Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Our Lips Are Sealed - Hilary Duff & Haylie Duff ,2. Crash World - Hilary Duff ,3. Best Day Of My Life - Jesse McCartney ,4. One In This World - Haylie Duff ,5. Sympathy - Goo Goo Dolls ,6. First Day Of The Rest Of Your Life - MxPx ,7. Girl Can Rock - Hilary Duff ,8. Beautiful Soul - Jesse McCartney (exclusive new re-mix) ,9. To Make You Feel My Love - Josh Kelley ,10. Now You Know - Hilary Duff ,11. Friend - Kaitlyn ,12. Fallen - Mya ,13. I’ll Be - Edwin McCain ,14. Anywhere But Here - Hilary Duff , ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Chápu nízké hodnocení, kdybych měla být objektivní, taky bych s hvězdami šetřila. Jenže snímek jsem jako malá zbožňovala a jisté nepochopitelné kouzlo si pro mě zachovává dodnes. A nebo je za tím jen nostalgie? Kdo ví, ale citát "Nedovol, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry" si budu pamatovat ještě hodně dlouho. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Jednou to muselo přijít - po řadě volných teen adaptací klasických příběhů muselo dojít i na Popelku. Současné Popelky chtějí na Princeton, místo střevíčků ztrácejí mobilní telefon a pracují jako servírky. A ortel? Těžce naivní film, ale u pohádky bych to za chybu nepovažoval, jinak se však jedná o typicky hloupou americkou blbinu, kterých se natočily stovky, párkrát jsem se zasmál, jednou jsem byl i dojat, ve srovnání s jinými podobnými filmy se na to však dá koukat, Hillary Duff to zatraceně sluší, její macecha mně naopak lezla na nervy, její role byla trapná a dostala až přespříliš prostoru. Rozhodl jsem se, že dnes budu hodně hodný a dávám tři hvězdičky. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to mnohem a mnohem horší. Hlavně proto, že opravdu nemám ráda Hilary Duff a její pohled raněné laně (=její jediný herecký projev). Ale musím přiznat, že jde o příjemnou oddychovku. Člověk nemusí přemýšlet, zahráli mi mojí oblíbenou písničku na housle a Chad Michael Murray je fešák (i když na blonďáky moc nejsem). Abych nezapomněla - plesové šaty jsou náááádherné:) ()

..Anya 

všechny recenze uživatele

A úplně největší bomba na tomhle filmu bylo to, že Popelka byla vlastně úplně nejhezčí v celým filmu. Překvapivě. A jediný způsob, kterým se snažili z Popelky udělat slečnu nepatřící do vyšší tzv."oblíbené" vrstvy, byl ten, že jí nasadili kšiltovku (aby jako nebylo vidět, že to je vlastně prom queen) a posadili do auta, který jí závidim až odsud. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)

Reklama

Reklama