Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 004)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

I přes pár zajímavých a vtipných nápadů je tohle jen další stupidní komedie. Je opravdu vidět, že režíroval ten samý člověk, co u Mise Kleopatra, ale právě ta si ještě udržela jistou laťku vkusu, kterou tenhle film zdaleka překročil. 90% je pro mě naprostý odpad a těch pár kladů to nedokáže zastínit. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Genialita na druhou. Dokonalý důkaz toho, že i taková hloupé béčko s katastroficky špatným vizuálem dokáže být skvělé, když si ze sebe umí udělat srandu a nacpat film hláškama, které nemají konkurenci. Takový nálož originálního, zábavného a dnes už kultovního humoru, to je prostě radost. Šíleně jsem se bavil. ()

Reklama

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to docela hloupý film, ale i díky tomu jsem se možná tak často smála. Zapamatovat si jména je velmi snadné. Když se každý jmenuje Kámen, tak zapomenutí některého z jmen nehrozí. Vůdce kmenu, který má tu nejbujnější kštici a nejkrásnější manželku ze všech, je samozřejmostí. A proč by se v historii nemohlo bojovat o šampon, vyšetřovat vraždu nebo si házet s mrtvým zvířetem jako s míčem? Slepicomuti, ovcomuti, žížalomuti, kohoutomuti a jiní muti byla úžasná drobnost, na kterou jsem vzpomínala ještě dlouho. Nenáročný a hodně vtipný film, u kterého nenudí ani další zhlédnutí. 90% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Bezmála 15 let jsem tomu vyhýbal, kult RRRrrrr se na mě v podobě hlášek valil ze všech stran, a já velice silně tušil že takovou debilitu bych nemusel přežít ve zdraví. Nakonec to tedy doceala šlo. Dvě lahve vína a ženská společnost na tom ovšem měly nemalý podíl. Ony ty hlášky totiž opravdu jsou docela vtipné, a to nejspíš víc v českém dabingu, a celý ten svět a humor svou absurditou dokáže bavit, když se povede naladít na jeho vlnu (jak říkám, dvě flašky vína)... ale ano, je to strašně debilní. ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Sranda z atraktivního prostředí, plná kuriózních situací a hlášek. Záleží na vkusu. Mně ta zápletka a hlášky přišly převážně slabé, dětinské. Šikovný scénárista by mohl napsat dialogy mnohem, mnohem vtipnější. Nečekejte ani efektní triky a vizuální požitek, pokud na takové věci dáte. Promarněný potenciál. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • V pokladnách celosvětových kin diváci nechali v přepočtu 13,3 milionu amerických dolarů. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama