Reklama

Reklama

Zatímco černošský detektiv James Carter skončil u dopravní policie, jeho parťák Li je členem ochranky čínského velvyslance Hana. Ten se chystá zveřejnit tajemství šéfů Triád, nejobávanější čínské zločinecké organizace, ale když chce prozradit, kde je tajemný Šaj Šen, je postřelen najatým zabijákem Kendžim. Carter a Li slíbí velvyslancově dceři Su Jung, že ho vypátrají. Vydají se pro obálku, kterou jí předal otec pro případ, že by se mu něco stalo. Krátce před nimi se jí však zmocní několik ozbrojených mužů. Také z nemocnice je odvolána Hanova ochranka a vzápětí se objeví gang, který chce velvyslance zabít. V poslední chvíli zasáhnou Carter a Li a jednoho zabijáka zajmou. Dozvědí se od něj adresu v Paříži, kde má být Šaj Šen. Okamžitě se tam vypraví. Dvojice zjistí, že Šaj Šen je seznam třinácti nejvýše postavených bossů Triád a informace o něm má zpěvačka Genevieve, kterou během vystoupení zachrání na poslední chvíli před střelci v hledišti. Vzápětí jim zavolá Kendži. Chce Genevieve výměnou za Su Jung, kterou drží jako rukojmí ve vyhlídkové restauraci na Eiffelovce. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (305)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Už to začíná skřípat , není to už ono . Sice změna prostředí ve smyslu Paříže naskytla plno foru , ale i akcí. Nebýt , ale právě té Pařiže tak se nic nezměnilo . Nic se neposunulo dále. Snad tohle uzavřelo celou serii na trilogii, protože opravdu nevím kde jinde by to chtěli dát? Ze by Krizovatka smrti 4 - Nakopano na Mesici?! Né , dokud to jeste jde tak konec. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

První polovina nekoukatelná, druhá celkový dojem alespoň lehce zachraňuje. I ten Jackie nám už lehce stárne, místo skákání běhá a místo běhání skoro padá :) Bráno v úvahu, že od prvního mástrpísu Drunken Mastera uplynulo neuvěřitelných 29 let, takže je vlastně dvakrát tak starej než byl tehdá...líp to asi dopadnout z jeho strany nemohlo. Nejlepší z celého filmu se tak pro mě stala stylová nebojová scéna z kabaretu. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá akčná komédia s Jackie Chanom, ktorá je záverečný dielom jeho známej série. Má celkom dobrý príbeh o hľadaní dôležitého zoznamu mafiánských šéfov, ktorý by ich ohrozil a tak sa ho snažia získať všetci. Spracovanie je na tom tiež celkom dobre, ale mierne sklamalo. Prvá polovica je veľmi dobrá, rýchla, dynamická a aj zaujímavá, ale v druhej sa dej o dosť spomalí a celkovo je podstatne slabšia. Akcie je pomerne dosť a dobre sa na ňu pozerá, ale väčšina z nej sa nachádza v prvej polovici. Jackie Chan už ale moc nestíha a ani toho moc nepredvedie. Najviac sa mi páči akcia v nemocnici s niekoľkými výbornými nápadmi, automobilová naháňačka so zaujímavými zneškodneniami motorkárov alebo aj úvodná naháňačka cez mesto. Dobre tu funguje aj humorná stránka, hlavne celá časť v škole bojových umení, spev na križovatke alebo výborná postava taxikára. Veľmi som spokojný s technickou stránkou filmu, celý čas sa na film výborne pozerá, má dobrú réžiu a kameru. Herecké obsadenie aj prostredie filmu mi tiež vyhovuje, ale v porovnaní s dvojkou zaostáva. Hong Kongská tvorba Jackieho Chana je podstatne lepšia, ale v rámci americkej tvorby je tento film veľmi dobrý nadštandard. A páči sa mi o dosť viac ako jednotka. Objektívna kvalita filmu- 66%, film sa páči mne na 72%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po skvelej jednotke a perfektnej dvojke po dlhej dobe prichádza Brett Ratner s ďalším pokračovaním, ale tento krát je s toho najslabší kúsok. To čo bolo skvelé na prvých dvoch filmoch sa už v Paríži trochu vytratilo, došli nápady pre akčné scény a tak aj pre hlášky. Aj príbeh je o niečo slabší a menej zaujímavejší ako v predošlých dieloch. Skratka už len slabý odvar, ktorý si zobral s toho najlepšieho len polovicu. 60% - 3* ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Kvalitám jedničky nebo dvojky se to sice nevyrovná, ale i tak se jedná o solidní oddychovku, ve které hrají prim akční scény. Škoda, že ty komediální trochu polevily… Ale jak říkám, není to nejhorší a docela v pohodě se dá přitom strávit večer. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Producenti si nechali otevřenou možnost, že by se natočilo i čtvrté pokračování. (SG-1)

Související novinky

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Nicolas Cage je duch...

Nicolas Cage je duch...

28.06.2008

...herce, kterým kdysi býval, říkáte si. Ano, to taky. Ale naše souvislost směřuje k polit-thrilleru The Ghost Romana Polanského. Tomu to nedávno nevyšlo s historickým velkofilmem Pompeii (to víte, v… (více)

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

23.04.2008

Kdo si chce na něj šlápnout? Moment, ne všichni najednou! ;-) Studio Universal už nějakou dobu plánuje komediálně laděný remake klasiky z roku 1957 The Incredible Shrinking Man. Původní verze s… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Reklama

Reklama