Reklama

Reklama

Na parket!

(seriál)
  • USA Shake It Up!
Rodinný / Komedie
USA, (2010–2013), 30 h 4 min (Minutáž: 22–75 min)

Tvůrci:

Chris Thompson

Hrají:

Bella Thorne, Zendaya, Davis Cleveland, Roshon Fegan, Adam Irigoyen, Caroline Sunshine, Kenton Duty, R. Brandon Johnson, Evie Thompson, Steven Lee Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(75)

Obsahy(1)

Seriál Na parket! sleduje příběh dvou nejlepších kamarádek CeCe a Raquel zvané „Rocky“, jejichž snem je stát se profesionálními tanečnicemi. Díky TV taneční show Na parket!, Chicago se jejich sen stává skutečností, neboť se stanou součástí pořadu jako doprovodné tanečnice. Zatímco musí zvládnout celou škálu nových tanečních prvků, vypořádat se se zákulisními intrikami a vyrovnat se s nově nabytým postavením mezi spolužáky, prožívají spoustu nových a veselých situací, které vyzkoušejí sílu jejich přátelství. Disney Channel představuje své nové hvězdy – Bellu Thorneovou (CeCe) a Zendayu Colemanovou (Rocky), mladé a talentované herečky jsou připraveny rozhýbat nejen taneční parket, ale především diváky Disney Channelu! (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (8)

  • V jiném seriálu Disney Channel Hodně štěstí, Charlie! (od r. 2010) se seriál Na parket! objevil v crossoverové epizodě. Hodně štěstí, Charlie! (od r. 2010) naopak vstoupil do seriálu Jessie (od r. 2011), jenž se spojil zase se seriálem Austin & Ally (od r. 2011), což všechny seriály staví do stejného univerza. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama