Reklama

Reklama

VOD (1)

Legenda říká, že se každých tisíc let narodí chlapec, který spojí poloviny starodávného amuletu a tím probudí nadpřirozené síly, které jsou v něm ukryty. Ty by rád získal bezohledný zločinec Snakehead, který zjistí, že oním zázračným dítětem je malý Jai, žijící v buddhistickém chrámu v Hongkongu. Rozhodne se ho unést, plány mu však překazí místní policista Eddie Yang a nezávisle na něm také agent Interpolu Arthur Watson. Sledují ho do chrámu. K agentovu zděšení se policista rozhodne zachránit Jaie z hořící budovy, místo aby honil prchajícího zločince. Tomu se nakonec podaří chlapce unést a propašovat ho do Irska. To Eddie jen tak nenechá a vydá se za ním. Na místním velitelství Interpolu potká starou lásku Nicole Jamesovou. Společně sledují Jaieho stopu do doků, kde narazí na lidský kontraband. Dostanou se do přestřelky s pašerákem Lesterem Wongem, jehož hlavním cílem je zadržet zázračného chlapce. Eddie se ho pokusí zachránit, ale je i s ním uvězněn v kontejneru, který se zřítí do vody. Jaiho zachrání, ale sám se utopí. V tu chvíli však chlapec předvede schopnosti medailónu. Než se Nicole a Arthur nadějí, je Eddie znovu naživu. Nový a lepší - neprůstřelný, neúnavný a mírně antigravitační. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

V nejakom medailóne o príbeh ani tak vôbec nejde. Ten kontext sa týka blbečka, peknej chudej vyšetrovateľky a akože Jackieho. Tento trojlístok dáva scenárista do klasických priteplených scén plných pochybného humoru, nulovej tzv. „lanovej“ akcie. Celé vyšetrovanie je dané na náhodu, zábava je o ničom, vyšumelosť a strata orientácie je badateľná v každom momente. Medialón sú pózy, kde akcia nemôže nadchnúť a ostatné je pridružené varenie teplej vody. (videné 30.01.2020, Dajto Archív) ()

choze 

všechny recenze uživatele

TUXEDO v bledě modrém, jen Hewitt byla vystřídána Forlani a multifunkční smoking nahradil všemocný medailon, ale otřesně počítačové souboje zůstaly. Přesto se mi líbily a hlavně za ně dávám tři hvězdy. Zuřivě přehrávající Evans mě neiritoval ani zdaleka tak jako upištěný Chris Tucker v KŘIŽOVATKÁCH SMRTI, škoda jen, že Forlani nedostala větší prostor, protože je (nejen) v černé kůži fakt k sežrání. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +akce, souboje, příběh, záporáci(Julian Sands a Anthony Wong Chau-Sang) -Lee Evans je příšernej/// Jackie Chan je superman. Konečně nějaká změna. A velice příjemná. Takové příběhy potažmo filmy mám rád. Pěkná akce střídá vtip a zábavné scény. Dobře jsem se u filmu bavil a aji se na něj hodně tešil. Po delší době konečně vydařený Jackieho film. A Claire Forlani se mi líbila./// Celkem 76%/// ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Filmy s Jackie Chanem mě vždy bavily a i tady jsem se docela dobře bavil. Ale bohužel musím přiznat, že je to pořád na jedno brdo, aneb Jackie rozdá pár ran, pár jich taky schytá a zbytek jde tak nějak stranou. Děj je docela trapný a nudný, ale z úcty k Jackiemu a jeho bojovému umění stejně hodnotím poměrně kladně. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Silnejšie hviezdy. Viem, že pre niekoho to bolo až príliš infantilné a prvoplánovo obsadené menami ako Lee Evans, Claire Forlani či Julian Sands a samozrejme John Rhys-Davies, ale ja tieto Jackieho uletené fantasy, ale zároveň súčasné a nie historické snímky doslova obľubujem, takže za mňa fajn 60%. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (8)

  • V průvodci dublinského hradu v Irsku se píše, že Jackie Chan během natáčení tohoto filmu vyskočil na trůn, což z něj dělá prvního člověka po králi Jiřím V., který na něm seděl. (HappySmile)
  • Ve scéně, kdy Snakehead (Julian Sands) hodí po Eddiem (Jackie Chan) roh, je roh zahnutý. Když ho však poté Eddie vyndá z nohy, je rovný. (Terva)
  • Původní název filmu byl "Highbinders" (Podvodníci). (HappySmile)

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Reklama

Reklama