Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor! Maska je tu znova. Po desiatich rokoch, kedy spôsobila Lokiho Maska malú katastrofu v živote jedného dospeláka, je tu znova ale s inou obeťou. Mladý karikaturista Tim Avery, otec malého bábätka jedného dňa zistí, že jeho dieťa má neuveriteľné schopnosti. Za všetkým však stojí práve tajomná, bláznivá ale aj nebezpečná Lokiho Maska. O Masku má však enormný záujem aj žiarlivý rodinný pes. Tim z toho všetkého nie je práve nadšený, hlavne keď sa medzi dieťaťom a psom strhne o masku malá vojna. Bláznivé situácie na seba nenechajú dlho čakať. To najhoršie však ešte len príde. Samotný Loki chce totiž svoju Masku späť a je pripravený pre to spraviť čokoľvek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Gustik5 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to doprdelkynafialky je??? Ani usnout jsem vzteky nemohl. Jak mohlo někoho napadnout natočit pokračování na již uzavřený film, navíc s idiotským scénářem a krajně nesympatickým nositelem masky, jehož jsem měl chuť odprásknout, a když si nandal tu masku a vyrašily mu ty oranžové vlasy, měl jsem málem infarkt. Kam se to hrabe na Jima. ()

Rastamania odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, co k tomu napsat, vydržel jsem 13 minut. Nechápu, jak to někdo mohl vymyslet, natočit, sestříhat..nechápu herce, režiséra, scénaristu, uklízeče, kompars ani to debilní digitální dítě. Nechápu, jak to kurva vůbec může existovat. Tohle je, milé dámy a pánové, jedna z největších debilit, co kdy kdo vymyslel. A ano, počítám do toho i náboženství.. ()

Reklama

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se dalo očekávat Son of the Mask je ubohé, volné pokračování výborné Masky. Jediné, co má tenhle filmový odpad společného s prvním dílem je dřevěná maska, jinak nic!!!!!! Nicméně jsem našel asi dva plusy: 1. boj Otise a prcka a za 2. líbil se mi nápad zobrazení bohů. Bohužel jejich ztvárnění už nestojí za řeč! A hlavně na co zapomenuli tvůrci filmu: ,,Když je Loki noční bůh, funguje to jenom v noci!" Což si myslim, že je zrovna dost stěžejní věta z prvního filmu. No a nakonec co se týče herců, podali opravdu otřesné herecké výkony!!!!! Rozhodně doporučuji se tomuto ,,dílu" obloukem vyhnout!!!! ()

Sabiana

všechny recenze uživatele

K žehlení, aby nebylo ticho, to celkem stačí. Ale i ta půlhodinka téhle katastrofy mi stačila. Všechny triky jsou hrozně přehnané, což vo to. Ale oni jsou i hrozně špatně udělané. Občas máte pocit, že se nedíváte na otřesné pokračování úspěšného filmu Maska, ale na nízkorozpočtovou animaci pro děti. Marně jsem tady hledala nějakou známou tvář z prvního dílu, která by mi vykouzlila úsměv na rtech a ono nic. Nastěstí samotná dřevěná maska vypadala podobně. Aspoň že ten nápad se ztělesněním Lokiho tady byl. Ikdyž ani to není žádná sláva, protože vypadá, jakoby zběhl z motorkářského gangu se špatnou pověstí. Takže od nuly k nule. Tady se někdo pokusil z drobků, co zbyly po rohlících, slepit rohlík nový. Taky jak jinak to mohlo dopadnout... Příště si k žehlení pustim hudbu! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Geniální myšlenka utopená v mizerném zpracování. Maska Junior je šílenost v tom horším slova smyslu, přesto jí však zůstala velmi příjemná komixová nadsazenost a pár potěšujíích nápadů. Pes je rozkošný, bohové jsou příjemní, ale nejvíce asi překvapí malý usmrkanec, který mi vůbec nevadil, protože se projednou nehrálo na dětskou roztomilost. Bingo. Čekal jsem křížence mezi první Masou a Prckem Binkem, ale nakonec jsem dostal něco úplně jiného. Jasně, je to šílená blbost s několika velmi trapnými momenty a ano, opravdu jsou některé části zbytečně natahované a prvoplánované, ale přesto má Maska Junior jednu věc, která ji zachraňuje. Jiskru. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu Maska (1994) se pes jmenuje Milo, v tomto pokračování je pes Otis, který svým jménem odkazuje na Koneko. V tomto filmu se pes jnenuje Otis. Toto je odkaz na Koneko monogatari (1986), vyprávající o dobrodružstvím Mila o Otise. (rafix)
  • Snímek se umístil na 38. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Související novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (více)

Reklama

Reklama