Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Diskuze

matthew.17

matthew.17 (hodnocení, recenze)

Vojtino

Ahoj, odpovedám po 7 rokoch, ale aj tak odpovedám :D Dnes som film videl prvý raz, najprv som si myslel že má Angelina nejakú super schopnosť, ale potom mi došlo že asi cíti vietor ktorý ide spoza tej knižnice ktorá vlastne zakrývala "tajnú chodbu." Bol záber na jej prsty a potom na kľúčik ako sa jemne kýve, takže spoznala že za tou stenou je nejaký priestor cez ktorý prefukuje. 

Vojtino

Vojtino (hodnocení, recenze)

Spoiler: Neví někdo, co mělo znamenat to, co Angelina dělala, když byla na návštěvě u matky (které je později odříznuta hlava)? Mám na mysli, jak jí řekne, že si zapomněla peněženku, načež matka odejde a ona tam začne nastavovat dlaň na nějaký klíček ve skřínce??? Je na to ukázáno ještě po příchodu matky a já vůbec nevím, o co šlo. Nic podobného už se ve filmu neděje. Tahle scéna je někdy okolo 45. minuty. Kdyby někdo tušil, tak jsem zvědav :)

na příspěvěk reagoval matthew.17

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

podhodnocený film... Vrah s nima pěkně vykýval :) zajímavý, napínavý krimi thriller.... 4*

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Myslíte, že v té ,,SEX'' scéně byly pravý ty prsa Angeliny ? Nebo to bylo cizí tělo ?

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Prečo táto Angelina stále skúša hrať v nejakých thrilleroch vyšetrovateľku, agentku, policajtku? Je tak málo uveriteľná ako policajtka, len dýcha ústami a dme sa jej hruď. Aha, chápem, aj chlapi majú radi thrillery. A Brangelinu.

AnčaRambo

AnčaRambo (hodnocení, recenze)

od chvíle kdy se tam objeví Costa musi byt každýmu jasný kdo je "zloděj životů"

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Napínavý a zaujímavý, skvelé herecké obsadenie,prešpekulovaná postava vraha a blazna vjednom,dobrý thriller

dochvvv

dochvvv (hodnocení, recenze)

celkem povedený thriller, Hawke je v pohodě. nemyslím že je to takový propadák jak u všichni píší. a ta francoužština je super

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

Já dávám 5*. Mě film pobavil a jako thriller si myslím, že byl natočený dobře. Nejsem kritik, ale obyčejný divák.

Miki68

Miki68 (hodnocení, recenze)

Jojo... Sutherland dostal fakt málo místa v tomhle podivným bijáku. Jasně. Celej ten příběh tak nějak negradoval. Bylo to od začátku průhledný. A natočený jako by tonetočil Caruso. Spíš jako nějaký cvičení studentů na FAMU. Ale s Angelinou ;-). Ale bylo docela zajímavý říkat si "tak - teď začne horrorová muzika" - a byla tam... nebo " a teď přijde nějakej rádoby nečekanej konec ála King" - a bylo to tam...Když není do čeho píchnout, dá se tím celkem úspěšně zabít čas. Ale víc než 2* ? Ne.

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

Jinny, cos to viděl za film? Sutherland OPRAVDU VRAHA NEHRAJE!!! Vrahem je zahradník... :-))

Reklama

Reklama