Reklama

Reklama

Krysy: Noc hrůzy

  • Itálie Rats - Notte di terrore (více)

Obsahy(1)

Nejslavnější krysí horor z dílny Bruna Matteie. Tisíce rudých očí a ostrých zubů jako mor likvidují poslední obyvatelné místo na Zemi. Sto let po jaderné válce, která zpustošila Zemi, nachází skupinka přeživších opravdový ráj. Ráj s živými rostlinami, pitnou vodou a dostatkem jídla. Ráj, ve kterém je však cosi shnilého. V noci vylézají ze svých děr právoplatní majitelé – krysy. Tisíce a tisíce nenasytných bestií pustoší úkryt a po jednom likviduje jeho obyvatele. Ti se i přes nevelké naděje na úspěch rozhodnou přesile hlodavců postavit v posledním boji. Skupince přeživších začíná mezi krvelačnými zabijáky opravdová noc hrůzy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Italský "horor" sršící nechtěným vtipem vyvěrajícím z naprosté absence inteligence hlavních hrdinů, neumětelskými triky (to se ale dá odpustit), neuvěřitelnou nelogičností děje a ten zde tak vychvalovaný "šokující" závěr je vrcholem stupidity tohohle megaodporného paskvilu. Když tě v nějakým baráku budou napadat krysy, nikdy neodcházej i když můžeš, ale zabarikáduj se a čekej..... ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Tak toto je naozaj krute becko. Keby bolo vo filme trochu viac tej krvi a efektov, zabava by sa dvihla o 100%. Takto som pozoroval len partu debilov, ktory nonstop grcaju takmer nevstrebatelne blbosti. Miestami to bolo zabavne, ale vacsinou utrpenie. Nastastie, z casu na cas som sa dockal skutocne unikatnej hlasky, ci momentu (hlavne zaver) a to stacilo na to, aby som to v pohode dopozeral az do konca. Verim vsak, ze kedysi to byvalo dobre. Jedno je vsak iste - mrtvoly a pocitace nejdu dohromady :))). Stalo to za to:). (3/10) ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Musím sice říct,že je to netradičně pojatý film o zabijáckých krysách,to rozhodně,jinak jde ale o podprůměrný pokus o horor s velmi nepovedenými scénamy a řadou neumětelských herců,kteří mi tedy za normálních okolností v béčkovém filmu nevadí,ale vše má svuj limit...Napadení krysy připomíná spíše vrhač tenisových míčků na kurtech,znenadání se odkud si objevý hejno krys,které na vás nalítá od spoda i od zhora,jen sem čekal kdy se v záběru objeví ruka,která je hází.Post-apocaliptická doba mě pobavila,stejně tak i celkový děj nebyl k zahození,to je tak ale vše. ()

raimi odpad!

všechny recenze uživatele

Mattei s Fragassem dokážou natočit úžasně zábavný trashe jakými jsou Virus nebo Troll 2. Ale dokáží i pravý opak, natočit filmy jejichž sledování přináší divákovi psychické i fyzické utrpení, jako tomu je u Porno Holocaustu nebo Krys. Tohle byl úplně novej level filmového zážitku. Musel jsem si dávat pauzy a kroutil se u projekce jako had. Tohle byla nefalšovaná trýzeň. Člověk zjistí, že stupidita nemá hranice a někteří lidi naprosto postrádají soudnost. Někdy je to dobře, a člověk se neskutečně pobaví, jako třeba u zmíněného Virusu, někdy je to peklo na zemi, tak jako u Krys. Ovšem poslední minuta filmu je strop. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Je to laciný. Je to fakt hodně blbý. (Ne)herci přehrávají tak, jak jsem už dlouho neviděl. Ale je to fajn. Kdysi v budoucnosti se "opět" Země díky válkam stala neobyvatelnou a lidi se uchýlí do podzemí. V něm zůstanou několik století. Pak najednou skupina z nich vyleze a zjistí že Země je teď celkem fajn. Rozhodnou se ji trošku prozkoumat. No najdou, jakoby zázrakem, zubem času neporušený barák a napadne je že by nebylo až tak špatné v něm nějaký čas bydlet. Zdá se to být dobrý nápad. Zvlášť když je v něm dostatek jídla i pitné vody. Čert vem logiku. No jo jenže ve fajn baráku jsou krysy a to už tak moc fajn není. Jsou zlé, zmutované, inteligentní a mají vraždící sklony. Vůbec nevadí že na obrazovce vypadají naprosto neškodně. (Ne)heci stejně ječí jak o život a svádějí s hlodavci urputný boj na život a na smrt. A je to opravdu sranda. A to ještě na uplný závěr režiser filmu nechal jedno obrovské překvapení - strkajíc do kapsy i vyvrcholení Planety opic :-). Krysy: Noc hrůzy vřele doporučuji milovníkum béček a filmům Eda Wooda a třeba i Uweho Bolla. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu byly opravdu upalovány živé krysy. (StrYke)

Reklama

Reklama