít jeho schopností a speciálního výcviku. Dean má jen jeden den na záchranu svého života. Musí utéct, najít protilátku a zahnat démonické představy, které se pod vlivem drogy objevují. Pokud se mu to nepovede, na konci dne zemře. (Magic Box)

(více)

Recenze (42)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes je jako kočka, které právě zbývá poslední život. Těch osm už dávno opustilo zemskou přitažlivost a jeho poslední život už pomalu také vyhasíná pod vlivem látky, která ho ničí ze vnitř a to je každopádně horší. Celý film je nesmyslný, zničující a prázdný až hanba. Akční scény nijak negradujou, příběh je spíše k smíchu a celé je to chvílemi dost schyzofrenní a rozmazané. Stejně jako chování Wesleye Snipese, jenž si po závěru Bladea marně hledá východisko, ve filmech, u kterých kvalita snižuje veškerou možnou hranici. Jestli to takhle půjde dál. Budeme tu mít na podnose další vyhaslou hvězdu, kterou nezachrání už ani podpis samotnému Ďáblu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No na to, ze jde o film, kterej jde hned na video, to nebylo spatny. Pribeh sice nejak originalni neni, ale je tu par slusnejch napadu, navic tu je celkem originalni droga a hlavne v momentech, kdy Snipes utika z blazince, je docela sranda, jak protivnici drogy vyuzivaj. Skoda, ze takovejch scen neni vic. Problem je, ze ackoliv scenar neni vymastenej, jak bejva zvykem u podobnejch filmu, hudba i kamera ujdou a herci taky nejsou uplne nejhorsi, pres to vsechno jsem se desne nudil. Asi za to muze Wesley, kterej proste neni herec typu Seagala nebo Van Damma, ktery natoci blbost a presto to je vcelku zabava a nebo to je tim, ze neni muj oblibenec. Tak jako tak jsem po chvily uz jen cekal, kdy film skonci, takze vic jak za 2* dat nemuzu. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný film s Wesley Snipesom, ktorý patrí medzi jeho horšie filmy. Má celkom dobrý príbeh o veteránovi, ktorý sa hlavne kvôli smrti svojho priateľa ešte stále nevyrovnal so svojimi nepríjemnými zážitkami z vojny, kvôli čomu chodí aj na terapiu, ale našťastie mu je oporou jeho snúbenica. No keď sa s ňou má stretnúť v reštaurácii, je skupinou vplyvných zločincov omylom považovaný za agenta tajnej služby, pričom mu vstreknú novú experimentálnu drogu a tá mu spôsobí halucinácie. Ale veterán sa len tak nevzdá a využije všetky svoje schopnosti, aby vyriešil celú situáciu a získal protilátku skôr, než bude neskoro. Spracovanie nie je zlé, ale nie som s ním ani až tak moc spokojný. Ešte ten základ príbehu o mužovi s bojovými schopnosťami, ktorý je z nejakého dôvodu na úteku pred zločineckou organizáciou mám bežne veľmi rád, ale tu je to doplnené o nápad s drogou, ktorý to všetko len zhadzuje. Síce to možno pôsobí trochu originálne, ale sledovať akčného hrdinu, ktorý je vlastne celý čas pod drogami a má halucinácie už po chvíli omrzí a navyše to výrazne obmedzuje v tom, na čo sa dá v podobných filmoch inak tešiť, takže to určite nebol dobrý nápad. Ale zase pozerať sa na to dá, hluchých miest je minimum, takže aspoň tú priemernú úroveň si to bez problémov udrží. Akcie tu moc nie je a tá nie je zlá, ale ani ničím výnimočná. Nájde sa tu pár krátkych súbojov, v ktorých tie Snipesove chvaty určite potešia, ale mohlo to byť lepšie zostrihané a hlavne dlhšie a k tomu ešte nejaké tie naháňačky a aj trochu streľby. Takže ani jedna akčná scéna si ma až tak moc nezískala, ale hlavne na taký útek z nemocnice, úvodný stret s nepriateľmi a vlastne aj finále sa pozerá celkom dobre. Čo sa týka hereckého obsadenia, najviac samozrejme zaujme Wesley Snipes v hlavnej úlohe, ale kvôli typu postavy to predsa len patrí medzi to najhoršie, čo doteraz stvárnil, sympatická postava jeho priateľky a obstojní záporáci, obzvlášť Kim Coates. Réžia a technická stránka sú iba prinajlepšom priemerné, síce rozpočet nebol úplne malý, kvôli čomu sa nájde aj pár obstojných efektov, ale vidno, že sa to točilo vo východnej Európe a tak tá vizuálna stránka a celková atmosféra ma skôr sklamali. Takže ako taká oddychovka na jedno pozretie Deväť životov môže byť, ale Wesley Snipes má na svojom konte aj omnoho lepšie filmy a aj medzi jeho videotvorbou patrí práve tento film medzi tie horšie. 55% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další vyhaslá hvězda se pomalu hlásí o své místo v akční síni zapomnění. Thriller Unstoppable Snipese zcela jistě nezastihl v nejlepší formě, ostatně o té se může divákovi snít už skoro dobrých deset let. Ani třetí díl komiksového Bladea nebyl tím pravým ořechovým, tentokrát nám Snipes nabízí prázdné a vyčerpané béčko, které by se lépe hodilo někam na začátek devadesátých let. Myšlenka zdrogovaného hlavního hrdiny je jak z epizody nějakého průměrného seriálu, akce je bez nápadu, napětí i sebemenšího náznaku něčeho zapamatovatelného!! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10///+originalita scénáře, Kim Coates -nutnost sledovat děj/// Wesley se pomalu prokopává do druhé ligy a tento snímek ho nezachrání, přesto se nejedná o špatný film, zaujme originalita příběhu kdy hlavního hrdinu musí zachraňovat jeho přítelkyně, která zde není jen na okrasu a vůbec prostor je zde dáván všem postavám celkem stejnoměrně, tím spíše si všimnete že Snipes zde nehraje hlavní housle. Komediální prvky (ale umírněně) zde splňuje hlavní záporák a jeho dva neschopní poskoci. Hudba je nadprůměrná, ale během filmu jsem ji moc nezaznamenal./// Celkem 52%/// ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Když zhruba v polovině filmu hlavní hrdina zahlásil že tomu vůbec nerozumí, tak jsem ho plně chápal a soucítil s ním. Nakonec jsem to dokoukal a moje reakce na film byla asi taková jako reakce Snipese v posledním záběru filmu. Ti co film viděli tak určitě pochopí. Zpracováním hodně ale opravdu hodně průměrné béčko. Zákulisní machinace agentů tajných služeb jsou nudné a samotná myšlenka zdrogovaného hlavního hrdiny taky po určité době přestane bavit. Někdo tu psal v komentáři že má film zajímavou kameru. No mě se z toho spíš motala hlava. Možná bych hodnotil jinak kdybych neměl nakoukaných mraky mnohem lepších (nejen) béček. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Debilný distribučný názov (niežeby ten originálny za niečo stál). Znesiteľná snipesovka (zbohom, UMENIE BOJA 2), ale patrí k tým menej akčným (niečo ako STRELC V OHROZENÍ). Teda veľmi málo sa tu bije, ale hrdina je neustále na úteku. Záporáci sú príjemne odporní, dokonca zaujme aj prelínanie halucinácii s realitou. Škoda, že tvorcovia akoby nepoznali napr. staré seagalovky, kde na vyvolanie bitky stačil jeden škaredý pohľad. Natočené i napísané béčkovo, ale stále pozerateľne... ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedené béčko se zajímavým námětem a jen málem nudných chvílí. A distributor podle popisu opět film neviděl ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ono to ani nie je akcny film ale skôr thriller v ktorom hlavny hrdina uteka a banda grazlov a zaroven policia ho chcu chytiť. V tomto to trochu pripomina film U.S. Marshals v ktorom tiez Snipes cely film utekal. Hlavny rozdiel je v tom, ze Snipesova postava je tentoraz zdrogovana, takze absolutne netusi, co sa deje. Vdaka tomu ma film miestami psychedelicku atmosferu, co vyzera tak, ze sa v jednej scene neustale striedaju dve casove roviny. Na mna to pôsobilo otravne a vobec sa mi to nepacilo. Takisto napad zdrogovat hlavneho hrdinu ma nenadchol. Vdaka tomu, ze je mimo si nedokazal ziskat moje sympatie a bolo mi ukradnute ako dopadne. A akcnych scen ktore by to zachránili tu tiez nie je vela a su dost fadne natocene, takze vo vysledku sa jedna o nudny film maximalne na jedno pozretie. Ale aj to len vtedy, ked nic lepsie v TV nevysielaju. 4/10. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční snímek, kerý má slušný rozjezd, ale pak pozvolnou pointu s velkou nudou. Veterán se omylem dostane do stetu zájmů jisté společnosti co vlastní jakou si drogu, po které uděláš co tě řeknou a jemu jí v domění, že se jedná o někoho jiného píchnou. A to je celé. On má rázem halušky aneví co je skutečnost, jeho přítlkyně policistka se snaží přijít na to co a jak. A hlavně mu pomoct. Nejhorší na tom celým je že se to odehrává v noci a tudíž toho není zase tak moc vidět zvlášt, když je hlavní postava černoch. ()

Juto odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem ako je to možné, že tento film dostal peniaze na sfilmovanie. Réžia , kamera ale aj herci je katastrofa. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes v dalším poměrně povedeném béčkovém thrilleru. Tentokrát si zahrál veterána z války v Bosně s nemalým traumatem. Náhodou si ho splete prodejce nové silné halucinogenní drogy a chce po něj jakési informace. Jenže Wesley je tvrdý chlap a s ním si rozhodně neměli co začínat. Navíc když má za zády přítelkyni policistku a potažmo agenta FBI. Snímek chvílemi dramatický, jindy vtipný, se vyznačuje unylým projevem hlavního herce, strašnými digitálními triky, nic moc akcí, přesto patří k šedému akčnímu průměru natočenému ve spolupráci Rumunů a Amíků. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Průměrný akčňák, docela originální příběh, dobré akční scény, kterých je bohužel málo a také slušní herci. ()

Reklama

Reklama