Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

scroochy 

všechny recenze uživatele

Ani ve snu by mě nenapadlo, že mě takový seriál může bavit. Ale OC má takové zvláštní kouzlo, které vás chytí a už nepustí. Pohodová a prosluněná atmosféra Orange County sálá z každé vteřiny děje. Vadil mi akorát představitel Ryana (hlavně ze začátku), přišlo mi, že vůbec neumí hrát a má jen jednu pózu. Pak už to bylo lepší. Naopak bych vyzdvihnul výkony Petera Gelleghera (Sandy) a Adama Brodyho (Seth). Seriálu taky prospělo, že měl naplánovaný konec a děj byl tedy pěkně uzavřený. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Best seriál #3 - - - Vítej v O.C., hajzle. Takhle se to dělá v Orange County. Z tohoto žánru pro mně nejlepší seriál jaký jsem kdy viděl! Miluju Ameriku, miluju Kalifornii, miluju bezstarostný život! Neuvěřitelná pohoda na mně dopadla při sledování O.C. kdysi dávno po škole odpoledne. Sice je celý seriál postavený na né moc uvěřitelných okolnostech ale i přesto jsem si ho zamiloval. Slunce, party, vily s bazénem, krásné holky.. :) Vztahy byli sice občas jak s telenovely, ale tak to patří ke každému seriálu. Po celou dobu bylo v každém díle k slyšení několik skvělých songů, které jsem si oblíbil a bez seriálu neměl šanci poznat, takže soundtrack nejlepší jaký jsem mohl slyšet. Vtípky Setha doplňované "nechápavým" pohledem Ryana byli super :)) Mrzí mně, že se natočili pouze 4 řady :( Na tenhle seriál nikdy nezapomenu! 1 série 5* (Ryan) - 2 série 4,5* (Marissa) - 3 série 4* - (Maturita) 4 série 5* (závěr) (hodnocení za 1. - 4. sérii - konec) ()

Reklama

Kevadros 

všechny recenze uživatele

Scroochy: "Ani ve snu by mě nenapadlo, že mě takový seriál může bavit. Ale OC má takové zvláštní kouzlo, které vás chytí a už nepustí. Pohodová a prosluněná atmosféra Orange County sálá z každé vteřiny děje." Souhlasím...a taky si jinak to že se mi to líbí nedovedu vysvětlit...kdyby mi to někdo popsal a řekl, že se na to dívá.-no... vysmál bych se mu. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze první dvě série, ale stačily mi k tomu abych si tento seriál velmi oblíbil. Samozřejmě když nepočítám ženské obsazení a jejich problémy, což jsem občas proklikával, ale dění v rodině Cohenů mě prostě bavilo. Navíc celé je to tu takové pěkně načančané, člověk z toho má takovou tu pozitivní letní náladu. Herecky tomu kralují Adam Brody a Peter Gallagher. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Jako seriál je to slušná podívaná, hlavně díky celé plejádě výstavní koček, ktereé se často ukazují jen v bikinách. Příběhy se točí kolem jednoho - láska. Jo, a taky nevěra a sex. Je to rozhodně koukatelnější seriál, než jaké pocházejí z dílen domácích tvůrců nebo od tvůrců telenovel. 4* jsou ale hodně zasloužené... ()

Galerie (612)

Zajímavosti (42)

  • V šestnácté epizodě Summer (Rachel Bilson) řekne, že možná dá Sethovi (Adam Brody) do trenýrek mrtvou žábu. Ve skutečnosti již dříve dal Adam mrtvou žábu zabalenou do dárkového balení právě Rachel na její narozeniny. (Hal_Moore)
  • Seriál se měl nejprve jmenovat Orange County, ale protože existuje stejnojmený film (2002), byl tento název zamítnut. (Džejkop)
  • V deváté epizodě hraje Ryan za školní fotbalový tým. Tahle část jeho mimoškolní činnosti však v dalších dílech nepokračuje. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama