Reklama

Reklama

Zatímco černošský detektiv James Carter skončil u dopravní policie, jeho parťák Li je členem ochranky čínského velvyslance Hana. Ten se chystá zveřejnit tajemství šéfů Triád, nejobávanější čínské zločinecké organizace, ale když chce prozradit, kde je tajemný Šaj Šen, je postřelen najatým zabijákem Kendžim. Carter a Li slíbí velvyslancově dceři Su Jung, že ho vypátrají. Vydají se pro obálku, kterou jí předal otec pro případ, že by se mu něco stalo. Krátce před nimi se jí však zmocní několik ozbrojených mužů. Také z nemocnice je odvolána Hanova ochranka a vzápětí se objeví gang, který chce velvyslance zabít. V poslední chvíli zasáhnou Carter a Li a jednoho zabijáka zajmou. Dozvědí se od něj adresu v Paříži, kde má být Šaj Šen. Okamžitě se tam vypraví. Dvojice zjistí, že Šaj Šen je seznam třinácti nejvýše postavených bossů Triád a informace o něm má zpěvačka Genevieve, kterou během vystoupení zachrání na poslední chvíli před střelci v hledišti. Vzápětí jim zavolá Kendži. Chce Genevieve výměnou za Su Jung, kterou drží jako rukojmí ve vyhlídkové restauraci na Eiffelovce. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (305)

themic 

všechny recenze uživatele

Scénář je plitký a chybí dost zásadních věcí, ale musím říct, že mě občas některé vtípky docela pobavily.:) Akčních scén už tu není tolik jako v předchozích dvou dílech a vtípků už taky hodně ubylo, ale zas tak hrozný to neni, jsou i horší filmy a to o dost horší.:) Jackie Chan a Chris Tucker tvoří dobrou dvojci, žel převážně jen v minulých dvou dílech, tady už to značně pokulhává, no. Nejlepší z této trilogie byla určitě jednička, která splňuje všechno co by měla dobrá komedie mít. Tento film hodnotím třemi hvězdičkami, přece jenom nemůžu úplně říct, že bych se vůbec nebavil. 60% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ja som sa príjemne pobavila, až ma prekvapilo, že aj tretie pokračovanie buddy komédie môže byť také pozerateľné. Úvod Chrisa Tuckera s kočkami z Rodeo Drive a pyskovanie francúzskeho taxikára na adresu USA, to boli scény, ktoré dokážu dobre naladiť, aj keby bol zvyšok filmu o dve triedy horší. Potešilo ma cameo Romana Polanského, taxikár George bol za všetky drobné a francúzska Noémie Lenoire síce zabudla doma herectvo, ale doniesla aspoň svoju krásu :-) ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ano, po slušném výdělku a úspěšnosti musel přijít na řadu třetí díl. Musel!!! Tentokrát tvůrci vyměnili Ameriku za Evropu a konkretně zasadili přiběh do Paříže. Obával jsem se toho. Bohužel jsem vyrůstal na filmech, které se odehrávají ve velkých amerických velkoměstech jako je třeba New York, Los Angeles, Washigton D.C. a nebo třeba Chicago ve kterých jezdí auta GMC nebo třeba dokonalá auta značky Ford. Na film odehrávájící se někde jinde se koukám s jistým odporem, ale čas od času jsem mile překvapen. Například Taken byl skvělým thrillerem a bylo mi ukradeno, že se to odehrává v Evropě. Křižovatka smrti je podobným případem. Je mi to jedno, že jde o Paříž! A proč? Sice je to taková akční blbůstka, ale na hodinu a půl to zabaví skvěle. Vtipné scény, vtipné hlášky a hlavně sympatická dvojice Jackie Chan a Chris Tucker. Je až neuvěřitelné co všechno Jacki Chan ve svých 53 letech umí. Ale spíše bych se vrátil k Chrisi Tuckerovi. V předešlých dvou dílech byl protivný. Ta jeho ukecaná huba mi lezla na nervy, ale tady se chová celkem kultivovaně a docela mi zde konečně sednul! Nicméně, i když jde o dobrou zábavu, tak další díl by už neměl vzniknout, aby to nesrazilo hodnocení celkově silně průměrné trilogii! ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl z celé série, ale stále je to průměrná akční komedie, která ničím nepřekvapí. Normálně bych dal tři hvězdičky hlavně za Chrise Tuckera, který má někdy opravdu velmi vydařené hlášky :-), ale ten konec to totálně celé zpackal. Jinak další z filmů, na které si za dva ani nevzpomenete, že jste je někdy viděli.... ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

První polovina nekoukatelná, druhá celkový dojem alespoň lehce zachraňuje. I ten Jackie nám už lehce stárne, místo skákání běhá a místo běhání skoro padá :) Bráno v úvahu, že od prvního mástrpísu Drunken Mastera uplynulo neuvěřitelných 29 let, takže je vlastně dvakrát tak starej než byl tehdá...líp to asi dopadnout z jeho strany nemohlo. Nejlepší z celého filmu se tak pro mě stala stylová nebojová scéna z kabaretu. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 140,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 258,1 mil. (NIRO)
  • Film nemal v roku 2007 premiéru v Číne, pretože už bola naplnená miestna kvóta na počet importovaných snímok. (Peter-1307)
  • Když někomu při natáčení zazvonil telefon, zaplatil poplatek 20 dolarů, které byly věnovány na útulek pro bezdomovce. Na konci února to dělalo celkem 600 dolarů. (SG-1)

Související novinky

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Nicolas Cage je duch...

Nicolas Cage je duch...

28.06.2008

...herce, kterým kdysi býval, říkáte si. Ano, to taky. Ale naše souvislost směřuje k polit-thrilleru The Ghost Romana Polanského. Tomu to nedávno nevyšlo s historickým velkofilmem Pompeii (to víte, v… (více)

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

23.04.2008

Kdo si chce na něj šlápnout? Moment, ne všichni najednou! ;-) Studio Universal už nějakou dobu plánuje komediálně laděný remake klasiky z roku 1957 The Incredible Shrinking Man. Původní verze s… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Reklama

Reklama