Reklama

Reklama

Dlouhá cesta

  • USA A Walk to Remember (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokaždé, když do malého přístavního města Beaufort v Severní Karolině zavítá jaro a vítr zavoní piniemi a mořem, vzpomene si Landon Carter na svůj poslední rok na střední škole a na dívku, která změnila celý jeho život. Na Jamie Sullivanovou. Byla vážná a konzervativní, její otec, reverend baptistické církve, ji vychovával přísně a bohabojně a Jamie jako by vůbec nezajímalo, že se jí ostatní spolužáci po straně posmívají. Zato Landon byl tehdy bezstarostný větroplach, který se potloukal s kamarády, vymýšlel klukoviny, nedělal si žádné plány do budoucna a upřímně řečeno si příliš nevěřil. Přesto se jednoho dne život těchto dvou mladých lidí osudově protnul a mezi Jamie a Londonem se zrodila láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $11,8miliónaTržby USA $41,281,092Tržby Celosvetovo $47,494,916║ nakoniec moc chytilo, dojemné, silné, na prekvapenie Shankman to zvládol nad mieru a neotrávil "vyumelkovaným" príbehom ako som spočiatku čakal, Mandy Moore je zlatá /80%/ ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Ľahko nadpriemerný film, ktorý ocení mladšie publikum teenagerov. Príbeh tohto romantického filmu je všedný a v závere pôsobí ako klišé, no predsa len ma niečim zaujal. Hlavná dvojica je veľmi sympatická, medzi hercami je chémia a divák im drží palce, aby našli šťastie. Scenár nie je prehnane sladký (čo je len plus) a soundtrack je pekný. Všetky slabšie momenty striedajú tie lepšie, ja som sa bavil, čisté štyri. ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Škoda, že neumím maďarsky... to je totiž ideální řeč (můj názor) na nadávky a na kletí... Ještě, že jsou TY! Vánoce, jinak bych se zhroutil (STEJNĚ MĚ TO NEMINE :-)) Ne, vážně, jestli si někdo myslí, že mi může na Vánoce naservírovat sebevetší slátaninu a já pod tlakem Vánoc vyměknu a budu se tvářit a radovat, jak jsem happy a sežeru to, tak to tedy ne... Ač ovíněn, relativně zjihnut pod tlakem Vánoc, vezmu to jako obzvláště nepovedonou záležitost, ale že jsou ty oný, tak za 2 ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

A Walk to Remember is a movie to remember💙!!! Jeden z mojich najobľúbenejších romantických filmov. Videla som ho aj v kine a potom ešte niekoľkokrát doma. Kúpila som si ho vtedy na VHS, čítala som aj knihu a ešte som si pozháňala aj soundtrack a tiež aj CD s piesňami Mandy Moore. A neskôr ďalšie a ďalšie knihy a filmy Nicolasa Sparksa. Film ma len výnimočne dokáže rozplakať, ale tento to dokázal! A keď ste si aj vy obľúbili Mandy Moore, vrelo odporúčam seriál This Is Us, kde už zrelá žena Mandy hrá mamičku trojčiat. A Walk to Remember je dobrý štart, ale This is Us je jej životná rola. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A Walk to Remember jsem musel chvíli vydejchávat, protože i přes všechna ta americká klišé a tuny patosu je to hotová emoční tsunami. Prvoplánově? Možná. Avšak herecky to vyčnívá, stejně tak po režijní stránce. Lidské filmy já rád a tohle je jeden z nich. Až na to (skoro až fanatické) americké křesťanství, to jde naprosto mimo mě. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (12)

  • Píseň, kterou pouští Jamie v rádiu při jízdě autem „If You Believe“ zpěvačky Rachael Lampové můžete slyšet na soundtracku. (HellFire)
  • Auto, ktoré mal vo filme Shane West sa tomuto hercovi tak páčilo, že si ho kúpil za 5000 dolárov. (ladko)

Reklama

Reklama