Reklama

Reklama

VOD (1)

Legenda říká, že se každých tisíc let narodí chlapec, který spojí poloviny starodávného amuletu a tím probudí nadpřirozené síly, které jsou v něm ukryty. Ty by rád získal bezohledný zločinec Snakehead, který zjistí, že oním zázračným dítětem je malý Jai, žijící v buddhistickém chrámu v Hongkongu. Rozhodne se ho unést, plány mu však překazí místní policista Eddie Yang a nezávisle na něm také agent Interpolu Arthur Watson. Sledují ho do chrámu. K agentovu zděšení se policista rozhodne zachránit Jaie z hořící budovy, místo aby honil prchajícího zločince. Tomu se nakonec podaří chlapce unést a propašovat ho do Irska. To Eddie jen tak nenechá a vydá se za ním. Na místním velitelství Interpolu potká starou lásku Nicole Jamesovou. Společně sledují Jaieho stopu do doků, kde narazí na lidský kontraband. Dostanou se do přestřelky s pašerákem Lesterem Wongem, jehož hlavním cílem je zadržet zázračného chlapce. Eddie se ho pokusí zachránit, ale je i s ním uvězněn v kontejneru, který se zřítí do vody. Jaiho zachrání, ale sám se utopí. V tu chvíli však chlapec předvede schopnosti medailónu. Než se Nicole a Arthur nadějí, je Eddie znovu naživu. Nový a lepší - neprůstřelný, neúnavný a mírně antigravitační. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Mohlo to byt mnohem lepsi. A premejslet o tom jak me "desne" bavilo. Krom toho je tam nekolik vtipku a Jackieho blbinky na konci. Strih je v nekolika mistech nepovedeny. Treba jak Jackie, pote co zjisti ze je "zazracne" nazivu, vyskakuje na strechu. Alespon to tak vypada, protoze balkon, na ktery ve skutecnosti dopadne, neni v zaberu vubec videt. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

PRVNÍCH 20 MINUT:Otřesná, absolutně nevkusná a neumětelská kamera,která pohřbívá celý snímek. Konkuruje si tak s hudbou, kterou k filmu vybíral/skládal někdo, kdo neměl všech pět pohromadě. Absolutně se nehodí a většinu scén velmi nevhodně kazí (bohužel jsem si všimla této tendence u většího množství "chanovek" z tohoto období (vzhledem k tomu, že teď nakoukávám Chanovu filmografii to beru z téhle perspektivy), což je strašná škoda, protože fyzičku i nápady na skvělé kaskadérské kousky Chanovi neubívají - i když hongkongský "realismus" mu sluší o poznání víc).Kočka z interpolu, lovestory a rádobylegrační (v tom nejhorším - kéž-bych-byl-jako-Mistr-Bean smyslu slova) inspektor Watson jsou zkrátka součástí family entertainment filmu "pro každého něco", a dají se tudíž přežít. Co mi vyloženě vadí je, že záběrování a hra s rychlostí snímání spolehlivě zničí i ten nejlepší Jackieho stunt (a že nejsou špatné). ZBYTEK FILMU: Když ovšem Jackie získá nadpřirozené schopnosti, stává se z toho definitivně fraška a film jde do háje. Nicméně nepochybuji o tom, že pro věkovou kategorii 10-12 let (těm se budou líbit i ty obhroublé fórky) je to zábavnější jak Mrazík. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Silnejšie hviezdy. Viem, že pre niekoho to bolo až príliš infantilné a prvoplánovo obsadené menami ako Lee Evans, Claire Forlani či Julian Sands a samozrejme John Rhys-Davies, ale ja tieto Jackieho uletené fantasy, ale zároveň súčasné a nie historické snímky doslova obľubujem, takže za mňa fajn 60%. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že to bylo přece jenom trochu moc přitažené za vlasy, ale Jackiemu Chanovi to musím odpustit, protože mám pro jeho filmy slabost. Sice tady byla jako obvykle sranda i dobrá akce, ale nadpřirozené scény bohužel znemožnily, aby Jackie ukázal svoje bezchybné bojové umění. I tak ale na odreagovaní dobrá komedie, kde je pár dobrých fórků, o které se tentokrát stará hlavně "trouba" Lee Evans. ()

lokol 

všechny recenze uživatele

na jackieho je to dost slabe...kde su tie klasicke haluze a la jackie chan...toto ubehlo strasne rychlo bez nejakeho extra momentu...Claire forlani je pekna,mila to sa musi nechat...ale tak radsej si pozriem asi sanghajskych rytierov :D P.S. jedna scena stala za to aby som si ju pozrel znova :D cely film za to nestoji :D ()

Galerie (85)

Zajímavosti (8)

  • Původní název filmu byl "Highbinders" (Podvodníci). (HappySmile)
  • Původně se počítalo s tím, že délka filmu bude okolo 108 minut, ale vznikl jediný 88 minutový sestřih. Přes 20 minut vystřižených scén je možné vidět na americkém DVD. (Rominator)
  • Ve scéně, kdy Snakehead (Julian Sands) hodí po Eddiem (Jackie Chan) roh, je roh zahnutý. Když ho však poté Eddie vyndá z nohy, je rovný. (Terva)

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Reklama

Reklama