Reklama

Reklama

VOD (1)

Legenda říká, že se každých tisíc let narodí chlapec, který spojí poloviny starodávného amuletu a tím probudí nadpřirozené síly, které jsou v něm ukryty. Ty by rád získal bezohledný zločinec Snakehead, který zjistí, že oním zázračným dítětem je malý Jai, žijící v buddhistickém chrámu v Hongkongu. Rozhodne se ho unést, plány mu však překazí místní policista Eddie Yang a nezávisle na něm také agent Interpolu Arthur Watson. Sledují ho do chrámu. K agentovu zděšení se policista rozhodne zachránit Jaie z hořící budovy, místo aby honil prchajícího zločince. Tomu se nakonec podaří chlapce unést a propašovat ho do Irska. To Eddie jen tak nenechá a vydá se za ním. Na místním velitelství Interpolu potká starou lásku Nicole Jamesovou. Společně sledují Jaieho stopu do doků, kde narazí na lidský kontraband. Dostanou se do přestřelky s pašerákem Lesterem Wongem, jehož hlavním cílem je zadržet zázračného chlapce. Eddie se ho pokusí zachránit, ale je i s ním uvězněn v kontejneru, který se zřítí do vody. Jaiho zachrání, ale sám se utopí. V tu chvíli však chlapec předvede schopnosti medailónu. Než se Nicole a Arthur nadějí, je Eddie znovu naživu. Nový a lepší - neprůstřelný, neúnavný a mírně antigravitační. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Silnejšie hviezdy. Viem, že pre niekoho to bolo až príliš infantilné a prvoplánovo obsadené menami ako Lee Evans, Claire Forlani či Julian Sands a samozrejme John Rhys-Davies, ale ja tieto Jackieho uletené fantasy, ale zároveň súčasné a nie historické snímky doslova obľubujem, takže za mňa fajn 60%. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá akčná komédia s Jackie Chanom, ktorá patrí medzi jeho najhoršie filmy. Má nie moc zaujímavý príbeh o čínskom policajtovi spolupracujúcim s interpolom, ktorý počas jednej akcie, kde sa snaží zastaviť zločineckú organizáciu zachráni chlapca pred utopením, ale sám príde o život. Kvôli zázračnému medailónu sa snovu oživí a získa nadľudské schopnosti a musí zničiť zločineckú organizáciu, ktorá chce toho chlapca kvôli jeho schopnostiam získať. Tento príbeh ani nemá čo ponúknuť, je to taká typická americká rozprávka, ale kvôli Jackiemu Chanovi a celkom rýchlemu spádu deja nenudí. Akcie tu nie je najmenej, v prvej polovici síce patrí medzi Chanov podpriemer, ale aj to je stále dobrá kvalita, ale po Chanovom znovuzrodení už kvôli počítačovým trikom akcia nie je moc zaujímavá a finálny súboj je dokonca veľmi zlý. Najviac sa mi páčia obe akcie na lodi, pri ktorých dôjde k viacerým menším súbojom alebo naháńačka s černochom. Herecké obsadenie je dosť slušné, potešia aj dve ženské hrdinky Claire Forlani a Christy Chung, ale zaujme aj veľmi krátka účasť Scotta Adkinsa. Hlavný záporák je úplne nezaujímavý, Anthony Wong ma tu dosť sklamal a záporom je aj Lee Evans. Na tento film sa dá bez problémov pozerať, ale samozrejme hlavne kvôli Jackiemu Chanovi. Bez neho by to nemalo žiadnu cenu. Objektívna kvalita filmu- 55%, film sa páči mne na 53%. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Viděli jste Tuxedo? Tak Medallion je naprosto to samé, jen místo kouzelného saka dá Jackiemu nesmrtelnost kouzelný talisman - místo otrávené vody je tady ovládnutí světa, a místo Jennifer Love Hewitt je tu Claire Forlani. Takže pokud čekáte filmeček plný Jackieho Chana, jeho soubojů a jeho komediálních schopností, tak je tohle přesně pro vás. A je zde ještě něco, co se mi z celého filmu líbilo nejvíc (teda kromě Claire Forlani). A to je Lee Evans (znáte jako Tuckera z Něco na té Mary je). Zde hraje parťáka Jackie Chanovi, a komediální složku zastává mnohem lépe než Jackie... Závěrečné titulky opět ukazují že herci se docela dost bavili .. jen to vypadá že snad více než půlku scén vystříhali (?) ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Nebodaj J. Chan tak starne, že mu musia pomáhať lanami aj keď ide preskočiť pár bicyklov? Je to strašne okaté, vyzerá to fakt hlúpo popri tých trikoch, ktoré robí bez pomôcok.............. .Inak ide o netypický film J. Chana. Netypický preto, že je ešte o riadny kus slabší ako tie jeho ostatné "skvosty". Najviac to kazí asi Evans, to bola úplná katastrofa. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč se ten film hodnotí tak příliš nízko. Mě bavil, zasmála jsem se. Většího dementa, než je Lee Evans, jsem neviděla. Koukám, že Jackie to odnáší teda pekelně těmi filmovými partnery. V Rush Hour ten černoch, teď tady tenhle. Ale měl i světlejší chvilky. Co se týče příběhu, tak byl zajímavý, nezdálo se mi, že by to nějak drhlo. Opět závěrečné nepovedené scény byly perfektní. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (8)

  • Původní název filmu byl "Highbinders" (Podvodníci). (HappySmile)
  • Tým podílející na vizuální efektech soutěžil o Hongkongskou filmovou cenu v kategorii nejlepší vizuální efekty. (Terva)
  • Sammo Hung Kam-Bo soutěžil o Hongkongskou filmovou cenu v kategorii nejlepší akční choreografie. (Terva)

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Reklama

Reklama