Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Milý popelkovský film. Spousta věcí je tam hodně přehnaná, ale jinak celkem vzato je to dobrá oddechovka. 

Chinese Ashio

Chinese Ashio (hodnocení, recenze)

Tento film som videla ako 11 rocna a este si pamatam ako ten chalan Carter povedal na konci "stredni škola je super" a vtedy som si myslela: pani, to akoze takato bude stredna? Tak to stem hned vyrast! Hehe! mala som vtedy bujne predstavy o tom aky je zivot no i tak.....tento film je celkom pekny......hodnotim 4 hviezdickami! :D xoxo

Michi88

Michi88 (hodnocení, recenze)

Je to skvělý film od Amerických producentů !!! Tento film miluju a rozhodně hodnotim pěti !!! Klidně si můžete (někteří) myslet že se mi "podle vás" líbí takováhle sr**** ale mě se to líbí, líbila a líbit bude !!!!!!!!!!!!

aneethka

aneethka (hodnocení, recenze)

je to prostě americká kravina, kterých je na podobný téma natočených ještě tak aspoň milion...jistě, 9ti leté slečny by mě za toto asi ukamenovaly :D

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Dávám 1 hvězdu jako obdiv lidem, kteří narvou neskutečný peníze do toho, aby natočili sračku ve spolupráci s Kanadou !

Elwin

Elwin (hodnocení, recenze)

Měla jsem náladu na oddychový film, u kterého nebudu muset přemýšlet a mohu vypnout. Tenhle film mi přesně sedl do nálady, nenáročný, americky jednoduchý a s dobrým koncem.

Lucinka666

Lucinka666 (hodnocení, recenze)

Pekná romantika, pekný princ, super popoluška, a celý film perfektný, so sprostými dvojičkami...

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Mno něco pro náctiletý holky musej natočit...hlavně aby tam byli sladcí hoši a krásný nedoceněný princezny...kristepane :-//

jhsoft

jhsoft (hodnocení, recenze)

skvělá komedie na víkendové odpoledne, čekal jsem hodně umělé napodobení klasiky, ale byl jsem příjemně překvapený..

Daliatina

Daliatina (hodnocení, recenze)

vím, že to s kvalitním filmem nemá nic společného, ale mě se to prostě líbilo. Ikdyž mi není -náct i tak jsem si u toho příjemně odpočinula.

nightday

nightday (hodnocení, recenze)

Hvězdička za soundtrack, hvězdička za pěkný hlavní herce, hvězdička za romantičnost, jinak naprostý americký blivajz, který ale stojí za to vidět :)

 (hodnocení, recenze)

Podle mě celkem dobrej film! Trocha slaďáku přece nikomu neublíží! Hilary Duff je celkem dobrá, ale herec Chad Michael Murray je fantastickej!

 (hodnocení, recenze)

Vzdy ked mam melancholicku naladu tak si ju pustim a hned sa citim lepsie,je to romanticka komedia pre mladych ludi a myslim si ze aj baby aj chalalni si pridu na svoje-Hilary Duff je kocka no a Chad Michael Murray je super fesak.

Reklama

Reklama