Reklama

Reklama

Texaský masakr motorovou pilou

  • USA The Texas Chainsaw Massacre (více)
Trailer

Obsahy(1)

V srpnu 1973 objevila policie na farmě Thomase Hewitta zohavená těla 33 obětí, které bývalý zaměstnanec jatek zavraždil a rozřezal motorovou pilou. Pětice studentů, kteří toho léta jeli autem do Mexika, měla o cíli svého výletu jinou představu. Když cestou narazili na zkrvavenou dívku, která před jejich očima spáchala sebevraždu, rozhodli se zjistit, co se stalo, na vlastní pěst. Ale i oni se ocitli na Hewittově seznamu ulovených obětí. Jejich příběh poznal celý svět. Dostal jméno Texaský masakr motorovou pilou. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Neji1453

Neji1453 (hodnocení, recenze)

Musím říct, že to bylo fakt vtipné, pokaždé, když to rozjel s tou motorovkou, pak s tou jednou rukou, když se tam tak bezmocně ohnal po tom autě. xD Masakrování zkorumpovaného, psychopatického šerifa autem bylo také vtipné, stejně tak stupidní dialogy a IQ hlavních hrdinů. Tak dávám alespoň tu hvězdu za tohle no. :) 

osmelik151

osmelik151 (hodnocení, recenze)

Po vydaní v roku 1974 bol Texaský Masaker Motorovou Pílou zakázaný v mnohých štátoch, pričom mnoho kín zastavilo premietanie po obdržaní sťažností o povahe extrémneho násilia, ktoré snímka zobrazuje. Na trh bol uvedený ako skutočný príbeh, aby prilákal širšie publikum, aj keď je dej úplne vymyslený. V skutočnosti bol inšpirovaný zločinmi notoricky známeho sériového vraha, ktorý zhromažďoval časti tiel svojich obetí a držal ich vo svojom dome. Synopsa hovorí o piatich priateľoch, ktorí navštívia dedov starý dom. Po prvotnom zlom kritickom prijatí v čase svojho vydania tento počin zaznamenal najvyššie tržby nezávislého filmu všetkých čias, teda aspoň na krátku dobu. Je všeobecne považovaný za jeden z najvplyvnejších hororov v histórii kinematografie.

na příspěvěk reagoval peiton

metal

metal (hodnocení, recenze)

SidVicious naprostej souhlas.Hodně lidí tento film hodnotí jako nejméně povedený horor,nechápu proč?

na příspěvěk reagoval Marceloo

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Remake dopadl velmi dobře a to jsem si myslel že remake dopadne vždy špatně.Psychopatický sherif byl velmi dobrou postavou a leatherface taky ušel.Opravdu kéžby takhle dopadl každý remake.

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

dobrý horor je to o moc lepší než stará jednička ale není tak brutalní jako Texaský Masakr Motorovou Pilou Počátek

Uživatel srncek smazal svůj příspěvek.

hippyman

hippyman (hodnocení, recenze)

Hrabo: nemyslím, že by to bylo podhodnoceno, ani tím, že je to remake... nejspíš to prostě 10000 lidí vidí v průměru na průměr... za mě: je to šit (a to jsem neviděl ´74)

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

rounen: Souhlas, pro mě je remake taky lepší. Ale bohužel je dost podhodnocený, o 20% víc by mu slušelo. Kdyby to nebyl remake, tak je asi úplně jinde...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

gemball: ale jakože tento film je modernější,ty jsi starší chlap? ta stará verze je z roku 1974...skoro 40 let stará...jakože mladší generace si spíš pochvaluje tento film z roku 2003...příjde mi to víc napínavější a i ta rodina je tady víc švihlá...z tohoto filmu jde až strach...ale starší verze ta kvalita je nic moc,a ještě si nemohli dovolit dobre efekty a lepší scény jako jsou ted...

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Ten opravdový Horor hlavně ke konci filmu z originálu z roku 74 se nedá popsat.

ondrej100

ondrej100 (hodnocení, recenze)

ano 10Dominik10 maš pravdu mne sa zda ze tento texaski masaker je omnoho lepši ako ten z roku 1974.A gemball maš pravdu je to vec nazoru ale aj tak neviem čo vidite na tom filme z roku 1974.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Pro mě je tenhle takzvanej remake nudně natočenej. Atmosféra skoro žádná a nějaká dobrá scénka taky není.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Stallone: Už zase s přítelkyní? Není náhodou tvoje přýtelkyně Victoria Beckham že se pořád tak naparuješ, což je sice samozřejmě tvoje věc ale příjde mi to dost ujetý a ten tvůj komentář k filmu ještě víc.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Já tento film miluju. Představuji si, že i mně a krásné přítelkyni se něco takového může stát. Komentuji během sledování chování postav. Analizuji jak bych se choval já, co bych udělal, řekl, kam bych šel. Prostě u těchto filmů žiju.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Remake skvělýho masakru z roku 74 nesahá originálu ani po paty!!! je z toho akorát tak další teen vyvraždovačka škoda =/

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Nevím, kde jste to vzali, ale tenhle film opravdu není podle skutečných událostí. Snímek je jenom lehce inspirovaný případem Eda Geina. Jinak je to úplná fikce.

Nerane

Nerane (hodnocení, recenze)

ja bych skolabovala už na začatku jak si ta holka prostřelila hlavu v aute..

Nerane

Nerane (hodnocení, recenze)

ja bych řekla že bys trauma asi neměla,protože bys to nepřežila:-D..

K.A.C.C.K.A

K.A.C.C.K.A (hodnocení, recenze)

Je šílené, že se to stalo podle pravdy, stát se tohle mě, tak mám s toho trauma na doživotí!

korndaddy

korndaddy (hodnocení, recenze)

moc hezkej filmecek.je jasny ze spousta lidi to spatne ohodnoti jen pro to ze to neni original...jasny ze to nebude jako original.je to proste remake.modernejsi..v necem krapet jinej..me se to libilo...a po pravde vic nez original..

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Mam na horory dost silnej žaludek...Wždycky sem se chtěl na tohle podíwat..Už ten názew,se mi zdál jakože welkej "masakr"..Když jsem to widěl,nebyl jsem zklamanej...Dá se říct,že krwe tam bylo "dost"...Mělo to i příběh i nějakou pointu..

 (hodnocení, recenze)

NENÍ ŠPATNEJ, ALE DVOJKA JE O MOC LEPŠÍ. TAKOVÁ DRASTYČTĚJŠÍ, NAPÍNAVĚJŠÍ A KRVAVĚJŠÍ. PROSTĚ O 100% LEPČEJŠÍ LOL

TerP

TerP (hodnocení, recenze)

Dávám jednu hvězdičku... Přiznám se, že jsem od tohohle hororu čekala asi až moc. Slyšela jsem na něj takovou chválu, ale... bohužel - nenadchl mě, no, nenadchl, to je slabé slovo, přímo jsem se u něj nudila... Ta jedna hvězdička je opravdu jenom za neodolatelnou Jessicu Biel :)

hippyman

hippyman (hodnocení, recenze)

horor to podle mě není snad vůbec, musim jen dát za pravdu Lemm@k a Santekovi, je to béčko o ničem... tohle by měli pouštět tak maximálně v pátek na nově kolem půlnoci...

petero

petero (hodnocení, recenze)

Ja som to zožral aj s navijákom. Už sa teším na Nispelovu Alicu.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Já filmy rozděluju na horory, vyvražďovačky a krváky. Tohle je vyvraždovačka a dost o ničem. Horor to určitě není, protože jsem se u toho nebál.

Lemm@k

Lemm@k (hodnocení, recenze)

Škoda,že to není podle pravdivých událostí,jak je naznačeno na začátku filmu. Béčkovské dílo,které nemá hlavu ani patu, kdyby to mělo aspoň nějaký děj. Fakt už asi v tý Améérice nevědí,jak vydělat peníze....:-))

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Docela solidní horor... A jinak podle mýho názoru to místy strašidelný JE a i atmosféru to má někdy slušnou...

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

Remake bezmála snuffové klasiky, který ztratil cestou časem skoro vše, čím disponoval ve své původní podobě. K čemu jsou vám větší peníze a lepší technika, když do filmu nedokážete vtisknout ono "NĚCO" ??? Ono něco se v původní verzi válelo snad v každém záběru... Opět jedna ostudná exhumace...

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Toto je asi nejlepší Texaský masakr,nemá sice takovou atmosféru jak ten starý od Hoopera ,ale aspoň je v něm víc akce.

spitre

spitre (hodnocení, recenze)

Dobré oživení k původním starším dílům ,ale na 1,2 to nemá .Starší je lepší,je to vlastně tak že už je to legendární filmoví tytul!

Krystofore

Krystofore (hodnocení, recenze)

Miluju horory,ve kterých jsou reálný prvky!To že se někdo zblázní je dost pravděpodobné narozdíl od mimozemš anů,vetřelců a podobnejch sci-fi příšer,u kterejch se není čeho bát,protože to neexistuje.Texaskej masakr se mi líbil moc!

Související novinky

Conan je v haj*lu

Conan je v haj*lu

13.06.2009

Omluvte to přímočaré vyjádření osobních pocitů, ale slušněji už to napsat nedokážu (zvažoval jsem i mnohem ostřejší verze). Že se schyluje k natáčení nového filmu o barbaru Conanovi (spíš než o… (více)

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Ptačí zob

Ptačí zob

06.07.2006

Už jsme tu dlouho neměli remake. Těšíte se? Bude to maso. Ale co maso, přímo masochismus (diváků vůči sobě), sadismus (filmařů vůči divákům) a narcisismus (filmařů vůči nim samotným). Ale nebudeme to… (více)

Hollywoodské hobby? Prznit klasiky

Hollywoodské hobby? Prznit klasiky

02.06.2006

Filmaři v Hollywoodu se nejspíš rozhodli plýtvat všemi možnými zdroji na většinou nepotřebné a obvykle nepříliš kvalitní remaky. Ostatně co fungovalo už jednou (dvakrát atd.), bude fungovat o… (více)

Reklama

Reklama