Reklama

Reklama

VOD (1)

Legenda říká, že se každých tisíc let narodí chlapec, který spojí poloviny starodávného amuletu a tím probudí nadpřirozené síly, které jsou v něm ukryty. Ty by rád získal bezohledný zločinec Snakehead, který zjistí, že oním zázračným dítětem je malý Jai, žijící v buddhistickém chrámu v Hongkongu. Rozhodne se ho unést, plány mu však překazí místní policista Eddie Yang a nezávisle na něm také agent Interpolu Arthur Watson. Sledují ho do chrámu. K agentovu zděšení se policista rozhodne zachránit Jaie z hořící budovy, místo aby honil prchajícího zločince. Tomu se nakonec podaří chlapce unést a propašovat ho do Irska. To Eddie jen tak nenechá a vydá se za ním. Na místním velitelství Interpolu potká starou lásku Nicole Jamesovou. Společně sledují Jaieho stopu do doků, kde narazí na lidský kontraband. Dostanou se do přestřelky s pašerákem Lesterem Wongem, jehož hlavním cílem je zadržet zázračného chlapce. Eddie se ho pokusí zachránit, ale je i s ním uvězněn v kontejneru, který se zřítí do vody. Jaiho zachrání, ale sám se utopí. V tu chvíli však chlapec předvede schopnosti medailónu. Než se Nicole a Arthur nadějí, je Eddie znovu naživu. Nový a lepší - neprůstřelný, neúnavný a mírně antigravitační. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

Shit 

všechny recenze uživatele

V podstatě pěkně nudná blbost, ale s Jeckie Chanem to je o třídu lepší, sice už je pěkně starej, ale pořád zvládá všchny akční scény celkem bezproblému a jelikož je chreografie na dobrý úrovni a opět je v podání Chana i vtipně podaná, tak se na to dá dobře koukat, ale ta omáčka kolem je teda hodně podprůměrná ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dal předchozímu Chanovu filmu Tuxedo 1*,byla by ode mne drzost dát jeho násladující příšernosti něco jiného.Ale nakonec to přesto udělám,ikdyž je Medailon celkově stejnou ubohostí jako právě zmiňované Tuxedo.Nejdříve,co mají tyto bláboly společného.Totálně odpadový děj,skutečně nepovedené efekty a humor na úrovni Večerníčků.Tu jednu * navíc jsem přidal za lepší choreografii soubojů,za Claire Forlani,která je jednak mnohem hezčí a jednak mnohem lepší herečkou než J.L.Hewitt a za sem tam vtipného Evanse,ikdyž je to zároveň právě on,který snižuje IQ celého filmu do záporných hodnot.Celkově jde ovšem o další z neskutečných slátanin v americké tvorbě Jackieho Chana a je mi už jasné,že jeho počáteční tvorba byla absolutně někde jinde a teď už jen trumfuje sra*čku ještě větší sra*kou.Tomu říkám sešup! ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

TUXEDO v bledě modrém, jen Hewitt byla vystřídána Forlani a multifunkční smoking nahradil všemocný medailon, ale otřesně počítačové souboje zůstaly. Přesto se mi líbily a hlavně za ně dávám tři hvězdy. Zuřivě přehrávající Evans mě neiritoval ani zdaleka tak jako upištěný Chris Tucker v KŘIŽOVATKÁCH SMRTI, škoda jen, že Forlani nedostala větší prostor, protože je (nejen) v černé kůži fakt k sežrání. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Medailon je bohužel snímek,který stejně jako Tuxedo ukazuje Jackieho trápení v americké produkci.Po počátečním úspěchu na začátku nového století producentům přišlo že to dlouho nevydrží,když je hlavní hvězdou cizinec a tak začali do filmu cpát digitální triky,ne vždy je to na škodu,ale to co se tu předvádí,není nic dechberoucího.Na druhou stranu to není přehnaný digibordel,prostě horší střed. Dávám nejlepší dvě hvězdy jaké můžu dát,kromě Jackieho ještě za úsměv Claire Forlani. ()

zimi 

všechny recenze uživatele

Hrůza, je to celkově nedomyšlené a když jsem nesmrtelnej proč utíkat a vůbec se chovat jak idiot, měl to natočit Joss Whedon a určitě by to bylo úplně jiné kafe, herecky Chan a Lee Evans super, jenže Forlaniho nemusim, ale je pravda, že Evans je v bitkách přesvědčivá! tak půl * za Chana, půl za Evans, půl za nápad a půl * za veselé nepovedené scénky na konci a za akci také, ale je to ztráta času!!! ()

Galerie (85)

Zajímavosti (8)

  • Po zhlédnutí hrubého sestřihu režiséra Gordona Chana, společnost Columbia najala Douga Aarniokoskiho, aby natočil nové scény a značně film přepracoval. (HappySmile)
  • Tým podílející na vizuální efektech soutěžil o Hongkongskou filmovou cenu v kategorii nejlepší vizuální efekty. (Terva)
  • V průvodci dublinského hradu v Irsku se píše, že Jackie Chan během natáčení tohoto filmu vyskočil na trůn, což z něj dělá prvního člověka po králi Jiřím V., který na něm seděl. (HappySmile)

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Reklama

Reklama