Reklama

Reklama

Zatímco černošský detektiv James Carter skončil u dopravní policie, jeho parťák Li je členem ochranky čínského velvyslance Hana. Ten se chystá zveřejnit tajemství šéfů Triád, nejobávanější čínské zločinecké organizace, ale když chce prozradit, kde je tajemný Šaj Šen, je postřelen najatým zabijákem Kendžim. Carter a Li slíbí velvyslancově dceři Su Jung, že ho vypátrají. Vydají se pro obálku, kterou jí předal otec pro případ, že by se mu něco stalo. Krátce před nimi se jí však zmocní několik ozbrojených mužů. Také z nemocnice je odvolána Hanova ochranka a vzápětí se objeví gang, který chce velvyslance zabít. V poslední chvíli zasáhnou Carter a Li a jednoho zabijáka zajmou. Dozvědí se od něj adresu v Paříži, kde má být Šaj Šen. Okamžitě se tam vypraví. Dvojice zjistí, že Šaj Šen je seznam třinácti nejvýše postavených bossů Triád a informace o něm má zpěvačka Genevieve, kterou během vystoupení zachrání na poslední chvíli před střelci v hledišti. Vzápětí jim zavolá Kendži. Chce Genevieve výměnou za Su Jung, kterou drží jako rukojmí ve vyhlídkové restauraci na Eiffelovce. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (305)

Torision 

všechny recenze uživatele

Čtyřy hvězdy a 100% spokojenost. Zápletka podle očekávání, akce dost, debilních dialogů málo, Tucker vtipnej a Jackiemu to válí stejně jako dycky (ten kluk je kabrňák). Stopáž perfekní a soundtrack luxusní. Carter : "Carter. James Carter. Vím, že asi nerozumíte tomu, co říkám, ale musím Vám to říct, jste ta nejkrásnější žena, jakou jsem kdy viděl. Chci Vás svléknout a namazat máslem jako krajíc chleba, oholit Vám podpaží a polít Vaše tělo sladkým medem. A dva týdny předstírat, že jsem hladový medvěd." Genevieve : "Víte, Jamesi Cartere, já mluvím šesti jazyky" Carter : "I Anglicky?" :))) ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Rush Hour potřetí a nejlépe. Dlouho jsem se tak u filmu nezasmál od plic. Tuckerovi někdo zatnul tipec a naučil ho, že méně je lépe. Umírnil se v dialozích, naučil se bít, takže není jen za otloukánka a někdo mu napsal opravdu vtipné scény. Jackie opět exceluje, jak je jeho zvykem a akční scény jsou velmi dobře zinscenované. Třeba úvodní naháněčka a závěrečný souboj s meči (s mým oblíbeným japonským hercem z Posledního samuraje) stojí za to. Tohle se Ratnerovi povedlo, paradoxně zrovna třetí díl na sebe v kinech nevydělal. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ano, po slušném výdělku a úspěšnosti musel přijít na řadu třetí díl. Musel!!! Tentokrát tvůrci vyměnili Ameriku za Evropu a konkretně zasadili přiběh do Paříže. Obával jsem se toho. Bohužel jsem vyrůstal na filmech, které se odehrávají ve velkých amerických velkoměstech jako je třeba New York, Los Angeles, Washigton D.C. a nebo třeba Chicago ve kterých jezdí auta GMC nebo třeba dokonalá auta značky Ford. Na film odehrávájící se někde jinde se koukám s jistým odporem, ale čas od času jsem mile překvapen. Například Taken byl skvělým thrillerem a bylo mi ukradeno, že se to odehrává v Evropě. Křižovatka smrti je podobným případem. Je mi to jedno, že jde o Paříž! A proč? Sice je to taková akční blbůstka, ale na hodinu a půl to zabaví skvěle. Vtipné scény, vtipné hlášky a hlavně sympatická dvojice Jackie Chan a Chris Tucker. Je až neuvěřitelné co všechno Jacki Chan ve svých 53 letech umí. Ale spíše bych se vrátil k Chrisi Tuckerovi. V předešlých dvou dílech byl protivný. Ta jeho ukecaná huba mi lezla na nervy, ale tady se chová celkem kultivovaně a docela mi zde konečně sednul! Nicméně, i když jde o dobrou zábavu, tak další díl by už neměl vzniknout, aby to nesrazilo hodnocení celkově silně průměrné trilogii! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka mala chatrnu zapletku, ale trojka ju ma doslova imbecilnu a poriadne nedava zmysel. Snaha o zdramatizovanie pribehu s Jackieho bratom je uplne mimo. Akcne sceny su jedna velka katastrofa. Bitky su predratovane a umele. Jackie tu predvadza s pomocou rôznych trikov kusky, ktore v predvadzal na tvrdo v HK filmoch alebo este aj v Rumble in the Bronx.Len sem tam Jackie predvedie nejaky priemerny chvat. Este aj Chris Tucker vyzera v bitkach uveritelnejsie ako Jackie. Ziadneho pôsobiveho kaskaderskeho kusku sa nedockame. Keby tu boli aspon klasicke akcne sceny, ale je tu len jedna autonahanacka. Fakt nechapem co na tom stalo 140 mega. Film zachranuju dve veci. Ustredne duo, ktore som si oblubil v minulych dieloch a chemia medzi nimi stale funguje. A hlavnou devizou su komedialne sceny, ktore su väcsinou stale zabavne. Aj ked tie najlepsie fory su na zaciatku. Vylepsena scena s You, ktora bola uz v dvojke alebo vysluch pri ktorom vypomaha mniska. Pochvalit musim aj fakt nadhernu krasku Noémie Lenoir. Bohuzial väcsina hivezdnych cameo vystupov nie je vtipna. Vysledok nie je uplna katastrofa, ale rozhodne je to najslabsi diel serie a ak od filmu ocakavate len humor, tak sa da vydrzat. S poriadnymi akcnymi scenami by to bolo za 3*. Bohuzial tu ziadne nie su. 5/10. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Kratučká blbina, ktorá zábavnosti, dravosti a žánrovej čistoty prvých dvoch dielov rozhodne nedosahuje. Ako ich zarytý milovník som to snáď ani nemal pozerať. Cartera a Leeho si v pamäti uchovám vďaka ich eskapádam v Los Angeles a v Hong Kongu, na toto zaprdené francúzske pobehovanie radšej zabudnem. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • V taxíku říká George (Yvan Attal) Carterovi (Chris Tucker), že Amerika už neporazí Evropu ani v basketbalu. Naráží tak na vítězství Řeků nad Američany na MS v basketbalu v roce 2006. (SG-1)

Související novinky

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Nicolas Cage je duch...

Nicolas Cage je duch...

28.06.2008

...herce, kterým kdysi býval, říkáte si. Ano, to taky. Ale naše souvislost směřuje k polit-thrilleru The Ghost Romana Polanského. Tomu to nedávno nevyšlo s historickým velkofilmem Pompeii (to víte, v… (více)

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

23.04.2008

Kdo si chce na něj šlápnout? Moment, ne všichni najednou! ;-) Studio Universal už nějakou dobu plánuje komediálně laděný remake klasiky z roku 1957 The Incredible Shrinking Man. Původní verze s… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Reklama

Reklama