Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Od samého začátku to mělo naprosto předvídatelné prvky a kdo si myslel, že mu příběh přinese něco jedinečného, musel být pošetilec. Zajímavě to naroubovali na onu pohádku, ačkoliv to ani nebylo nutné. Bohužel mi vcelku pozitivní dojem trochu kazilo, jak okolo sebe dlouho po onom plese chodili, aniž by se něco zásadního stalo. Jinak ale dobrý, i když mám pocit, že to mělo větší potenciál, než jaký z toho vytřískali. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

– „Ta dívka, která byla na plese, tam něco ztratila. Co to bylo?“ – „Rybu!“ Potrhlá popelkovská komedie, kterou mám už od dětství mc ráda. Coolidge jako macecha (která mi chvílemi přišla na takovou tu „zlou královnu“ až moc přátelská), nádherná Hilary Duff jako Popelka v teniskách, dvě ztřeštěné neustále hádající se sestry (prý dvojčata, byla to jen minuta a šestadvacet vteřin!). Komedie dost nabitá jemným humorem, která mě, jakožto už vyrostlou z těchto komedií pro dospívající, stále baví. ()

Reklama

Nuala 

všechny recenze uživatele

Upřímně, bylo to přesně takové, jak jsem čekala... Přeslazené, typicky americké, v mnoha ohledech trapné a ve všech ohledech předvídatelné. Písničky ve filmu se mi nelíbily, postavám by zajímavější charaktery napsalo i dvouleté dítě a konec... tekla všude šlehačka, cukr, čokoláda... prostě spousta sladkého hnusu, až se divím, že se v tom ti herci neutopili... Co se "herectví" týče, škoda mluvit. Za zmínku stojí snad jen Chad Michael Murray a to spíše za sympatické vystupování než za nějaké umění. No, takže doporučuju lidem v depresi, trapnost snímku vás rozesměje, ať už chcete nebo ne. :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +Hilary Duff, ostatní herci, příjemná hudba, trošku obrazová podívaná, děj -někdy bohužel spíše bláznivá komedie, scénář, některé dialogy, hodně naivní/// Ale jo, je to celkem příjemný film, který se nestydí za námět a těžce jej kopíruje do moderního hávu. Přesto být to přirozenější a ne tak okatý, bylo by to lepší. Trošku zamrzí, že Jennifer Coolidge docela přehrává, alespoň já jsem z ní neměl dobrý dojem. Ostatní postavy jsou relativně v poho (tedy za předpokladu, že pominu jejich nereálné chování). Možná nejvíce mohu vystihnout Dana Byrda a jeho Zorra, vůbec ta scénka na tom plese byla zábavná. Film se snaží o hudební soundtrack, ale ten je pro mě rozpačitý. Některé melodie jsou trefné a pěkné, jiné hodně přeslazené, nevýrazné nebo nepatřičné. Ale pořád lepší než být bez hudby. A jak jsem již naznačil, pěkně se na to kouká. Snad jen mám dojem, že film jsem už viděl, tak nějak usuzuji, že bohužel není moc zapamatovatelný./// Celkem 73%/// ()

depony 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se s tím vypořádat. Místama vtipné, hlavní představitelé půvabní a "charismatičtí", padouši škaredí a hloupí ... u romantických komedií s dobrým koncem brečím ani ne tak na tím šťastným koncem, ale nad tím vykonstruovaným a pokaždé stejným závěrem. Sam coby Popelka si nechal doslova s*át na hlavu, střední školu, kde studenti servírku považují za póvl bych nechal od základu opakovat základní školu. A naprosto chápu to horko :) to tady dělá s lidma divy:)) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Hilary Duff se podílela i na soundtracku k filmu a nazpívala tři písně. (Dlee)
  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)

Reklama

Reklama