Anti-Christ Superstar

Horor / Hudební / Krátkometrážní

USA, 1996, 6 min

Hrají:

Marilyn Manson

Tohle je naprosto bravurní vstup Marlyna Mansona.Hudba je výborná a emotivní. A hlavně mi to vystoupení neco připomína:-)(25.5.2011)

Genialny album, genialny song. Akakolvek vizualizacia (mimo tej koncertovej) je z mojho pohladu zbytocna, pretoze piesen hovori sama za seba. Z kolaboracie Merhiga s Mansonom vzniklo ovela zaujimavejsie dielo - Cryptorchid ;) Neda mi vsak neupozornit, ze ludia tu zrejme hodnotia dve odlisne veci, prvou je koncertne vystupenie, ktore je sucastou Mansonovho Dead To The World z 1998, s ktorym vsak Merhige nema nic spolocne. Druhou je original hudobne video rezirovane Merhigom, ktore bolo velmi dlho schovane v supliku v Interscope records, aby bolo vypustene bez pozehnania MM niekedy v roku 2010.(13.10.2011)

The time has come it is quite clear, our Antichrist is almost here...(23.12.2010)

Mansona poslouchám a mám ho rád, i přesto co předvedl na posledním brněnském koncertu, kterého jsem se "bohužel" zúčastnil. Tato píseň však pro mě není ničím výjimečná a ani klip mi nepřišel příliš extra, když srovnám se zbytkem tvorby MM.(15.7.2011)

• Dominique

Original video was directed by E. Elias Merhige. Never aired on television or sold to the public, but did debut at the San Francisco International Film Festival in 1997.(17.11.2006)

hudba za 5, video za 3(23.1.2011)

Zrakový oční a sluchový orgazmus...toto je jedno najlepších vystúpený MM....proste uchvatné dokonalé skvelé...ako je celý mr. Manson(21.6.2011)

• RockChick

... ale každému snad je jasné, že písnička samotná je za 5/5!(14.10.2011)

• Averroes?

s odstupom pár hodí mi to príde ako totálna blbosť. čiže odpad, aspoň to video bolo troška zaujímavé. ale aj tak.(9.7.2011)

Konecne jsem si moh zkouknout tolik let nezverejneny videjko... rekneme ze to byl manson jeste porad na nejvyssim vrcholu x)(4.5.2012)