Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní kriminálka která akorát trochu rozpolcuje v tom směru, že člověk neví jestli má víc čumět na Angelinu a její vnady, nebo se věnovat tomu celkem slušně promakanýmu ději. Škoda, že po hodně slibný první půlce to trochu upadne a taky pár scénaristických kiksů to kazí, ale jinak docela dobrý.65% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Zloděj životů" má jednu obrovskou chybu: průměrný divák, co během své mrzké existence viděl alespoň dva thrillery, má od začátku křišťálově jasno, kdo je zahradníkem a jak se bude děj filmu odvíjet. Marně se tvůrci snaží mást Kieferem Sutherlandem, na tento fígl by jim neskočila ani kobercová krysa*. Už od titulků i momentálně postižení čekají, kdy si Angelina vymění tekutiny s Ethanem. Předvídatelnost jde ruku v ruce s nudou, a ikdyž samotná myšlenka vraha, co přebírá život obětí, není vyloženě marná, chybělo rafinovanější zpracování. Andělína špulí své odulé rty jako o život, ale není to nic platné. Kdyby si scénář odpočinul od klišé, hodnotila bych lépe. 65% * pro jedince nepoznamenané amer. slangem: kobercové krysy, "rug rats" = batolata ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

PO pár minutách (přesně nevím asi 10 ? ...) mi bylo jasné, kdo je vrahem. Zbytek filmu jsem se nudil. Jen chvíli mě zajímalo, co se na plátně děje a to ve chvíli kdy se tam objevila Angelina (kdo záviděl Ethanovi?:)). Mnoho hvězd, ale vše zmařené už v první minutách strašně předvídatelným příběhem... ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Hm... kterýho myslitele asi napadlo, že u finálního odhalení ve výtahu si nějakej divák řekne: "CÓŽÉ??!!JAKÝ TO ŠOK PRO MĚ!!!" Škoda, protože velkou měrou to přispělo k tomu, že ten film stojí za hovno. Přitom z chlapíka, co krade identity svejch obětí, se mohlo vytřískat mnohem víc. Aspoň že Angelina se snaží a hraje dobře, dobře i vypadá, ukoktanej Hawke taky solidní. Ovšem jinak pěkná nuda. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Ničím neobjavný scenár , Identita vraha viacmenej jasná od začiatku, takže je až podivom že Caruso dokáže s pomocou snaživej Angeliny Jolie a Ethana Hawka ako tak udržiavať atmosféru väčšinu filmu. Lenže kým spočiatku kazia dojmy iba tradičné thrillerové barličky, záver preklápajúci celý film až do nechcenej paródie sa pre zmenu nepodaril vôbec - a nielen úplný záver, ale rovno finálna dvadsaťminútovka. Kiefer Sutherland aj na minimálnej ploche každopádne strčí do kapsy všetky zvyšné vedľajšie postavy. 55% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • V zástupu producentů snímku se mimo televizních tvůrců objevuje například také David Heyman, který stojí za všemi díly Harryho Pottera. (imro)
  • Předlohou k filmu byla stejnojmenná kniha britského autora Michaela Pye. Hlavní hrdinka se ale v knize jmenuje Grace Vanderholt a ne Illeana Scott jako ve filmu. (imro)

Reklama

Reklama