Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor! Maska je tu znova. Po desiatich rokoch, kedy spôsobila Lokiho Maska malú katastrofu v živote jedného dospeláka, je tu znova ale s inou obeťou. Mladý karikaturista Tim Avery, otec malého bábätka jedného dňa zistí, že jeho dieťa má neuveriteľné schopnosti. Za všetkým však stojí práve tajomná, bláznivá ale aj nebezpečná Lokiho Maska. O Masku má však enormný záujem aj žiarlivý rodinný pes. Tim z toho všetkého nie je práve nadšený, hlavne keď sa medzi dieťaťom a psom strhne o masku malá vojna. Bláznivé situácie na seba nenechajú dlho čakať. To najhoršie však ešte len príde. Samotný Loki chce totiž svoju Masku späť a je pripravený pre to spraviť čokoľvek! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (180)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Sledování této komedie sice nehraničí se sebemrskačstvím, jak by se mohlo zdát z některých komentářů, nicméně pokud se někdo těší na pokračování proslavené Carreyho Masky, bude hodně zklamán. Pár dobrých fórků se dá najít i v tomhle filmíku, ale jako celek je to určeno spíše dorůstající generaci, věkově bych to omezil možná někam max. na 8-9 let, protože starší diváci by již mohli v hluchých momentech (a není jich zrovna málo) usnout nudou. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně šílené. Jsem si skoro jistý, že Maska junior patří mezi filmy, které by neměli vznikat a nepochopím jak nějaké studio mohlo dát Lawrenci Gutermanovi na tuhle kravinu 84 milionů dollarů. Budiž v dnešní době jsme zvyklí na hodně "zvláštní" rozpočty, ale film je kvalitativní dno komediálních šíleností, v kterém vlastně nic vtipného není. Je tu jeden Bůh, Loki, který hledá svou masku (zvláštní, že Bohové si věci takhle musí hledat, že? Já si taky myslel, že být jednou z nejvyšších bytosti znamená trochu jiný servis...). Pak je to jeden blbec, tedy karikaturista, co ji má. Jeho synáček, kterému se moc líbí a pes, který na ní žárlí. Je to taková malá rodinka že? Ještě by to chtělo vánoční stromeček a Santa Loki vám přinese všem dárečky děti... Pokud nebudete nuceni e dívat na tento film a budete mít na výběr např mezi Maskou Junior a Teleshoppingem... Možná by jste si mohli říct, že i v americe na teleshopping kouká víc lidí než na tohle ;) ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

tak nějak jsem usoudil, že by to mohlo být pro děti. (čím jsem starší...) takže, tento výtvor už u nás nikdo nikdy nechce vidět! (díky bohu)! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Masku Chucka Russella som nikdy nepokladal za niečo viac, ako obstojné remeslo s extrémnym Jimom Carreym a počítačovými trikmi na tú dobu snáď, s prižmúreným okom, mierne revolučnými. Už krátko po premiére, kedy sa z jednoduchej snímky stal celosvetový kasový hit, sa začalo hovoriť o pokračovaní. To však stroskotalo na Jimovom nezáujme a tak nakoniec producenti „šikovne“ vymysleli rafinovaný plán - proste to urobia bez neho. Stalo sa to dávno po tom, čo publikum na dvojku bolo zvedavé. Do titulnej úlohy štúdio obsadilo Jamieho Kennedyho a ja som sa začal celkom tešiť, nakoľko originál znesiem a Jamie bol mojím obľúbencom za Randyho Meeksa z Vreskotov. Bohužiaľ, snímka sa nakoniec neprebojovala do našich kín. Keď som si ju v roku 2008 pozrel, pochopil som, že je to tak lepšie. Už od prvých minút ma nepríjemne šokovalo, aká strašná vtákovina to je. A to podotýkam, že oproti nej pôsobia "spriaznené" projekty Grinch (s Carreym, ehm) a Kocúr (s Mikeom Myersom) ako diela s presahom. Nemienim komentovať, čo všetko je na Synovi masky zlé. Asi všetko.Vrátane Jamieho, ktorý už nie je môj obľúbený herec. ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Buddho, za co? Proč mě tak trestáš, když poctivě doháním resty ve "Zřete 300 nejhorších" ? Tak nějak jsem od začátku štěkala, že to asi nebude podobně dobrý jako Maska s Carreym, ale že to bude až takovej průser to mě ve snu nenapadlo. V tomhle kolosálním veleprůjmu mě srali úplně všichni včetně toho čokla. Fakt jsem během sledování filmu začínala chápat soukmenovce, že z nej přátel člověka dělaj psíčkovou. Asi se mi šílenství začalo odrážet v mojich šikmých kukadlech, páč naše bíglice si ode mě teatrálně odsedla směrem k Alíkovi a tvářila se bojácně. Koukat na rodinou válku mezi dítětem po lobotomii a pošahanym čoklem to už bylo moc infantilní i na mě a jelikož jsem na tuhle čurákovinu (čti "film") koukala pod vlivem THC, do toho se nalejvala saké a přesto mi huba necukla směrem vzhůru ani jednou, nedovedu si představit, jaký škody by mi to napáchalo ve stavu celkového normálu. Za co ale musím tvůrcům poděkovat, je fuckt, že tuhle píčovinu udělali fakt krátkou, takže jsem trpěla jen kolem 80ti minut a když naskočily titulky málem jsem se samou radostí zechcala. Nejvíc mě děsí možnost, že bych jednou měla dítě, který by po mně tenhle film vyžadovalo páč by to byla jeho oblíbená komedie. Buď bych se vymluvila, že se rozbila televize a nebo bych ratolest hodila do babyboxu, ale ani samotnej Belzebub mě nepřinutí koukat se na tuhle kolosální píčovinu znova. Modelky na zabití maj těžkou konkurenci. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Geniální myšlenka utopená v mizerném zpracování. Maska Junior je šílenost v tom horším slova smyslu, přesto jí však zůstala velmi příjemná komixová nadsazenost a pár potěšujíích nápadů. Pes je rozkošný, bohové jsou příjemní, ale nejvíce asi překvapí malý usmrkanec, který mi vůbec nevadil, protože se projednou nehrálo na dětskou roztomilost. Bingo. Čekal jsem křížence mezi první Masou a Prckem Binkem, ale nakonec jsem dostal něco úplně jiného. Jasně, je to šílená blbost s několika velmi trapnými momenty a ano, opravdu jsou některé části zbytečně natahované a prvoplánované, ale přesto má Maska Junior jednu věc, která ji zachraňuje. Jiskru. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

bohužel jsem zvědavost neodehnal a pustil si jeden z nej .... nejvíce nudných filmů, které jsem měl možnost viděl. nezasmál jsem se snad ani jednou, jen jsem doufal kdy už to skončí, protože jsem ani neměl sílu sáhnout po ovladači vypnout film, hrůza ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Kromě efektů a digitálních triků bohužel tento film nic nenabízí. Vidět ho podruhý, tak bych možná šel s hodnocením ještě dolu. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

První Maska stála zato hlavně díky Jimu Carreymu a na svou dobu celkem odvázaným trikům. Druhý díl nemá Carreyho, triky by neohromily ani v době uvedení jedničky a celé to je navíc neuvěřitelně infantilní a dementní. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Néé. Opravdu néé. Je to nemožné. Jima Carreyho nikdo neumí nahradit. A tohle není ani zdaleka výborné pokračování. To je urážka. Nemá to ani anomovaný seriál. tohle je trapné, ubohé a přebytečné. Jen se to snažilo přiživit na slávě, kterou si Maska získala. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Dlouho, opravdu dlouho jsem váhal nad hodnocením Odpad! Přemýšlel jsem i o tom, jestli se náhodou z pekla nevrátil Ed Wood a nějakým zázrakem sehnal osmdesát melounů (a pak mi došlo, že Wood to být nemůže, neboť se převtělil do Uweho Bolla a má s financemi jen o málo menší potíže než dnes.) Zaprvé: tohle není inteligentní komedie v žádném smyslu tohoto slovního spojení. Zadruhé: pokud neznáte One froggy evening a aspoň trochu neulítáváte na animovaných groteskách čili cartoonech, nemáte šanci. Zatřetí: počítačové triky se v poslední době používají opravdu v nadbytečné míře, ale tomuhle to ublížit nemůže. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná pi*ovina, jediné co se mi na ní líbilo, kromě povedených triků, byl čokl co se snažil zbavit nenáviděného haranta. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Maska byla taková komedie na jedno skouknutí, která stála na tricích a Jimu Carreym. Ve dvojce se buď opakují variace na stejná témata nebo pár inovací, které nevypadají ani dobře ani vtipně. Ta jedna hvězdička je nejspíš pro Alana Cumminga a jeho maskéry. Jinak je to oničem. :-( ()

Související novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (více)

Reklama

Reklama