Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor! Maska je tu znova. Po desiatich rokoch, kedy spôsobila Lokiho Maska malú katastrofu v živote jedného dospeláka, je tu znova ale s inou obeťou. Mladý karikaturista Tim Avery, otec malého bábätka jedného dňa zistí, že jeho dieťa má neuveriteľné schopnosti. Za všetkým však stojí práve tajomná, bláznivá ale aj nebezpečná Lokiho Maska. O Masku má však enormný záujem aj žiarlivý rodinný pes. Tim z toho všetkého nie je práve nadšený, hlavne keď sa medzi dieťaťom a psom strhne o masku malá vojna. Bláznivé situácie na seba nenechajú dlho čakať. To najhoršie však ešte len príde. Samotný Loki chce totiž svoju Masku späť a je pripravený pre to spraviť čokoľvek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Sledování této komedie sice nehraničí se sebemrskačstvím, jak by se mohlo zdát z některých komentářů, nicméně pokud se někdo těší na pokračování proslavené Carreyho Masky, bude hodně zklamán. Pár dobrých fórků se dá najít i v tomhle filmíku, ale jako celek je to určeno spíše dorůstající generaci, věkově bych to omezil možná někam max. na 8-9 let, protože starší diváci by již mohli v hluchých momentech (a není jich zrovna málo) usnout nudou. ()

joker2 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, co se na tom lidem nelíbí. Příjemný odpočinkový film, kde jsou všichni Maskou. Je tu jednak Loki, jako pán masky, dále pes s maskou a dítě jako syn masky. V poslední řadě je tu taťulda (Kennedy), který je ale maskou asi 2 minuty filmu, takže jeho výkon snad ani nelze hodnotit. Film je nabitý různými cartoonovskými triky a odkazy (datel Woody, zpívající žabák, atp.). Ze všech nejlepší je asi dítě, které má skvělou mimiku i bez masky. Pravda chybí tady Jim Carrey (proto hvězdička dolů), ale to je naprosto v souladu s comicsem Maska, kde je nositelů masky taky více. Film je určený i mladým divákům (tzn. není tak krvavý jako původní comics), ale to mu neubírá na zábavnosti - skvělá je například scéna, kdy pes nakreslí scénář, jak se zbavit dítěte, avšak nakonec je do pasti lapen sám, následuje přesný sled toho, co bylo nakresleno, ale je to převedeno do filmové podoby, kde lze opravdu vyčíst jen velmi málo chybiček. Skvěle jsou udělány i výstupy Odina, který se zjevuje ve všech možných i nemožných místech. Myslím, že se jedná o důstojného nástupce první Masky, ačkoli příběh je trochu přitroublý až primitivní (pes a dítě bojují o přízeň Kennedyho). Pokud máte rádi Toma a Jerryho, rozhodně si tento film zkoukněte (ale do kina na něj raději nechoďtě, litovali byste vyhozených peněz). Ideální film pro televizní vysílání v sobotu odpoledne. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Odporné triky a dítě, které bych po 10 minutách nejraději dal do babyboxu. Hlavní postava, která může kandidovat na nejméně sympatickou hlavní roli v historii. Manželka, která po proměně manžela v Masku řekne, že mu to ,s těmi umělohmotnými oranžovými vlasy a duhovým sakem, sekne (a chtivě si ho prohlédne). Jim Carrey je génius a v souboji filmů vypadá první díl jako geniální počin hodný piedestalu. Tohle je hnusnej odpad. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Ja vôbec nechápem prečo túto megabláznivú komédiu radíte do odpadu. Asi je to debilným scenárom, nehercami a absolútnou absenciou čohokoľvek filmového. Ale ja som si tie kraviny jednoducho vychutnal. Asi preto, lebo som potreboval vypnúť a naskytol sa mi tento film...Ťažko posúdiť, ale rozhodne som sa nad tou stupiditou nasmial. ()

seed8038 

všechny recenze uživatele

Keby som to mal hodnotiť len za seba tak by "toto" dostalo maximálne 1 hviezdu, avšak nemohol som si nevšimnúť ako to bavilo moju dcérku (má 5 rokov) ba dokonca si to už viac krát pýtala znova pustiť... Tak som sa rozhodol pre takéto hodnotenie: 1 hviezda za mňa, 5 za dcéru v priemere to máme 3 celkovo... (tento film by som označil ako DN - dospelým neprístupné ;) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu mimo jiné zazní „Puppy Love“ od Paula Anky. (Terva)
  • Ve filmu Maska (1994) se pes jmenuje Milo, v tomto pokračování je pes Otis, který svým jménem odkazuje na Koneko. V tomto filmu se pes jnenuje Otis. Toto je odkaz na Koneko monogatari (1986), vyprávající o dobrodružstvím Mila o Otise. (rafix)
  • Snímek se umístil na 38. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Související novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (více)

Reklama

Reklama