Reklama

Reklama

VOD (1)

Legenda říká, že se každých tisíc let narodí chlapec, který spojí poloviny starodávného amuletu a tím probudí nadpřirozené síly, které jsou v něm ukryty. Ty by rád získal bezohledný zločinec Snakehead, který zjistí, že oním zázračným dítětem je malý Jai, žijící v buddhistickém chrámu v Hongkongu. Rozhodne se ho unést, plány mu však překazí místní policista Eddie Yang a nezávisle na něm také agent Interpolu Arthur Watson. Sledují ho do chrámu. K agentovu zděšení se policista rozhodne zachránit Jaie z hořící budovy, místo aby honil prchajícího zločince. Tomu se nakonec podaří chlapce unést a propašovat ho do Irska. To Eddie jen tak nenechá a vydá se za ním. Na místním velitelství Interpolu potká starou lásku Nicole Jamesovou. Společně sledují Jaieho stopu do doků, kde narazí na lidský kontraband. Dostanou se do přestřelky s pašerákem Lesterem Wongem, jehož hlavním cílem je zadržet zázračného chlapce. Eddie se ho pokusí zachránit, ale je i s ním uvězněn v kontejneru, který se zřítí do vody. Jaiho zachrání, ale sám se utopí. V tu chvíli však chlapec předvede schopnosti medailónu. Než se Nicole a Arthur nadějí, je Eddie znovu naživu. Nový a lepší - neprůstřelný, neúnavný a mírně antigravitační. (TV Nova)

(více)

Recenze (163)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Claire Forlani coby akční hrdnika - to tady ještě nebylo! Ale jinak je tenhle film stejně "originální", jako řada jiných pitomostí s Jackie Chanem... Juliana Sandse jsem poznal až podle závěrečných titulků - nějak nám od Pokoje s vyhlídkou zestárl, chlapec. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Medailon, Mýtus nebo takový Smoking. Ono je to všecko na jedno brdo, ale na druhou stranu se to snaží být stylové. Jenže příběh je divnej, nudnej, děj taky za moc nestojí a jediné co zbývá je, že Jackie stále má do čeho kopnout i když stáří je stáří. Na něm se to moc nepodepisuje. Všecko si vždycky dělal sám, zranění si způsobil kolikrát, ale pokaždé se do všeho opřel a všecko spokojeně dokončil. Medailon teda dokončovat nemusel. Je to takový typ zbytečného filmu. Možná jeho komika je zábavná, ale jak je teda možné, že zatím nejlepší film, ve kterém hrál byl na emoce vypjaté chvíle New Police Story. Možná by to mohl zkusit někde jinde, než v komedii. Možná by mu to za to stálo. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jackie zcela bez nápadu s "oporou" v podobě nudné režie, televizních CGI efektů a neexistujícího scénáře. To vše navíc v kombinaci s Lee Evansem údajným "komikem", jehož "humor" mě bude ze snů budit asi již do smrti. Chana je mi upřímně lto, tohle vskutku nemá zapotřebí. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

nejsem pravidelným divákem J. CHANA. i když mi nevadí. i když mi připadá jako starej dědek. trapný inspektor watson a (už od joe blacka) moje milá claire forlani jsou důkazem, že karate se dokáže naučit opravdu každý (kromě mě). děj je takovej na komedii málo humornej, na akční film spíš pro děti. P.S. i závěrečné titulky mě zklamali. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Adrian Lee: 1. Cue the Pulse to Begin 2. Break the Madness 3. Twist and Shout 4. Super Hero 5. Barfight 6. Mobile ()

tron 

všechny recenze uživatele

Peklo. Hlúpy akčný film s nesympatickým Jackiem Chanom (sorry, Jackie) a strašnou Claire Forlani. V neposlednom rade ukážkový (a zaslúžený) prepadák (rozpočet 41 miliónov, celosvetová tržba 34). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu ty nizky hodnoceni, netvrdim, ze se jedna o kdovico a i v Jackieho filmografii to je spis prumer, ale film jsem videl uz nekolikrat a vzdy me dobre pobavi. Cely je to v podstate o Jackiem, kterej provadi sileny kousky normalne a tady ma navic superschopnosti, takze je silnejsi a rychlejsi a nekdy si tvurci s bitkama fakt vyhrali. Problem je trosku v pribehu, sice nekde nedrhne, ale je fakt hodne slabej, navic cela ta mytologie okolo vyvolenyho je sfouknuta tak dvema vetama. Dalsi drobna chybka je Lee Evans, ja ho sice mam celkem rad uz od Honu na mys, ale tady opet dela blbecka a agenta mu fakt neverite. Naopak mile potesila Claire, ktera je moje oblibena herecka, hraje slusne, sekne ji to a zvladne i nakou tu bitku. Slabsi 4*. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

V podstatě pěkně nudná blbost, ale s Jeckie Chanem to je o třídu lepší, sice už je pěkně starej, ale pořád zvládá všchny akční scény celkem bezproblému a jelikož je chreografie na dobrý úrovni a opět je v podání Chana i vtipně podaná, tak se na to dá dobře koukat, ale ta omáčka kolem je teda hodně podprůměrná ()

choze 

všechny recenze uživatele

TUXEDO v bledě modrém, jen Hewitt byla vystřídána Forlani a multifunkční smoking nahradil všemocný medailon, ale otřesně počítačové souboje zůstaly. Přesto se mi líbily a hlavně za ně dávám tři hvězdy. Zuřivě přehrávající Evans mě neiritoval ani zdaleka tak jako upištěný Chris Tucker v KŘIŽOVATKÁCH SMRTI, škoda jen, že Forlani nedostala větší prostor, protože je (nejen) v černé kůži fakt k sežrání. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá akčná komédia s Jackie Chanom, ktorá patrí medzi jeho najhoršie filmy. Má nie moc zaujímavý príbeh o čínskom policajtovi spolupracujúcim s interpolom, ktorý počas jednej akcie, kde sa snaží zastaviť zločineckú organizáciu zachráni chlapca pred utopením, ale sám príde o život. Kvôli zázračnému medailónu sa snovu oživí a získa nadľudské schopnosti a musí zničiť zločineckú organizáciu, ktorá chce toho chlapca kvôli jeho schopnostiam získať. Tento príbeh ani nemá čo ponúknuť, je to taká typická americká rozprávka, ale kvôli Jackiemu Chanovi a celkom rýchlemu spádu deja nenudí. Akcie tu nie je najmenej, v prvej polovici síce patrí medzi Chanov podpriemer, ale aj to je stále dobrá kvalita, ale po Chanovom znovuzrodení už kvôli počítačovým trikom akcia nie je moc zaujímavá a finálny súboj je dokonca veľmi zlý. Najviac sa mi páčia obe akcie na lodi, pri ktorých dôjde k viacerým menším súbojom alebo naháńačka s černochom. Herecké obsadenie je dosť slušné, potešia aj dve ženské hrdinky Claire Forlani a Christy Chung, ale zaujme aj veľmi krátka účasť Scotta Adkinsa. Hlavný záporák je úplne nezaujímavý, Anthony Wong ma tu dosť sklamal a záporom je aj Lee Evans. Na tento film sa dá bez problémov pozerať, ale samozrejme hlavne kvôli Jackiemu Chanovi. Bez neho by to nemalo žiadnu cenu. Objektívna kvalita filmu- 55%, film sa páči mne na 53%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Hodně špatné. Bral bych nápad udělat z Jackieho supermana, ale nějak stylověji. Ne jenom rozmazat pár záběru a nechat ho skákat po stromech. Hodil by se i nějáký scénář a režisér. Co měl být zač ten kripl z Interpolu a proč se Claire Forlani chovala tak podivně? Pff. Nikdy víc. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Začátkem nového tisíciletí se divák obával, že se stárnoucí čínský pracant se žánrem rozloučí sotva důstojně. Naštěstí má tenhle gumovitý panďulák stále ještě tu a tam štěstí na role a režiséry, bojových fint má v rukávu taky pořád hodně, takže bych se toho (i při téhle bídě s Claire Forlani) neobával.. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto hrozna sracovina dal bych aspon jednu za Jackieho ale tohle je tak neskutecne zkundenej paskvil ze to ani tenhle masakrator nepozvedne odpad! co naplat ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan ocicmává o 18 let mladší Claire Forlani. Oproti Medailonu je například Chůva v akci oskarový snímek. Jackie procházel po roce 2000 tvůrčí krizí, jinak by jen těžko zakopnul o tento scénář. O rok později si notně vylepšil reputaci 5. dílem Police Story. PS: Kopačku do břicha zde inkasuje začínající Scott Adkins. A jako možná v jediném filmu zde Jackie zahyne. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Taková blbost s úvodní reklamou na Rajec - patentovane prírodou. (( ::, ehm nebo to bylo v Tuxedu, fakt nevím???? ()

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Reklama

Reklama