Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

nash. 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s pomalým rozjezdem a přes jeden dva překvapivé momenty poměrně předívatelný. Totožnost vraha odhalíte během dvaceti minut, vinou okatých náznaků, kterým se nedokázal ubránit režisér ani herec. Chybí tomu pořádné napětí, které bych od takového vraha a takového pátrání čekal, Angelina je ve své roli svérázné agentky překvapivě nevýrazná až nudná (možná se měla jít učit od MacLachlanova agenta Coopera), chemie mezi ní a Hawkem je naprosto žádná. Čekal jsem víc. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Ničím neobjavný scenár , Identita vraha viacmenej jasná od začiatku, takže je až podivom že Caruso dokáže s pomocou snaživej Angeliny Jolie a Ethana Hawka ako tak udržiavať atmosféru väčšinu filmu. Lenže kým spočiatku kazia dojmy iba tradičné thrillerové barličky, záver preklápajúci celý film až do nechcenej paródie sa pre zmenu nepodaril vôbec - a nielen úplný záver, ale rovno finálna dvadsaťminútovka. Kiefer Sutherland aj na minimálnej ploche každopádne strčí do kapsy všetky zvyšné vedľajšie postavy. 55% ()

Reklama

Langy10 

všechny recenze uživatele

"Tak to bylo HUSTÝ"!! Dost drsný a překvapivý začátek. Hodně napínavý až do konce, přestože jsem věděl, kdo za tim všim stojí už od začátku, pak mě zmátl jeden moment, ale hned mě ještě víc utvrdil v to, že je to "On"... Angelina Jolie by měla hrát ve více takovýhlech thrillerech, má na to povahu i mimickou část. Výborná hudba - U2 - Bad, která přesně zasadila příběh do starší doby a na závěr taky sedla! 90% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Horšie ako ZBERATEĽ KOSTÍ... Všetky "prekvapenia" boli absolútne neprekvapivé (a to ani nie som nejaký turbo veľký fanda detektívok), herci obstojní, fajn nabušený soundtrack, nevyvážená réžia (akcie dravé ale pritom televízne pôsobiace). Erotická scéna okorení, ale nezachráni... pustite si radšej VRAŽDU PODĽA PLÁNU... ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Hm... kterýho myslitele asi napadlo, že u finálního odhalení ve výtahu si nějakej divák řekne: "CÓŽÉ??!!JAKÝ TO ŠOK PRO MĚ!!!" Škoda, protože velkou měrou to přispělo k tomu, že ten film stojí za hovno. Přitom z chlapíka, co krade identity svejch obětí, se mohlo vytřískat mnohem víc. Aspoň že Angelina se snaží a hraje dobře, dobře i vypadá, ukoktanej Hawke taky solidní. Ovšem jinak pěkná nuda. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • V zástupu producentů snímku se mimo televizních tvůrců objevuje například také David Heyman, který stojí za všemi díly Harryho Pottera. (imro)
  • Předlohou k filmu byla stejnojmenná kniha britského autora Michaela Pye. Hlavní hrdinka se ale v knize jmenuje Grace Vanderholt a ne Illeana Scott jako ve filmu. (imro)
  • Zloděj životů debutoval v Severní Americe na třetím místě s 11,5 mil. dolarů během stejného víkendu jako třeba Úsvit mtvých. (imro)

Reklama

Reklama