Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Recenze (237)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $51,438,175Tržby Celosvetovo $70,067,909 ║ pekná vyvarená umelina /15%/ ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::: Já nevím, je to pořád dokola. Romantickou komedii si představuji jinak. Není to špatné, ale ani originální, ani moc zábavné. ::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Our Lips Are Sealed - Hilary Duff & Haylie Duff ,2. Crash World - Hilary Duff ,3. Best Day Of My Life - Jesse McCartney ,4. One In This World - Haylie Duff ,5. Sympathy - Goo Goo Dolls ,6. First Day Of The Rest Of Your Life - MxPx ,7. Girl Can Rock - Hilary Duff ,8. Beautiful Soul - Jesse McCartney (exclusive new re-mix) ,9. To Make You Feel My Love - Josh Kelley ,10. Now You Know - Hilary Duff ,11. Friend - Kaitlyn ,12. Fallen - Mya ,13. I’ll Be - Edwin McCain ,14. Anywhere But Here - Hilary Duff , ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Chybělo docela málo a byl bych náramně spokojený. Chybělo pouze to, aby režisér, v důsledku popularity nejrůznějších komedií proslavené Jennifer Coolidge, trochu omezil rozsah její role, nebo spíš aby ji umírnil. Ne pokaždé, když se objeví ve filmu, to musí být dvanáctá verze Stifflerovy mámy, tady totiž její komediální kreace působí veletrapně. A to mě hrozně mrzí, Hilary Duff se mi totiž asi poprvé v její kariéře opravdu líbila a Chadovi se v teenagerovském žánru nevyrovná snad nikdo. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohraný příběh o holce, kterou všichni nesnášejí, každý se o ní otírá a hledá svého vysněného "prince"......nakonec samozřejmě vše dobře dopadne, "popelka" (Hilary Duff, která není žádná excelentní herečka, ale za to je moc hezká) získá svého vysněného a zlé maceše se vše vrátí. Přirovnal bych to k novodobému Mrazíkovi. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můj obličej mě stál balík. Zmlať tady holky." Takže Popelka maká ve škole, v práci i v domácnosti a když potká Prince, tak místo střevíčku ztratí mobil. Fajn, je to přece moderní Popelka a žádná obyčejná klasika. Bylo tedy nutné provést aktualizaci, zalít růžovou polevou a okořenit špetkou vtipu. Já jsem na něco podobného moc velký a málo holka, ale jsem přesvědčen o tom, že američtí fotbalisté a servírky mají cosi společného a při závěrečném zúčtování s rodinou jsem měl chuť vstát, tleskat a děkovat Bohu, že jsem Američan. Sice nejsem, ale to je jedno. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Originální pojetí známé pohádky v čele s krásnou Hilary Duff, která je pro tento typ filmu jako dělaná. Romantický film, který musí snad každá mladá dívka milovat. Krásný a naivní děj, romantika v plném nasazení a roztomilé tvářičky...a o tom to je. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No ehm, blbost no, ale koukatelný to je, hlavně teda zásluhou pěkný Hilary Duff, jinak se ale jedná jen o variaci na popelku jak už sám nazev napovídá, ale hodně zmodernizovanou, kdy například místo střevíčku ztratí mobil, ale co, nijak extra mě to nepohoršovalo. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z hitů mých mladistvých let. Sladká a dobrotivá Hilary Duff a nádherný Chad Michael Murray coby galantní "princ." Je škoda, že tento sympatický krasavec postupem času upadl v zapomnění. Myslím, že kdyby se opět dostal do podvědomí, všichni ti Lautnerové a podobní by se mohli jít zahrabat. Ano, je to typicky americký, dokonale vypadající herec, ideální do komedií. Ale na rozdíl od spousty jiných, se nesnaží působit dojmem šamponovského, plakátového blbečka s rádoby svůdným pohledem typu "já jsem ten nejvíc sexy." Je příjemné se na něj dívat a vypadá, že si ani nehraje na krásného, ač by jistě mohl, a právem. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Koniec je znova vopred zadaný a predsa sa mi na to páčilo pozerať. Odkazy na staručký príbeh o Popoluške vôbec nie sú násilné, všetko celkom fajn pobaví, teda samozrejme až na tie čierne diery v scenári a ani sa nenadejete a už je tu sladunký koniec. A presne za takým zámerom som si film pustil, takže spokojné tri hviezdičky. 60%. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Typická hollywoodská polévka bez knedlíčků a přidaného glutamátu - jen s tím rozdílem, že tuhle mám rád! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

No ve zkratce....je to převedení klasické pohádky do "cool" podoby pro dvanáctky, které čumí na MTV a čtou cosmogirl... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Když u toho člověk vypne mozek a vezme tuhle slaďárnu pouze jako oddychovku,dá se to.V jiném případě ne.Největší chybou je asi ta předvídatelnost:věděla jsem co se stane aniž bych už film viděla,nebo snad měla nadpřirozené schopnosti:)Zkrátka tady jedno klišé střídá druhé,momenty s nevlastními sestrami hlavní hrdinky jsou vyloženě trapné,Hilary Duff prkenná,no zkrátka je to jeden velký průšvih..koukat se na to dalo,ale jen pokud člověk dokáže vypnout a spokojí se s béčkovým romanťákem,u kterého si na nic nového nepřijde..1* s tím vypnutým mozkem dávám. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Na začiatku sa mi páčili niektoré šteky, na ktorých som sa aj zasmiala (hoci neboli všetky super originálne, situačne boli nasadené skvele), ktoré sa však časom utopili v kilách cukru. Z rozprávok som asi vyrástla, aj keď túto mi odporúčala ešte o 4 roky staršia ženská s bohatými životnými skúsenosťami ako "úžasne milý film" a úplne sa pri tom rozplývala. Holt, každý potrebujeme v živote (a vo filmoch) niečo iné... Chad Michael Murray je síce celkom fešný, Dan Byrd je vyložený sympaťák, Regina King je vždy kočka a Jennifer Coolidge mám rada už od úlohy Stifflerovej "mámy" alias MCBP - ale aj tak mi moderná popoluška nestojí za viac ako 2*. Rozhodovanie je ťažké, lebo som sa neunudila k smrti, ale koeficient bavivosti rýchlo klesal. Prvých 40 minút je fajn, potom už len stále horšia rozprávka. A viete čo? Hilary Duff nemusím. ()

Véča 

všechny recenze uživatele

Tak o tomhle nevím co si myslet.Film,jakých jsou stovky,místy nudný,místy trochu vtipný a úplně celý "utopený v cukru".Na můj vkus se v něm většina postav chovala naprosto nelogicky,jak by se v reálném životě na 100% nechovali.Hlavní hrdinka nijak zvlášť krásná a hlavní hrdina mi připomínal typického středoškolského frajírka.Celkově to neni žádný zázrak,ale ani totální propadák. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch dosti tupých teenagerovských variací pohádkové klasiky. A je to fakt docela průser. Přitom z toho mohla býti celkem příjemná oddychovka. Jenže nápad není využit ani z třetiny, vtipy balancují na hranici trapnosti a Hilary Duff hrát prostě neumí. Aspoň, že ten Chad Michael Murray zahraje vždycky podobný role poměrně dobře. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nakonec to nebylo zas až tak špatné. Jen je třeba brát v potaz, že je to zkráka modernizovaná pohádka, takže některé situace jsou přehnané, postavy taky nejednají vždycky úplně logicky a závěr se utápí v cukru. Pokud k tomu však budete takto přistupovat, můžete se v rámci možností i slušně bavit. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdyby logika bydlela v Ostravě, romantika v Chebu, vtip v Liberci a nápad v Budějkách, Moderní Popelka by tutově pocházela z Pardubic. ()

Reklama

Reklama