Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí ukázek jsem předpokládala trapnou a nablblou slátaninu. Tak hrozné to ale není, oba hlavní představitelé jsou fajn a docela jim i věříte tu chemii mezi nimi. Bylo by to bomba, kdybych byla třináctiletá holka. Scénka s tanečkem v zahradním altánu se povedla (ta písnička je mimochodem "I´ll Be" od Edwina McCaina). ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Co takhle zasadit známý pohádkový příběh do současné komedie pro teen publikum? Do základního rámce příběhu se přidá přiměřené množství moderních motivů. Zůstane zlá macecha a její dvě protivné dcerušky, na pohádkové motivy místo nezbyde a sympatický mládenec nesmí chybět. Hlavní představitelka je v tomto případě hvězdička Hillary Duff, která střídá pěveckou kariéru s hereckou. Není to úplné dřevo a do podobného filmu se hodí. Horší je tuhle komedii odlišit od desítky podobně vyprodukovaných filmečků a tady se nic extra z hlediska zajímavých nápadů nenajde. Ve své oddechové poloze se filmík drží po celou dobu. Několik vtipů bylo perfektních a dokonce je vidět, že není natočen za pár hadrů. Z hlediska své nenáročnosti, ale také snahy bavit, jde o dobrou volbu. Jen za tím nehledejte kouzlo skutečné a nevýrazné Popelky. Hillary Duff prostě ošklivá a nesympatická není. 60% ()

Reklama

loveless 

všechny recenze uživatele

Od tohohl filmu jsem čekala jedině to, že se pěkně zasměju nad jeho stupidností. Pár slabších míst tam sice bylo, ale jinak byl příjemný. Nic objevného - kdo by to ovšem od další verze Popelky čekal, ale šlo to a nebylo to extrémně hloupé. Snad jen se ten příběh dal trochu štavnatěji vyždímat, ale to už bych snad chtěla moc... ()

Nuala 

všechny recenze uživatele

Upřímně, bylo to přesně takové, jak jsem čekala... Přeslazené, typicky americké, v mnoha ohledech trapné a ve všech ohledech předvídatelné. Písničky ve filmu se mi nelíbily, postavám by zajímavější charaktery napsalo i dvouleté dítě a konec... tekla všude šlehačka, cukr, čokoláda... prostě spousta sladkého hnusu, až se divím, že se v tom ti herci neutopili... Co se "herectví" týče, škoda mluvit. Za zmínku stojí snad jen Chad Michael Murray a to spíše za sympatické vystupování než za nějaké umění. No, takže doporučuju lidem v depresi, trapnost snímku vás rozesměje, ať už chcete nebo ne. :) ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

"Chci Rychle a zběsile. Nechci Řidiče slečny Daisy". Tak takové hlášky si milá Hilary Duffová a hlavně teda Marku Rosmane můžete strčit do prdele i se svým týmem kokotských herců. Opravdu ubohé americké hovno. Ikdyž jsem věděl, co od toho mám čekal, pustil jsem si to. Moje chyba, přiznávám. Ale stejně si myslím, že by na obalu mělo být napsáno "Tento film není vhodný pro rozumné a zdravé lidi". ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Hilary Duff přijala roli, protože Popelka byla její nejmilejší pohádkou, když byla malá. (HappySmile)
  • Trailer obsahuje hudbu od Jamese Newtona Howarda z filmu Dave. (HappySmile)

Reklama

Reklama