Reklama

Reklama

Zatímco černošský detektiv James Carter skončil u dopravní policie, jeho parťák Li je členem ochranky čínského velvyslance Hana. Ten se chystá zveřejnit tajemství šéfů Triád, nejobávanější čínské zločinecké organizace, ale když chce prozradit, kde je tajemný Šaj Šen, je postřelen najatým zabijákem Kendžim. Carter a Li slíbí velvyslancově dceři Su Jung, že ho vypátrají. Vydají se pro obálku, kterou jí předal otec pro případ, že by se mu něco stalo. Krátce před nimi se jí však zmocní několik ozbrojených mužů. Také z nemocnice je odvolána Hanova ochranka a vzápětí se objeví gang, který chce velvyslance zabít. V poslední chvíli zasáhnou Carter a Li a jednoho zabijáka zajmou. Dozvědí se od něj adresu v Paříži, kde má být Šaj Šen. Okamžitě se tam vypraví. Dvojice zjistí, že Šaj Šen je seznam třinácti nejvýše postavených bossů Triád a informace o něm má zpěvačka Genevieve, kterou během vystoupení zachrání na poslední chvíli před střelci v hledišti. Vzápětí jim zavolá Kendži. Chce Genevieve výměnou za Su Jung, kterou drží jako rukojmí ve vyhlídkové restauraci na Eiffelovce. (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Jackie Chan nerozumí vlastnímu filmu :)
"When we finished filming, I felt very disappointed because it was a movie I didn't appreciate and I did not like the action scenes involved. I felt the style of action was too Americanized and I didn't understand the American humor," Chan said "Rush Hour 3″ was no different from the first two installments for him.
"Nothing particularly exciting stood out that made this movie special for me ... I spent four months making this film and I still don't fully understand the humor," he said, adding the comedic scenes may be lost on Asian audiences."

gab0

gab0 (hodnocení, recenze)

Dalsie pokracovanie bez akehokolvek zmyslu, autori nepridali nic nove. 

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Caesar/

Nechapem. Ved aj v originale vraj hovori chan po japonsky. Alebo vari daber hovoril za chana tiez japonsky? Ale v tom pripade by to bol plus, nie?

Alebo vadi prepnutie z dabing do nedabing chan? To mame aj v SK dabingu, tak nezufaj :)

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

ah jo vcelku jsem se bavil do té doby než jsem si uvědomil že českej dabing je tupej a to moc.příklad-po honičce tuckera a chana s francouzkým taxikářem a triádou na motorkách je seberou a odvedou někam kde se setká s bratrem a oba čínani začnou mluvit Japonsky omg

na příspěvěk reagoval breeder

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Já sem Vy a on je Já. Tahle scéna (rozhovor Cartera s mistrem sholinu) mně dokonale odrovnala :-D

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Ten Chris Tucker má vážně tak debilní hlas? Já myslel že to v "Pátém Elementu" jen hraje :-( Viděl jsem jedničku v češtině, ale když jsem se podíval na trailer k dvojce. No tak to je síla.....

Jardys88

Jardys88 (hodnocení, recenze)

příběh nudný a fádní, málo akce a hodně odfláknuté...ale začáteční scéna zpívajícího Ch.Tuckera uprostřed křižovatky byla k popukání a jeho rozmluva se slepým mistrem sha-olinu ve stylu "Ty! Já? Né ty! Ty?" mě naprosto zničila a nemohl sem z ní dýchat pár minut....stihlo mi odumřít pár mozkových buněk...

miro1161

miro1161 (hodnocení, recenze)

krizovatka smrti 3 je to super film slabsie jak te predosle ale dalo sa to pozerat aje to dobry film.jackie chan ma dobre filmy!

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Tak to jsem se hodně spletl!! Víkendové výdělky se zastaví pravděpodobně někde kolem 52 - 55 miliónů dolarů... tak trochu zklamání... ale film se ve Státech zaplatí...

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

Pana, tak som bol na rush hour 3 v Irsku na premiere, paradicka, akcna komedia ako sa patri, dej predvidatelny *** {co sa da u Ratnera taktiez predvidat}, zato akcia, striedajuca Tuckerove hlasky *****, Krizovatka smrti potesila a fanusikov predchadzajucich dielov urcite nesklame. Heeeej a inak uz by som bol rad aj ja refundovany uzivatel sak som tu kazdy den :D

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Ratner se do třetice pořádně rozšoupnul: 140 miliónový rozpočet se musí někde projevit. Zároveň mě zajímá, jestli Rush Hour 3 znovu zvrátí nejvýdělečnější srpnový víkend na svoji stranu, poté co jej Rush Hour 2 sebral minulý týden třetí Bourne. Já říkám, že ano a tipnu si víkendové výdělky kolem 80 miliónů...

Luboss7

Luboss7 (hodnocení, recenze)

Ako to ten Jackie robí že vyzerá stále mladšie a lepšie ? :- )) Aj ja sa teším moc na tento film.

prome

prome (hodnocení, recenze)

nevite kdy ma tenle film spatrit svetlo sveta ? jako kdy bude svetova premiera ?

genetique

genetique (hodnocení, recenze)

Zase raz triády, tentokrát ale Paríž! Tak to sa musí podariť :D. Ale držím palce, Jackie by už mal ostať pri HK produkcii.

bolfik

bolfik (hodnocení, recenze)

Slyšel jsem, že ve trojce bude hrát Jean Claude Van Damme, tak jen doufám, že tomu tak bude, těším se na tenhle film.

Související novinky

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Nicolas Cage je duch...

Nicolas Cage je duch...

28.06.2008

...herce, kterým kdysi býval, říkáte si. Ano, to taky. Ale naše souvislost směřuje k polit-thrilleru The Ghost Romana Polanského. Tomu to nedávno nevyšlo s historickým velkofilmem Pompeii (to víte, v… (více)

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

23.04.2008

Kdo si chce na něj šlápnout? Moment, ne všichni najednou! ;-) Studio Universal už nějakou dobu plánuje komediálně laděný remake klasiky z roku 1957 The Incredible Shrinking Man. Původní verze s… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Reklama

Reklama