Reklama

Reklama

Na parket!

(seriál)
  • USA Shake It Up!
Rodinný / Komedie
USA, (2010–2013), 30 h 4 min (Minutáž: 22–75 min)

Tvůrci:

Chris Thompson

Hrají:

Bella Thorne, Zendaya, Davis Cleveland, Roshon Fegan, Adam Irigoyen, Caroline Sunshine, Kenton Duty, R. Brandon Johnson, Evie Thompson, Steven Lee Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(75)

Obsahy(1)

Seriál Na parket! sleduje příběh dvou nejlepších kamarádek CeCe a Raquel zvané „Rocky“, jejichž snem je stát se profesionálními tanečnicemi. Díky TV taneční show Na parket!, Chicago se jejich sen stává skutečností, neboť se stanou součástí pořadu jako doprovodné tanečnice. Zatímco musí zvládnout celou škálu nových tanečních prvků, vypořádat se se zákulisními intrikami a vyrovnat se s nově nabytým postavením mezi spolužáky, prožívají spoustu nových a veselých situací, které vyzkoušejí sílu jejich přátelství. Disney Channel představuje své nové hvězdy – Bellu Thorneovou (CeCe) a Zendayu Colemanovou (Rocky), mladé a talentované herečky jsou připraveny rozhýbat nejen taneční parket, ale především diváky Disney Channelu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Lyrer odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalší nepodarený ťah Disneyho (už zase) . To že seriál je určení pre deti neznamená že nemusí byť na úrovni . Tvorcovia seriálu si zrejme myslia že deťom ku šťastiu stačia dve skákajúce herečky a humor bez úrovne . Seriál síce neobsahuje žiadne násilie a nadávky ale i detské seriály musia mať úroveň . ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

KONEČNE!!! Hannah Montana, Zack a Cody... skvelé disneyho seriály, ktoré sa však už prestali točiť a čoskoro nás zaplavili hovadiny ako Sonny vo veľkom svete apod. Na toto sa dá kukať, je to farebné, semtam vtipné, nápad dobrý a na tanečné čísla sa dobre pozerá. Čo ja viem, asi dávam pozitívne hodnotenie týmto teen seriálom, pretože som teen a presne nám je to určené ()

Reklama

DDCC 

všechny recenze uživatele

"Achojky, sem Gunther" "A já jsem Tinka" "und my jsme Hessenhefferové!" Tihle ti dva mi padli do oka hned napoprvé. Zezačátku byl seriál takový nízkorozpočtový. Připadalo mi to jako recyklace, ale stále se to rozjíždí. Začíná mi celkem vadit to rozdělování příběhů na holky (CeCe a Rocky) a kluky (Ty, Flynn a občas Gunther). Je to takový nudný. V téhle době to patří k tomu nejlepšímu na DC, takže sleduju a některé ty jejich ksichty, k nezaplacení. :D ()

mai odpad!

všechny recenze uživatele

-_-'' WTF? to je tak jediné, co se k tomu dá napsat. Nebo podrobněji? 1) Zajímalo by mě, kdo vymýšlel celkový průběh seriálu, asi to byl nějaký ambiciózní puberťák, protože to, o co tam vlastně doopravdy jde je to, aby se hlavní hrdinky vždycky před někým pochlubily, že jsou "tanečnice" a večer skáčou v nějakém připitomělém studiu. 2) Když už je to taneční seriál, nebo to tak aspoň vypadá, měli by vybrat někoho, kdo doopravdy tančit umí, nebo aspoň zná základní kroky a netančí jako prkno - viz. Bella Thorne. Zendaya ještě jakž takž, ale Bella neviděla tanec ani z letadla. 3) Je celkem smutné, že v poslední době patří seriál na Disney channelu k těm lepším. Ostatní jsou totiž úplné s*ačky. Ještěže jsem tyhle debilní "pohádky" nezažila v době, kdy jsem ještě sledovala stanice podobné channelu. Zlatý Jetix. ()

rencica odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je horšie ako Hannah Montana, Jonas a Sonny do kopy...... Fakt to najhoršie čo Disney channel doteraz vyprodukovala..... a tie dve predstavitelky...., no je mi z nich zle, a tie ich dialógy a ksichty!!!!! Toto nemohol vytvoriť a napísať niekto dospelí, sak to je absolútna katastrofa!!!!! Odporne plytné a primitívne :((( ()

Galerie (71)

Zajímavosti (8)

  • Ve 13. epizodě 1. série s názvem "Zahřej to", kdy jde Cece (Bella Thorne) s Rocky (Zendaya) domů, má Cece červenou čepici. V další scéně má ovšem na hlavě kapuci a v další má opět čepici. (Rose.Doesnow)
  • V jiném seriálu Disney Channel Hodně štěstí, Charlie! (od r. 2010) se seriál Na parket! objevil v crossoverové epizodě. Hodně štěstí, Charlie! (od r. 2010) naopak vstoupil do seriálu Jessie (od r. 2011), jenž se spojil zase se seriálem Austin & Ally (od r. 2011), což všechny seriály staví do stejného univerza. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama