Reklama

Reklama

Dlouhá cesta

  • USA A Walk to Remember (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokaždé, když do malého přístavního města Beaufort v Severní Karolině zavítá jaro a vítr zavoní piniemi a mořem, vzpomene si Landon Carter na svůj poslední rok na střední škole a na dívku, která změnila celý jeho život. Na Jamie Sullivanovou. Byla vážná a konzervativní, její otec, reverend baptistické církve, ji vychovával přísně a bohabojně a Jamie jako by vůbec nezajímalo, že se jí ostatní spolužáci po straně posmívají. Zato Landon byl tehdy bezstarostný větroplach, který se potloukal s kamarády, vymýšlel klukoviny, nedělal si žádné plány do budoucna a upřímně řečeno si příliš nevěřil. Přesto se jednoho dne život těchto dvou mladých lidí osudově protnul a mezi Jamie a Londonem se zrodila láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Pohádka O klukovi, který začal přemýšlet. Ale jenom příležitostně. A samozřejmě za to, děti, může láska. Přišlo mi nějak podezřelý, že děj furt postupoval jedním směrem a ne a ne přijít nějakej zvrat či překážka... Nakonec jsem se částečně dočkala, ale stejně se tam 'v dobré obrátilo' až moc věcí. Takže jenom jedna hvězda dolu, protože jsem zrovna takhle přeslazenej film zrovna hledala :D ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nechápem, prečo aj napriek tomu, že viem, že ten film je smutný a nakoniec budem plakať, pozriem ho. Tento film, je naozaj nádherný, smutný, má posolstvo. Obaja hlavný hrdinovia boli vynikajúco stvárnený a to vravím aj keď osobne Mandy Moore nemám veľmi v láske. Soundtrack bol taktiež nadpriemerný. Príbeh dych vyrážajúci. Som možno sentimentálne ovplyvnená...ale 100% ()

Reklama

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

ehm. do toho filmu sa mi nechcelo... až raz som nemala chuť pozerať žiadnu drámu alebo nejaký serious story. Takže nejaký ľahší love story som predpokladala.. čoho sme sa dočkali? Asi do polovice filmu "She's All That" od trištvrte "Keith". Značne jednoznačný, predpokladateľný dej, veľmi sladučké, čierno biele.. ach. ale tak splnilo očakávania a úlohu.. ináč, sympatický chlapec. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

No dobre, bolo to miestami dojemné, niekto by povedal, že mu to až srdce trhalo (v mojom prípade nie) no stále je to len láskou ovenčaná tínedžerská zlátanina, ktorá vábi diváka akousi vierou do života, vierou, že sa napraviť charakterovo dá hocikto aj najväčší hulvát na škole. A to už nevravím o deji, ktorý bol tak strašne presladený, že by ste z neho mohli vyrobiť hektolitre sirupu. Hlavný aktéri boli celkom slušný, no občas zo seba robili debilov. Na štyri plné hviezdy to nie je, tri a pol už len kvôli tomu, že to bolo pozerateľné a len sem tam ma nuda škrtila. Na druhú projekciu to žiaľ nevidím. 65% ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

je mi vždycky skoro smutno,když dávám málo bodů,zatímco čtu komentáře,jak je to krásný film...ale přestože vím,že život umí servírovat hory romantiky,i to,že opravdová láska dovede změnit nejen zamilovaného,ale i lidi kolem něj,potřebuju být na takový film naladěná.....evidentně jsem nebyla,viděla jsem obrácení Ferdyše Pištory po emericku :-/ ()

Galerie (28)

Zajímavosti (12)

  • Auto, ktoré mal vo filme Shane West sa tomuto hercovi tak páčilo, že si ho kúpil za 5000 dolárov. (ladko)
  • Píseň, kterou pouští Jamie v rádiu při jízdě autem „If You Believe“ zpěvačky Rachael Lampové můžete slyšet na soundtracku. (HellFire)

Reklama

Reklama