Hořící nebe

Thriller

Austrálie, 1997, 96 min

Craig Lahiff

• movie

Hodně zvláštní snímek, který se tvaří jako že má v sobě nějakou velkou myšlenku, ale ve skutečnosti je to jen prázdná bublina - a navíc celkem úchylná!(28.3.2004)

• Hunt

HUDBA: Michael Atkinson, Graham Koehne(24.4.2007)

Fešný Russel, sympatická Youki, holohlavý Kenji v kůži na motorce... Thrillerů, u kterých se i zasmějete, je málo;-)(22.4.2004)

Docela povedená variace na oblíbené téma dvou outsiderů na útěku před celým světem. Spousta záběrů i celých scén, které jsou k vidění v tuctu jiných filmů – a zrovna v tomhle vypadají výborně.(28.6.2004)

Je to zvláštní film ,kterej nemá co nabídnout. Moc mě to nezaujalo, ani jsem neočekával nic skvělého, je to bez akce, spíš čistá romantika. Viděl jsem to na VHS a tak na ty tři hvězdy to je.(15.10.2011)

• Rodriguez

Distribuční překlad na vhs je: "Nebe v plamenech" pod hlavičkou: Bonton Home video.(15.11.2011)

Mě se to líbílo(2.11.2007)

• TesterX

Spatny, spatny, hodne spatny! Z jednoduche zapletky se vyvine naprosty paskvil o nicem. Jednani vsech postav postrada jakoukoliv logiku (japonska putka nechce zpatky do Japonska, tak zacne s cizincem vykradat banky,, jeji zbohatly manzilek se s tim nedokaze vyrovnat, tak si oholi hlavu a zacne chladnokrevne vrazdit na potkani). Vetsina scen je k popukani, az k placi, za coz si tento smesny pokus o film zaslouzi aspon jednu hvezdu.(28.3.2004)