Reklama

Reklama

Na parket!

(seriál)
  • USA Shake It Up!
Rodinný / Komedie
USA, (2010–2013), 30 h 4 min (Minutáž: 22–75 min)

Tvůrci:

Chris Thompson

Hrají:

Bella Thorne, Zendaya, Davis Cleveland, Roshon Fegan, Adam Irigoyen, Caroline Sunshine, Kenton Duty, R. Brandon Johnson, Evie Thompson, Steven Lee Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(75)

Obsahy(1)

Seriál Na parket! sleduje příběh dvou nejlepších kamarádek CeCe a Raquel zvané „Rocky“, jejichž snem je stát se profesionálními tanečnicemi. Díky TV taneční show Na parket!, Chicago se jejich sen stává skutečností, neboť se stanou součástí pořadu jako doprovodné tanečnice. Zatímco musí zvládnout celou škálu nových tanečních prvků, vypořádat se se zákulisními intrikami a vyrovnat se s nově nabytým postavením mezi spolužáky, prožívají spoustu nových a veselých situací, které vyzkoušejí sílu jejich přátelství. Disney Channel představuje své nové hvězdy – Bellu Thorneovou (CeCe) a Zendayu Colemanovou (Rocky), mladé a talentované herečky jsou připraveny rozhýbat nejen taneční parket, ale především diváky Disney Channelu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

MMR 

všechny recenze uživatele

Něco podobného jako jsem v kapele, první díl celkem ucházející, druhý katastrofa. Hudba je skvělá, to je ale všechno. To, co se děje okolo je ovšem děsné, nechápu, jak to může někoho bavit. ()

Tsuki

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl. Upřímně si myslím, že i Kouzelníci z Waverly jsou lepší a snad dokonce vtipnější. Tohle už působilo hodně "odpadně" i pro děti. No ale po jednom dílu si samozřejmě netroufám hodnotit hvězdami. Takže jen komentuju. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Podle mě ty holky ale vubec neumí tancovat... Ale Bella Thorne je sympatická a Caroline Sunshine je velmi příjemným zpestřením. Na celém seriálu je nejzábavnější (což ovšem není zas tak těžké).. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se vychovávají odpadoví herci? Angažují se do stupidního sra*kovitého seriálu ve kterém je dle jejich výchovy nejlepší své repliky přehnaně vyslovovat, stupidně se u toho chichotat a nebo se u toho xichtit jako když říkáte vtip měsíce a za vámi zní z magnetofonu jakýsi Amerikou patentovaný stupidní divácký smích. Jednoho dne si udělám studii na pravost toho smíchu zda-li pak náhodou nepouštějí amíci pořád dokola jednu a tu samou pásku. Kde jsou ty časy kdy se točili Přátelé při kterých dle reakcí diváků - OPRAVDU ŽIVÝCH - přetáčeli vtipy tak, aby byly vtipné??? Kde jsou ty časy kdy do seriálu nes**li děti pod hranicí 15ti let ne-li mladší??Proč mi tohle dělají?Chtějí mi přivodit infarkt??Nehodlám uvažovat nad lepším, než-li odpadovým hodnocením a to mě ještě velice znepokojuje,jelikož pořád tvrdím,že odpad je příliš mírné hodnocení a občas by se šiklo i s*ačkoidní p***vina!A rozhodně mi nepřijde vtipné si ve všech filmech dělat p**el z anglánů a jejich humoru,jelikož američani jsou tak STUPIDNÍ, že inteligentnímu humoru nerozumí! ()

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička snad jen za to,jak se ty dvě hlavní hrdinky oblékali :D a za nějaké taneční kreace,které se v seriálu párkrát objeví. ()

tormento odpad!

všechny recenze uživatele

Je to otras...nehodnotím len tento seriál, (ani som ho poriadne nevidel, načo?) ale celý moderný disney ch...kde sa vyparilo to kúzlo 80 a 90-tých rokov, keď každá rozprávky či seriál boli niečo viac. Na tomto teraz vyrastajú deti?...veď to nieje nič iné iba čisté pozérstvo :( Ak budem mať niekedy deti, tak disney ch. asi radšej zakódujem :D... škoda no ()

BoncheR odpad!

všechny recenze uživatele

Je to TRÁPNE, je to NUDNÉ, je to NAŠKROBENÉ a UMELÉ + je to na grc! Kto vie na čo myslím...? No predsa na daľší psychopatický výtvor Disney CHannelu. Nechápem. Toto sa môže páčiť akorát nejakému znudenému pubretiakovi ktorý nemá čo robiť. No toto nemôže pozerať žiadny N-O-R-M-Á-L-N-Y človek . Možnože v Amerike sa to páči niekomu, ale silne pochybujem že je vo vekovej skupine 14 - a viac . Kolegovia nižšie to vystihli. Pozn. Ak by sa niekto v našej škole správal podobne ako "hviezdy" tohoto seriálu, spáchal by tým spoločenskú samovraždu, no a ak by takto išiel aj do seriálu, ... neviem,neviem . ()

Puyi 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je vlastně celý hodně, hodně příšerný, nějaká pozitiva se hledají jen velmi těžko. Jediný důvod proč to někdy i pustím (což je teda velmi zřídka) je Bella Thorne, jinak bohužel děs. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Je to pro děti, takže těžko je můžu zklamat. Není tam vyloženě nic co by mi vadilo, žádné násilí, žádné sprosťárny, jen vtípky, které nám můžou připadat trapné, ale nám to může být jedno. Život, který je od toho našeho reálného jaksi mimo, ale pro pobavení proč ne. ()

beba789 odpad!

všechny recenze uživatele

No hrůza.2 dvanáctileté frajerky si hrajou na primadony a vystupují v seriálu (show) která vůbec nedává smysl.Plus ktomu 2 retardovaný dvojčata??sourozenci???ani nevim co to je...Odpad všech odpadu,.. ()

Kacitr odpad!

všechny recenze uživatele

Puberťačky Rocky a CeCe se chtějí stát profesionální tanečnice ... pěkný, ale mě seriál ničím nezaujal a po jednom dílu mám dost. Na tom Disney Channelu je to čím dál tím víc HORŠÍ! A to myslím že vydržím dost. ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

To nechápu. A co nechápu? No, třeba: Proč existuje ten jejich pořad Na parket Chicago, je k ničemu, takový pořad snad ani neexistuje. Dále nechápu toho scénáristu, ty "vtipy" nejsou originální. Tolik věcí by se v životě nikdy nestalo. Jediné co je MOŽNÁ dobré jsou herecké výkony. Herci to jsou dobří, to ano, ale když k tomu chybí dobrý scénář a dobrý děj, je to těžké. * za ty dvě holky, i když mně CeCe není ani náhodou sympatická. Připadá mi jako pořádná nána... ()

Kucndo odpad!

všechny recenze uživatele

A lidi se divěj, že tyhle naše generace stojí pěkně za hovno.. Kdykoliv se důsledkem zatméní slunce a jeho erupcím podívám na Disney Channel, tak mě popadne vždycky taková brutální bezmoc.. Není možný, aby něco tak debilního a zbytečnýho, co NESE název nejlepšího, nejpopulárnějšího dětského pohádkáře, mohlo vůbec existovat! A nejhorší na tom je, že něco tak naprosto kreténskýho má celkem sledovanost. Svět spěje do záhuby, jediná záchrana je zrušit Disney Channel a přestat se konečně přiživovat na jméně velikána Walta Disneyho. Utopické, ale svět by byl krásnější. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Celkem dobře tancujou , ale jinak nic moc. Někdy trochu vtipná hláška , ale jinak v celku docela nudnej seriál !!!!!! ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

KONEČNE!!! Hannah Montana, Zack a Cody... skvelé disneyho seriály, ktoré sa však už prestali točiť a čoskoro nás zaplavili hovadiny ako Sonny vo veľkom svete apod. Na toto sa dá kukať, je to farebné, semtam vtipné, nápad dobrý a na tanečné čísla sa dobre pozerá. Čo ja viem, asi dávam pozitívne hodnotenie týmto teen seriálom, pretože som teen a presne nám je to určené ()

Alice02 odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář si psaly ty dvě pipky? Odpovídá to tomu... To jsou dnešní děti všechny tak neskutečně rozmachaný, namyšlený, hloupý a narcistický?? To jsme na tom teda dost špatně... ()

Reklama

Reklama