Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

Mikah 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si pustila film podobného ražení a jsem za to ráda, protože byl velmi příjemný. Na rozdíl od většiny současných amerických studentských komedií neobsahuje nic vulgárního, takže se skutečně jedná o pohádku v moderním prostředí a jako taková mě docela dobře zabavila. Jen občas přemýšlím, jestli to v USA opravdu chodí tak, jako ve filmech, tedy zda jsou ti mladí lidé skutečně tak stupidní a neuvěřitelně povrchní – to mi na celém příběhu připadalo jako to nejméně realistické. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film pre deti a mládež, ktorý oplýva americkými reáliami. Môže sa zdať prehnaný, ale ono v skutočnosti to v mnohých prípadoch v USA tak je. Je to romantická komédia bez väčších trápností s Hilary Duff, ktorú mám ako herečku rád. Skúste sa aspoň na chvíľu preniesť mysľou do detských čias, mládežníckych lások a potom možno trocha precitnete. Pekný rodinný film s myšlienkou a poučením pre deti a mládež. Roztomilý film s moderným príbehom starej známej rozprávky. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, milá a příjemná jednohubka, která si na nic nehraje. V rámci žánru je to nadprůměr. Oba hlavní herci jsou příjemní - Hilary Duff roztomile sexy a Chad Michael Murray fešný jako v Dósn Kríku. Vedlejší postavy jsou ploché, až karikaturické, to se týká i šprťáckého Cartera. Hudba je dobrá, což je v teen žánru nutnost, ale místy jsou hluchá místa, takže to není ideální. Za zmínku stojí vrcholný moment filmu během fotbalového utkání, kdy byste čekali tradičně nějakou rockovou pecku ve stylu New Found Glory a najednou Jimmy Eat World spustí svůj slaďák Hear You Me - je to trefa do černého. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

– „Ta dívka, která byla na plese, tam něco ztratila. Co to bylo?“ – „Rybu!“ Potrhlá popelkovská komedie, kterou mám už od dětství mc ráda. Coolidge jako macecha (která mi chvílemi přišla na takovou tu „zlou královnu“ až moc přátelská), nádherná Hilary Duff jako Popelka v teniskách, dvě ztřeštěné neustále hádající se sestry (prý dvojčata, byla to jen minuta a šestadvacet vteřin!). Komedie dost nabitá jemným humorem, která mě, jakožto už vyrostlou z těchto komedií pro dospívající, stále baví. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Typickej americkej film pro dvanáctiletý holky. Od něčeho takovýho se nedá očekávat nic světobornýho, jen doufat že to nebude uplnej průšvih. Nevadí, že příběh je naivní a děravej jak cedník, od herců se taky nic čeká, snad jen že budou aspoň trochu sympatický. Hilary Duffová to splňuje, Chad Michael Murray nikoliv – takhle nevýraznej hereckej výkon jsem hodně dlouho neviděl. Ale zase Jennifer Coolidgeová si na roli pošmákla. Je to blbina s několika přepísklejma pasážema, ale když člověk neočákává nic světobornýho, koukat se na to dá. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)
  • Na konci internetové přezdívky Hilary Duff je číslo "818. 818", což je kód oblasti San Fernando Valley, kde se film odehrává. (HappySmile)
  • Hilary Duff se podílela i na soundtracku k filmu a nazpívala tři písně. (Dlee)

Reklama

Reklama