Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všechno, co se vám líbilo v klasické animované pohádce Kráska a Zvíře, která byla oceněna Oscarem, najdete i v tomto novém Disneyho hudebním filmu! Je Štědrý večer a Kráska chce proteplit zámek svátečním pocitem radosti - i když ví, že Zvíře si na Vánoce vůbec nepotrpí. Ale ještě než slavnost vůbec může začít, Kráska i její kamarádi Richard, Lumiere, paní Konvičková, Kája a Angelika, což je krásný andílek z vánočního stromku, zjistí, že proti nim kuje pikle Maestro Forte z varhan. A jen díky tomu, že podle Krásky naděje nikdy neumírám Zvíře pochopí, co Vánoce doopravdy znamenají! Výpravná animace s mnoha barvitými detaily, nové postavičky, strhující písničky, pohádkové kouzlo, na němž mají zásluhu i speciální umělecké efekty, to vše malým i velkým divákům přináší film Kráska a Zvíře - Kouzelné Vánoce. Zveme vás k vyprávění dosud neznámé kapitoly pohádkového příběhu, který jinak důvěrně znáte! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V 90. letech éru Disney Renaissance poznamenalo úspěšné pokračování Aladina (1992) - The Return of Jafar (1994), což iniciovalo otevření kanadského Disney studia zaměřeného na direct-to-video filmy. A jedním z takových filmů byl i vánoční speciál dějově vložený jako flashback do Krásky a zvířete (1991). Ta původní pohádka má tu smůlu, že jejím brandem je status quo před proměnou zvířete v prince, takže jediný způsob, jak napsat pokračování, bylo vytvoření jakoby zapomenuté kapitoly z hlavního příběhu (jenom proto, aby se nový film mohl opět prodávat jako "Kráska a zvíře"). Smysl to nedává, logika šla na velmi dlouhou procházku, ale předškoláci a die hard fandové si takový paskvil samozřejmě ujít nenechají. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Je s toho cítiť, že je to taký odvar, ale mne sa to celkom páčilo. Na Vianočné chvíle sa to celkom hodí a pokiaľ vám jeden diel nestačí a chcete so svojimi obľúbenými postavami stráviť viac času, tak rozhodne odporúčam. Len škoda, že už to nemá to kúzlo čo prvý film, tie prvky drámy, či miestami očarujúci priebeh a príbeh filmu. V tomto novšom spracovaní, sa trošku pozrieme naspäť a zistíme ako to bolo s Vianocami, ale príbeh je dosť slabý a moc nemá čo ponúknuť. Asi preto aj taká krátka stopáž (72 min). Priznajme si to, je to slabé, ale pozrieť sa to dá. 60% - 3* ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Videofilmy snažící se těžit z úspěchu slavnějších celovečerních předchůdců většinou nedopadají nijak valně, tenhle jsem ale jako dítě měla ve velké oblibě (a bála jsem se těch hrůzostrašných varhan! :D). ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na originální pohádku to nemá ani zdaleka. Je to vlastně vystřižená scéna z originální pohádky, místy je to nudné a moc mě to neuchvátilo. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Nesnáším zbytečné, trapné náhražky a napodobeniny vezoucí se na popularitě svých předloh. Bohužel ani toho není vyjímka... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ešte slabšie ako prvý film. Film je takmer bez príbehu...oslava Vianoc predsa nemože byť príbeh. Záporák ala organ je slabý. Animácia je samozrejme vysoký štandart, ale po príbehovej stránke je to nuda. Ešte ked k tomu pridáte piesen za piesnou...tak nikdy viac. Hodnotenie: 45% ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Krásna Vianočná rozprávka, maximálne súhlasím s názorom matthew.17, nemyslím si, že by toto bola náhrada, alebo nejaké pokračovanie prvého filmu. Je to proste o Vianociach a mne sa to veľmi páčilo.. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Dnes už je skoro samozřejmé, že animovaný hit má i svůj vánoční speciál. A v tom množství podobných vánočně-nedějových snímků se nejedná o nic zapamatovatelného, uchovává si ale hezkou pohádkou atmosféru. Písničky se mi líbily víc než v klasice, škoda, že je skoro všechny nacpali do posledních několika minut. Co mi ale vadilo hodně, byla kombinace kreslení a počítačové animace, maestro Varhaník byl fakt mimo. ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Vianočná klasika :) Toto sledujem vždy keď zdobím stromček a pieseň "Když nastal čas Vánoc" je jedna z najkrajších vôbec. Je mi ľúto že to porovnávate s originálom, pretože to bol film sám o sebe natočený aby dobil svet, toto je čisto vianočný film ktorý si nemôžte vychutnať ak nepozeráte práve počas týchto krásnych sviatkov. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Já mám pro "disneyovky" děsnou slabost a skoro mi rve srdce, že hodnotím jen za tři. Bylo to fajn, ale přišlo mi, že se tam o vánocích jen tak mluvilo a kde nic tu nic. Jinak je to příjemné setkání se starými známými a vlastně taková vsuvka do hlavního příběhu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Utáhlá natahovačka, která chce jen prodat víc hraček s vánočními motivy. Atmosféra prvního dílu je pryč, příběh je pryč a i když má film jen 70 minut, dal by se odvyprávět za 20. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Jasně není to jednička, ale kouká se na to hezky... Písničky, vánoční atmosféra a zvíře mi k spokojenosti naprosto stačili i v horkém srpnu :) ()

KateW 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem si to spletla s původní Kráskou a Zvířetem a byla jsem neskutečně zklamaná,že takhle vypadá má nejoblíbenější pohádka z dětství, ze které si pravda nepamatuji nic,ale stejně mi zůstala v hlavě. Byla jsem nadšená,když jsem zjistila,že je tu i jiná Kráska a Zvíře s tím dokonalým tancem :) Tohle si nepouštějte,nestojí to za nic ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Doplnkový príbeh k legendárnej Disneyho rozprávke o kráske a zvierati, na základe ktorej bolo natočených množstvo ďalších variácií. Konkrétne toto pokračovanie, resp. doplnok nie je kvalitatívne tam, kde bola pôvodná rozprávka, ale na vianočné posedenie s detičkami pri telke je toto ideálny partner. Milá rozprávka, ktorá neurazí, ale ani vás nijako neprekvapí. 50 % ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Pokračování hitu většinou už nebývá hitem, a je to tak i u Vánoční verze Krásky a Zvířete. Ale na druhou stranu, pokud nebudu rýpavá, jde o hezkou pohádku. P.S.: Ten princ měl radši zůstat Zvířetem, byl hezčí :) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 7/10 ... Didaktický potenciál: 7/10 ... Celkový dojem: 7/10. ()

Reklama

Reklama