Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Já tenhle film prostě miluju. Ano já vím, že je to klasická teenage komedie, průhledná od začátku do konce, ale já si nemůžu pomoct. Společně s Mean Girls a Wild Child je to nejlepší teenage film. Když jsem ho viděla před 3 lety poprvé, měl pro mě kouzlo, má ho pro mě pořád. Až na to, že teď už na pohádky nevěřím. 5* (ano nadhodnocuji to, ale ostatní to tu zase podhodnocují, so what?) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Koniec je znova vopred zadaný a predsa sa mi na to páčilo pozerať. Odkazy na staručký príbeh o Popoluške vôbec nie sú násilné, všetko celkom fajn pobaví, teda samozrejme až na tie čierne diery v scenári a ani sa nenadejete a už je tu sladunký koniec. A presne za takým zámerom som si film pustil, takže spokojné tri hviezdičky. 60%. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Our Lips Are Sealed - Hilary Duff & Haylie Duff ,2. Crash World - Hilary Duff ,3. Best Day Of My Life - Jesse McCartney ,4. One In This World - Haylie Duff ,5. Sympathy - Goo Goo Dolls ,6. First Day Of The Rest Of Your Life - MxPx ,7. Girl Can Rock - Hilary Duff ,8. Beautiful Soul - Jesse McCartney (exclusive new re-mix) ,9. To Make You Feel My Love - Josh Kelley ,10. Now You Know - Hilary Duff ,11. Friend - Kaitlyn ,12. Fallen - Mya ,13. I’ll Be - Edwin McCain ,14. Anywhere But Here - Hilary Duff , ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff, která patří mezi moje oblíbenkyně v téhle skvělé komedii hrála roli, která jí hrozně pasovala. Musím podotknout že i jméno, které v komedii měla "Sam" bylo skvěle vybrané a pasovalo jí. Popelka, která pracovala jako servírka v místní restauraci a zároveň chodila do školy a chtěla se dostat na Princetonskou univerzitu to ani zdaleka nebylo všechno. Její dvě nevlastní sestry a macecha, které po ní neustále šlapaly a ničily sen, který si strašně přála. Dopisovala si s klukem přezdívka "Nomad" Chad Michael Murray. Byl j sympaťák, hrozně milý kluk, který měl svůj šarm. Její e-maily, které si psala s Nomadem zneužili její sestry a před celou školou udělali představení, které Sam hrozně položilo! Ani se nedivím tohle bylo opravdu odporné! Tohle její sestry dělali pořád!! Nedokázali skousnout že jejich nevlastní sestra je krásná a dostane se na univerzitu s klukem svých snů! Sam měla, ale skvělé přátelé, které jí podporovali a dokázali aby se Sam postavila a dokázala se postavit na vlastní nohy! " NEDOVOL ABY TĚ STRACH Z PROHRY VYŘADIL ZE HRY! Tímhle se řídím i já podotýkám velmi pravdívé!!! Musím uznat že tenhle příběh mě hrozně fascinoval a hrozně jsem obdivovala pointu příběhu! Hudba, která zapadala do scén a děje se mi hrozně líbila! Celkové skvěle natočené perfektně zpracované! ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Od tohohl filmu jsem čekala jedině to, že se pěkně zasměju nad jeho stupidností. Pár slabších míst tam sice bylo, ale jinak byl příjemný. Nic objevného - kdo by to ovšem od další verze Popelky čekal, ale šlo to a nebylo to extrémně hloupé. Snad jen se ten příběh dal trochu štavnatěji vyždímat, ale to už bych snad chtěla moc... ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Hilary Duff se podílela i na soundtracku k filmu a nazpívala tři písně. (Dlee)
  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)
  • Na konci internetové přezdívky Hilary Duff je číslo "818. 818", což je kód oblasti San Fernando Valley, kde se film odehrává. (HappySmile)

Reklama

Reklama