Reklama

Reklama

Queen: Greatest Video Hits Volume One

(hudební videoklip)
všechny plakáty

Film je poskládán ze ''starých'' klipů kapely Queen, které jsou, jako drtivá většina tehdejší klipové tvorby, vytvořeny sestříháním kocertů či studivých vystoupení. Hudební obsah je do značné míry shodný s hudebním albem Queen: Greatest Hits. (BubaGump)

Recenze (13)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Všimli jste si, že když sedíte kupříkladu v hospodě a náhodou v telce začnou hrát Queen, že se na ně každý rád podívá? Já jsem si toho všimla už dávno. Geniální skupina a perfektní práce na videoklipech! ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Jediné co zamrzí je nepřítomnost anglických titulků, ale jinak je to skutečně "bez debat". Na speciálním DVD vydání byly některé klipy převodem do formátu 16:9 bohužel viditelně oříznuty, což je taky škloda, ale... Srdce fanouška i přesto plesá. ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější klipy: Bohemian Rhapsody (hudební i vizuální dokonalost), Somebody to Love, We Are the Champions, Don't Stop Me Now, Another One Bites the Dust, Tie Your Mother Down. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Byl to právě klip k Bohemian Rhapsody, který definoval videoklipy tak, jak se dodnes známe. Čili už žádné záznamy z koncertů nebo televizních show. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Některé klipy jsou horší, některé lepší, ale všechny jsou podle mě na svou dobu geniální a do detailu promyšlené. Ruku na srdce, kdo uměl dělat takovéhle klipy s železnou pravidelností? No, možná král popu, ale jinak nikdo. Moje oblíbené jsou "A Kind Of Magic" a "Innuendo". ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Hudba Queen je nádhera, geniální a nesmrtelné skladby, které se naprosto přirozeně staly hity.. těmi pravými.. Někeré klipy sice působí úsměvně, na muzice to ale nic nemění.. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Výber z toho najlepšieho, čo Queen vydali do roku 1981. Ja, ako dlhoročný fanúšik, nemôžem hodnotiť inak ako na plný počet. Z 22 skladieb je iba 6 takých, ktoré sa mi javia mierne slabšími (t.j. na 4 hviezdičky). Mám ale jednu veľkú výčitku k obrazovej stránke. Tvorcovia sa totiž rozhodli silou mocou transformovať všetky videoklipy (pôvodne vo formáte 4:3) do širokouhlého formátu, čo ma neblahý následok, že obraz je potom zhora aj zdola orezaný a tiež zrnitejší. Aký to malo zmysel?     Poradie videoklipov (s mojimi hodnoteniami):     1. Bohemian Rhapsody: 5*     2. Another One Bites The Dust: 5*     3. Killer Queen: 5*     4. Fat Bottomed Girls: 4*     5. Bicycle Race: 5*     6. You're My Best Friend: 5*     7. Don't Stop Me Now: 5*     8. Save Me: 4,5*     9. Crazy Little Thing Called Love: 5*     10. Somebody To Love: 5*     11. Spread Your Wings: 5*     12. Play The Game: 5*     13. Flash: 4*     14. Tie Your Mother Down: 4*     15. We Will Rock You: 4,5*     16. We Are The Champions: 5*     Bonusy (Disk 2):      1. Now I'm Here (Live): 4*     2. Good Old Fashioned Lover Boy: 5*     3. Keep Yourself Alive: 4*     4. Liar: 4,5*     5. Love Of My Life: 5*     6. We Will Rock You (Fast Live Version): 4,5* ()

Blackhead 

všechny recenze uživatele

Pro fanouška je povinost vlastnit tenhle kousek. Predevším oceňuju komentář a ukázku Briana Maye k tvorbě na Bohemian Rapsody. Moc pěkné. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Skladby: 1.Bohemian Rhapsody 2.Another One Bites The Dust 3.Killer Queen 4.Fat Bottomed Girls 5.Bicycle Race 6.You're My Best Friend 7.Don't Stop Me Now 8.Save Me 9.Crazy Little Thing Called Love 10.Somebody To Love 11.Now I'm Here 12.Good Old Fashioned Loverboy 13.Play The Game 14.Flash 15.Seven Seas Of Rhye 16.We Will Rock You ()

Reklama

Reklama