Reklama

Reklama

VOD (1)

Legenda říká, že se každých tisíc let narodí chlapec, který spojí poloviny starodávného amuletu a tím probudí nadpřirozené síly, které jsou v něm ukryty. Ty by rád získal bezohledný zločinec Snakehead, který zjistí, že oním zázračným dítětem je malý Jai, žijící v buddhistickém chrámu v Hongkongu. Rozhodne se ho unést, plány mu však překazí místní policista Eddie Yang a nezávisle na něm také agent Interpolu Arthur Watson. Sledují ho do chrámu. K agentovu zděšení se policista rozhodne zachránit Jaie z hořící budovy, místo aby honil prchajícího zločince. Tomu se nakonec podaří chlapce unést a propašovat ho do Irska. To Eddie jen tak nenechá a vydá se za ním. Na místním velitelství Interpolu potká starou lásku Nicole Jamesovou. Společně sledují Jaieho stopu do doků, kde narazí na lidský kontraband. Dostanou se do přestřelky s pašerákem Lesterem Wongem, jehož hlavním cílem je zadržet zázračného chlapce. Eddie se ho pokusí zachránit, ale je i s ním uvězněn v kontejneru, který se zřítí do vody. Jaiho zachrání, ale sám se utopí. V tu chvíli však chlapec předvede schopnosti medailónu. Než se Nicole a Arthur nadějí, je Eddie znovu naživu. Nový a lepší - neprůstřelný, neúnavný a mírně antigravitační. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

Ssoumess 

všechny recenze uživatele

Udivuje mě že se Jackie k tomuto propujčil. Jeho filmy sice nikdy neoplývaly nějakou hloubkou, ale mám rád jeho akce a vtip. Tento film tím neoplýval skoro ničím. Většina soubojů byla velice, velice špatně upravena na počítači, snad kromě začátku kdy ještě neměl kouzelnou moc. Ostatní herci svými "výkony" už nemůžou moc zkazit, jelikož scénář je mizerný, je to hrozně natočené, a režisér musel být snad po lobotomii. Některé střihy by si nedovolil udělat ani začínající amatérský filmař, to chtělo fakt odvahu... Hudba byla do filmu naskládána uplně násilně, připadalo mi jako kdyby jim už nezbýval čas, koupili práva na deset songů a náhodně je vložili do filmu. No hrůza. Lee Evans je jeden z nehorších herců na světě má jen dva filmy, kde jsem byl schopen říct že jeho role funguje (element a mary). To co předvádí tady je otřesná přehlídka rozplizlých xichtů a bezbřehé idiocie. Je to vtipné asi jako psí hovno na vaší rohožce. Kvůli jedné věci jsem se dodíval do konce a to je Claire, její výkon není nějak oslnivý, ale ona sama je. Je krásná a vydržel bych se na ní dívat hodiny, dny... (a vůbec to není kvůli tomu že vypadá úplně jak moje bývalá, která mi zlomila srdce...:) Shrnutí: za pár podařených akcí 1 bod, za Claire 3:) 4/10 ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Blbost tak na dvě hvězdičky, ale když Jackie dostávající facky nebo Evans křičící neustále Interpol jsou prostě kouzelný a ty nepovedený scény mě vždycky totálně odrovnaj. A Jackie naštěstí stále předvádí svoje psí kusy, nejlepší je honička s černochem. Pravda jak dostane superschopnosti tak už to není ono a příběh je hovadina, ale čert to vem. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Přes veškerou shovívavost k Jackieho současné tvorbě hodně nemilé překvapení, kterému chybí nejen jeho typicky zábavné akční scény, ale také příběh, švih a dokonce i humor. Jediné čeho je tu nadbytek jsou nezvládnuté nedotaženosti, ať už je to Arturova manželka nebo samotný princip medailonu. Když se k tomu připočte trapný Evansův pokus o komiku, scénář bez jediného nápadu, režisérova neschopnost dát dohromady fungující vyprávění, tak podtrženo sečteno, je výsledek, přes veškerou Jackieho snahu, velká všepohlcující nuda, která navíc často připomíná spíš trailer než film. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

V podstatě pěkně nudná blbost, ale s Jeckie Chanem to je o třídu lepší, sice už je pěkně starej, ale pořád zvládá všchny akční scény celkem bezproblému a jelikož je chreografie na dobrý úrovni a opět je v podání Chana i vtipně podaná, tak se na to dá dobře koukat, ale ta omáčka kolem je teda hodně podprůměrná ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo hooodně vedle Jackie. A to už mám za sebou hodně hongkongských veleděl u kteýrch jsem jen nevěřícně kroutila hlavou, tohle však nastavuje laťku vysoko. A hodně. Z filmu jsem si odnesla jedno ponaučení- Hong Kong a USA se nemíchá, a teprve ne, když v tom má nějak figurovat Chan. Těhle děl je víc, a nikdy z toho nebylo nic než průměr, někdy lepší někdy horší, a nikdy to nedosahovalo toho když to měla pod palcem pouze Hongkongská produkce. Nuže k filmu- Věřím že věková skupina kolem 10 let bude nadšená vtípky jako píchání nožem do zadku, trapným řvaním "INTERPOOOL" do každého rohu a dveří a vůbec celou neskutečně trapnou a otravnou postavou Leeho Evanse. K tomu jsem si ke konci filmu vybudovala takový odpor, že mi vadilo když se tam jen mihnul jeho ksicht nebo NEDEJ BOŽE promluvil, což byl takřka v 90% vždy slovní průjem. A pak tu byla choreografie, která mola být skvělá, bohužel tak hrozně znásilněna kamerou že ve výsledku místo ukázkové akce vidím ukázkové zoomy a střihy, takže s bojů vidím velký prd. Část filmu kde Jackie získá snad všecky nadpřirozené schopnosti, snad ani komentovat nebudu...Chan byl místy celkem vtipný bohužel to pak zase v zápětí shodil Evans. I pár soubojů kde si dal kameraman chvíli pohov od efektů ušly. Proto 2** ...Jackie prosím, tohle už po druhé ne. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (8)

  • V průvodci dublinského hradu v Irsku se píše, že Jackie Chan během natáčení tohoto filmu vyskočil na trůn, což z něj dělá prvního člověka po králi Jiřím V., který na něm seděl. (HappySmile)
  • Eddie Yang (Jackie Chan) nosí hodinky značky Breitling Chrono Avenger. (dyfur)
  • Tým podílející na vizuální efektech soutěžil o Hongkongskou filmovou cenu v kategorii nejlepší vizuální efekty. (Terva)

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Reklama

Reklama