Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stacy Holt (Brittany Murphy), asistentku produkce televizní talk show, přivádí k šílenství neochota jejího partnera Dereka (Ron Livingston) mluvit s ní o předchozích vztazích. Když jí kolegyně Barb (Holly Hunter) "doporučí", aby nahlédla do jeho elektronického diáře, Stacy neodolá a vydá se na cestu Derekovou milostnou minulostí. Postupně se seznámí se všemi jeho bývalými partnerkami, jejichž prostřednictvím se snaží poznat jaký Derek ve skutečnosti je. Tento poznávací výzkum se začíná hroutit ve chvíli, kdy se z jednou z Derekových bejvalek spřátelí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

mustafa 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně dobře natočená a dost originální romantická komedie.Souhlasím, že do poloviny filmu je to spíše průměrný, místy až podprůměrný romantický blábol. Druhá půlka je naprosto uchvacující, svěží a dodává filmu nový rozměr. Nejen příběh se pak jeví velmi originálně, ale především některé dialogy a výroky jsou nezapomenutelné. Bylo slyšet, že překladatelé si hodně pohráli s češtinou, místy některé repliky zněly až knižně. Bravo! Mimoto film nabízí spoustu otázek a snaží se diváka donutit přemýšlet. To je celkem dost na americkou romantickou komedii, ne? Dále bych vyzdvihl výkon Brittany Murphy. Její postava projde neuvěřitelnou změnou a je to vidět. Kupodivu jí film i dává možnost svou postavu rozvíjet a vyvíjet se. Z roztřeštěné žárlivé holky se postupně stává citlivá žena. Britanny tu proměnu společně se Stacy zvládla na plátně ohromně. Ještě bych doplnil, že postava Stacy Holt skoro nesleze z plátna a kupodivu mi to ani nevadilo.... ()

Estrecha 

všechny recenze uživatele

Průměrný film ve kterém nečekejte žádný oskarový výkon, nebo snad něco kvůli čemu byste měli běžet do kina....Ale má své plusy. Konec ve mě vyvolává rozporuplné pocity. Vyvrcholení bylo skvělé, opravdu jsem ho nečekal. To má u mě velké plus a kdyby to tím skončilo, možná bych dal i 4, ale poté se to zvrhlo v něco, co si zaslouží spíš 2 hvězdičky. Nejde o žádného Foresta Gumpu, nebo Deník Bridget Jonseové, většina filmu se utápí v něčem připomínající holčičí romantický film, ale i přesto (až na ten konec) to mělo něco do sebe. Rád bych dal 4 za to vyvrcholení, ale musím dát 3. Škoda, že není 3 a půl...:( ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Brittany Murphy byla moje oblíbená komicky sladká herečka.. Tady jí to sedí a v podstatě celý film táhne.. Děj má zvláštní linii - zpočátku slaďoučká prvoplánová romantika, potom velký dramatický boom a končí to jako trapný céčkový film.. Ale má svoje kouzlo.. Jeden z mála filmů, kdy je "hlavní hrdinka" za tu špatnou.. Škoda jen, že Kathy Bates nedostala víc prostoru.. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Komedie z prostředí produkce reality show... zábavná jako reality show. Formát postavený na tom, že se produkce ke svým aktérům chová jako bezskrupolózní svině. V tomhle příběhu se tak chová většina postav. A překvapení na konec? Největší svině je kuřačka. Hollywood by se nad některými trapnými klišé už mohl vážně zamyslet. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Stacy Holt (Brittany Murphy) konečně našla svoji vysněnou práci - pracuje jako asistentka v televizní talk show Kippie Kannové (Kathy Bates), která se zabývá největšími sexuálními úchylkami a podobnými tématy. Když mají najít téma na další díly, napadne Stacy, co takhle se zabývat "malými černými skříňkami", alias diáři. A aby si to hnedka ověřila, použije diář svého přítele Dereka (Ron Livingston), aby o něm (a o jeho předchozích láskách) zjistila něco více. Ale netuší, že brzy bude hlavní hvězdou celého pořadu ... Ani moc nevím, co o filmu říct - nebylo to špatné a v záplavě romantických komedií na jedno brdo docela světlá vyjímka. I když nepřináší žádné hluboké myšlenky, scénář je vtipně originální, herecké obsazení v rámci možností docela příjemné (skvělá Kathy Bates!). Za podívání určitě film stojí, ale jednou si myslím je tak akorát ... ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama