Reklama

Reklama

Zatímco černošský detektiv James Carter skončil u dopravní policie, jeho parťák Li je členem ochranky čínského velvyslance Hana. Ten se chystá zveřejnit tajemství šéfů Triád, nejobávanější čínské zločinecké organizace, ale když chce prozradit, kde je tajemný Šaj Šen, je postřelen najatým zabijákem Kendžim. Carter a Li slíbí velvyslancově dceři Su Jung, že ho vypátrají. Vydají se pro obálku, kterou jí předal otec pro případ, že by se mu něco stalo. Krátce před nimi se jí však zmocní několik ozbrojených mužů. Také z nemocnice je odvolána Hanova ochranka a vzápětí se objeví gang, který chce velvyslance zabít. V poslední chvíli zasáhnou Carter a Li a jednoho zabijáka zajmou. Dozvědí se od něj adresu v Paříži, kde má být Šaj Šen. Okamžitě se tam vypraví. Dvojice zjistí, že Šaj Šen je seznam třinácti nejvýše postavených bossů Triád a informace o něm má zpěvačka Genevieve, kterou během vystoupení zachrání na poslední chvíli před střelci v hledišti. Vzápětí jim zavolá Kendži. Chce Genevieve výměnou za Su Jung, kterou drží jako rukojmí ve vyhlídkové restauraci na Eiffelovce. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (305)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

reti dil uspesne komedie Krizovatka smrti nedosahuje kvalit ani dvojky, natoz prave jednicky. Vtipu jako safranu, akcni sceny uz jsou taky nuda, od zasazeni pribehu do Parize bych cekal vice propojeni s Francii a narazkami na ni a na Francouze, lec nic takoveho tady nehledejte. Jackie Chan se sice stale rychle hybe, Chrisi Tuckerovi to stale rychle keca, ale potreti to same uz neni opravdu ono...bohuzel. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevím co je na těch Křižovatkách tak špatného. Já se u nich vždycky dobře bavím. Dvojka Chan s Tuckerem si k sobě docela sednou a příjemně to všecko šlape, s humorem a dobrými akčními scénami. Chápu ale, že někoho může humor Chrise Tuckera srát, protože on je fakt šílenej, a když pak začne na pódiu ve filmu zpívat, dal bych hradní poklad komukoliv, kdyby z toho zpěvu aspoň udělali dabing, jenže oni ho tam ještě na truc nechaj. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Neskutečně hloupý scénář, ve kterém se topí všichni zúčastnění. Akčních scén zřetelně ubylo a Ratner se režisérsky "vyčerpal" na třetích X-Menech, takže musí celý film na svých bedrech držet Chris Tucker! Snaží se, ale tohle vážně utáhnout nemohl. Povrchní, odfláknuté a dokonale vyvařené. Ani odkazy na předchozí díly nebo solidní finále na eiffelovce (film se odehrává v Paříži... je tedy nutno mít "originální" závěr ;) vás od kómatu neodvrátí. První dvě Křižovatky byly slušnou zábavou pro všechny, u téhle se zřejmě bavil jen štáb. Celuloidová zbytečnost na druhou. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Prve dve casti som videl uz dost davno a velmi sa mi pacili. Najviac som sa nasmial podobne ako aj v Piatom Elemente na Chrisovi Tuckerovi a ten nakoniec zachranil aj cely film, kedze scenar bol primitivny a Jackie Chan uz jednoducho starne. Ja som sa siel do kina pobavit a odreagovat sa a bavil som sa dobre, takze 80%, aj ked urcite su predchadzajuce filmy lepsie. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po výborné dvojce je tohle naprosto otřesný a nepochopitelný propadák. Nepochopitelný proto, že jeho režisér je tentýž jako režisér předchozích dvou dílů a dokonce i scénárista je stejný jako u dílu prvního, což už nechápu vůbec. A otřesný proto, že není skoro vůbec vtipný, že je naopak hodně hodně trapný, že nejtrapnější je tehdy, když se snaží být vážný, že Tucker mi skoro celou dobu lezl na nervy místo aby mě bavil, že Jackie by naprosto nevýrazný a jakoby otrávený (bodejť ne), že... atd. Že se von Sydow občas mihne v nějaké pitomosti jsem si už zvykl, ale co tam dělal Polański ví čert. Jediná jakž takž vtipná scéna byla ta s jeptiškou, ale i ta byla zoufale slabá, v porovnání s nápaditým a jiskrným humorem Rush Hour 1 a 2. Druhá hvězda je jen z nostalgie a za pár dobrých Jackieho kousků navzdory jeho věku. Dal jsem tomu druhou šanci a třetí už určitě nikdy nebude, leda bych podstoupil frontální lobotomii. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Steven Seagal byl jedním z prvních herců, kteří byli vybráni pro roli hlavního padoucha. Nicméně scénář byl několikrát upraven a roli nakonec dostal Hiroyuki Sanada (Kenji). (SG-1)
  • V jednej zo scén Lee povie: "Nehovorím po francúzsky." Jackie Chan v skutočnosti rozpráva po francúzsky veľmi dobre. (m.a.t.o.)

Související novinky

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Nicolas Cage je duch...

Nicolas Cage je duch...

28.06.2008

...herce, kterým kdysi býval, říkáte si. Ano, to taky. Ale naše souvislost směřuje k polit-thrilleru The Ghost Romana Polanského. Tomu to nedávno nevyšlo s historickým velkofilmem Pompeii (to víte, v… (více)

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

23.04.2008

Kdo si chce na něj šlápnout? Moment, ne všichni najednou! ;-) Studio Universal už nějakou dobu plánuje komediálně laděný remake klasiky z roku 1957 The Incredible Shrinking Man. Původní verze s… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Reklama

Reklama