Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kráska Myra Shumwayová si má vzít úspěšného politika Cliffa Wyatta a zcela zapomenout na svoji minulost. Nejspíše proto se tajně vrací k svému známému kouzelníkovi, aby po jeho boku provozovala umění magie. Tragická náhoda ale značně mění její plány. Myra přijímá nabídku dvou vědců a vydává se za tajemným lékem, který používá místní šamanka, žijící v horách. Na cestě plné překvapení se seznámí s bývalým fotografem, dobrodruhem Alecem Rossem. Po jeho boku by Myra mohla najít víc, než je ochotna připustit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Nesoustředěný film s velmi špatně hrajícími velikány Crowem nebo Broadbentem, k tomu nesmyslný příběh a jako celek rozčilující odpad, o který už nikdy nechci ani zavadit. Je až neuvěřitelné, že právě na téhle Magii dokáže být úplně všechno špatně. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Okouzlující a v pravdě kouzelný film pro velké. Protože tahle (ne)pohádka vás vezme za srdce. Velké podobenství bez velkých emocí s okouzlující a výbornou Bridget Fondovou v roli hledající kouzelnice Ross a neméně dobrým Russellem Crowem jako ztraceným chlápkem, co nakonec také najde svoje srdce... "...Risk je mít srdce, které by člověk riskoval..." Jo, protože tenhle příběh se všech těch věcí srdce dotýká... "...Protože ze srdce vycházejí kouzla..." A ejhle kouzlo - najednou i já říkám si - škoda, že sám už to tak moc neumím... A mám chuť se na chvíli zastavit. A taky se na chvíli rozplakat... Ano, vše je v našich srdcích a rukou... Čtyři srdce s hřejivým pocitem magického zážitku - a půl navíc - pro toho pejska, protože psí srdce je tak veliké... - - - P.S. Drsné je však zpracování disku s tímto filmem. Tak otřesná kvalita obrazu (ve formátu 4:3) se na dvd jen tak nevidí. Za to - a za blábol coby oficiální text distributora - za takové bezcitné ignorantství by český distributor (HCE) zasloužil stát se tlustým buřtem... ()

Reklama

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Tak takýto mimózny, bizardný a nudný film som už veľmi dlhú dobu nevidel. Čo to malo znamenať, o čom mal byť ten dej? Pritom začiatok ešte dával nádeje na nejaký solídny a aspoň priemerne zábavný film, avšak postupom času sa z filmu stáva lacná, nudná, nezaujímavá nuda, navyše dejovo absolútne "mimózna", nesmierne čudná.. Ťažko opísať moje pocity z filmu, popravde som ho nedokázal dopozerať do úplného konca. Možno to raz skúsim dopozerať, ale samotná hodina z filmu mi pripadala ako tá najdlhšia hodina v mojom živote. 3/10 a to len a len kvôli Russellovi, ktorého postava nie je vôbec zle zahraná, problémom je ale to, že postavy samotné sú tragicky napísané a samotný scenár k filmu stojí za veľké .. pekne povedané je to tragédia :) ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to už před delší dobou, ale chci se přesto tohoto filmu zastat. Po prvním zhlédnutí jsem byla na rozpacích a docela jsem se ztrácela v ději, pak jsem se na to mrkla znovu a přišlo mi to hodně dobré a hlavně jiné, než cokoli, co jsem už viděla. Předpokladem ovšem je, že věříte, že existují věci mezi nebem a zemí, které nejsou racionálně uchopitelné. Proto materialisté radši nekoukat, ať vás to nerozzuří! ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama