Reklama

Reklama

Trojice půvabných a mimořádně schopných agentek Dylan, Alex a Natalie pracuje pro záhadného milionáře Charlese Townsenda, kterého ovšem nikdy neviděly. Kontakt s nimi udržuje pouze prostřednictvím telefonu a svérázného asistenta Bosleyho. Čeká je velká akce. Byl unesen milionář Eric Knox a s ním byl ukraden jeho převratný software, který umožňuje najít a sledovat každého, kdo používá telefon. Jeho asistentka Vivian Woodová podezírá jejich konkurenta Rogera Corwina, který se nedávno pokusil koupit Knoxovu společnost. Andílci proto soustředí pozornost právě na něj. Nejprve v čínském masážním salonu milionáře uspí, zkopírují jeho elektronický diář a získají odlitky jeho klíčů. Potom proniknou na jeho party, a zatímco Natalie flirtuje se sympatickým barmanem Petem, Dylan s Alex si všimnou zabijáka Hubeňoura, který se podílel na Knoxově únosu. Během pronásledování s ním svedou souboj v zadních uličkách a objeví místo, kde je ukryt Knox. Zbývá získat zpět jeho software. Andílci získají přístup k hlavnímu počítači v Corwinově podniku. Dylan se po akci sblíží s Knoxem, který jí vypráví o svém otci, který zemřel, když byl zrazen nejlepším přítelem. Hubeňour zavraždí Corwina, Vivian unese Bosleyho a trojice andílků se stane terčem vražedného útoku. (TV Nova)

(více)

Recenze (409)

Lima 

všechny recenze uživatele

Na takovouhle záměrně stylizovanou blbost se ani zlobit nemůžete. Mozek vypnout, ruku zabořit do popcornu, nebo do něčeho jinýho, nasadit pobaveně ironický úsměv a potom už vám ani nepřijde podstatný, že to je debilita, ale že Lucy Liu tak krásně pohazuje vlasama a Drew Barrymore rajcovně olizuje volant. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Docela slušně natočený hodinu a půl dlouhý videoklip, který si nehraje na nic jiného, než že jde hlavně o oddechovou zábavu. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tak jo, těch skoro 100 minut jsem se dobře bavil, ale víc než *** prostě dát nemůžu, to bych se sám před sebou musel stydět:) Tak strašlivě cool film, který si nehraje na nic víc než na efektní doprovod k chroupání popcornu, a který zřejmě sponzorovaly továrny na bryndáky, tu nebyl dlouho předtím ani potom. Jednotlivosti rozebírat nebudu, budu se věnovat tomu hlavnímu - Drew a Cameron jsou opravdu hezké, když se právě zadaří, ale pořád drží svoji (mně nevyhovující;)) fazónu. Bill Murray to šéfuje opravdu s přehledem, ale je to přece jenom vedlejší postava. Hm, koho jsem to vynechal? Jasně, Lucy Liu, na tu se lehko zapomíná...tohle byla urážka;) Právě Lucy je ten nejdokonalejší Andílek, a taky se tak chová. Nikdo nemůže pochybovat, že se zrodila skutečná bohyně, ale i kdyby předvedla se zbylými Andílky lesbickou scénu, na čtyři hvězdy to nedá:) PS: Na to, jakou nulu Sam Rockwell hraje, je nehorázně rulezní:) A abychom nezmínili hudbu, že ano...cool výběr, skoro jako má ve svých filmech Quentin Tarantino:) Jo a skladatelská hudba...Ed Shearmur nadechující se k famóznímu sólu v K-PAX...neuškodí, ale ani nic extra nepředvede. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Styl jasně vede nad obsahem. Scénář je sice stejně děravý jako úsměv devadesátiletého starce, ale i tak ho lze díky hlavním představitelkám, dynamické režii, spoustě cameo výstupů s klidem akceptovat a užít si 98 minut absolutní pohody... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Holky, adrenalin, humor. Člověk si čas od času prostě potřebuje odpočinout u podobně „definitivní“ zábavy. Andílci – zvlášť ve druhé půli - svůj účel plní. 60%. Zajímavé komentáře: Melies, choze, numi, joker2, MilesTeg ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem chtěl vědět, co dělaji slečny a dívky než se vdají. Tenhle snímek to téměř reálně dokumentaristickým stylem ukazuje. Takže tohle jsou ty divčí tajemtsví o kterých vždycky tak významně holky mluví. Já to tušil, to je samej nežnej tvor a ženu ani květinou neuhodíš a oni zatím v mladí vymlátěj celou armádu. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Klipovým způsobem natočený film, který na mě působí poněkud nekompaktním a ne zcela logicky poskládaným celkem. Ani půvabné tvářičky hlavních hrdinek nemohou zastínit chatrnou stavbu příběhu, dá-li se v tomto případě o nějakém příběhu vůbec mluvit. Celkově mě tahle taškařice zklamala a mám dojem, že tady šlo více o pobavení herců během natáčení, než o pobavení diváků. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Efektivní kravina, která sází na tři hlavní hrdinky, které se snaží být děsně kůl, až moc, v bondovském stylu, ale to se mi na nich právě nelíbí. To co stojí za zájem, tak možná to, že se tam objeví Matt LeBlanc z Přátel. Nemůžu říct, že by to byla nuda. Muzika je solidní, do filmu příjemně zapadá, ale rozhodně mě to nebude bavit. I když svůj účel to na svoje podmínky určitě splnilo. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Slušná klipárna. Akce neni moc úžasná, ale zase ne zklamáním. Krásná Cameron a její dvě kamarádky hrají, jak se dá, ale nesedí mi u nich tak dobré bojové schopnosti. Hodně uspěchané. Bez příběhu.Celkově poměrně nudné. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Na druhé zhlédnutí naprosto skvělá zábava. Super sexy Cameron Diaz a Lucy Liu a snesitelná Drew Barrymore. Bil Murray exceluje Sam Rockwel taky dobrý, ale nejlepší je Crispin Glover, ten je FAKT GENIÁLNÍ. Líbily se mi ty občasný narážky na bondovky (hlavně co se týče výběru hudby a tim nemyslim Prodigy, Fatboye atd.) No prostě, když přežijete první zhlédnutí tak napodruhé se vám to bude extrémě líbit. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Pěkný holky, dobrý vtipy, řízná hudba a nezapomenutelný Bill Murray. Svého času jsem na tom byl v kině dvakrát. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. Independent Women, Pt. 1 ,2. Heaven Must Be Missing An Angel - Tavares ,3. You Make Me Feel Like Dancing ,4. True - Spandau Ballet ,5. Dot - Destiny's Child ,6. Baby Got Back ,7. Angel's Eye - Aerosmith ,8. Baracuda - Heart ,9. Turning Japanese - The Vapors ,10. Brandy (You're A Fine Girl) - Looking Glass ,11. Got To Give It Up (Part 1) - Marvin Gaye ,12. Ya Mama - Fatboy Slim ,13. Groove Is In The Heart - Deee-Lite ,14. Charlie's Angels 2000 - Apollo Four Forty ,15. Tangerine Speedo - Caviar , ()

tron 

všechny recenze uživatele

„A ty si Charlieho videl?“ – „No áno. Teda... videl som jeho... ruku.“ Seriál som kedysi pozeral a nezaujal ma. Čo sa celovečeráku týka, je presne taký, aký mohol vzniknúť zo spolupráce troch mocných báb (predstaviteľka jednej z hlavných úloh, Drew Barrymore, ho zároveň produkovala) a hračkárskeho reklamného režiséra McG: roztopašná, na zbláznenie chaotická zmes veľkolepej akcie (vrátane dvoch formúl uprostred mestskej dopravnej špičky), výborného audiovizuálneho strihu (akcia á la John Woo, slávne pesničky), neznesiteľne dobrého humoru (rakúsky štvorlístok) a zaujímavého hereckého obsadenia (suchý Bill Murray ako šéf, Crispin Glover ako mlčanlivo štíhla mašina na zabíjanie, Matt LeBlanc ako hviezdny priateľ jednej z hrdiniek). Ak vezmeme do úvahy, že to mohlo ľahko skončiť ako STRATENÍ VO VESMÍRE či POMSTITELIA, tak bomba za 70%. Dvojka je podobne vydarená, len ešte extrémnejšia. Kino Považan NMnV 2000 ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Vědomý fluff, sebereflexivně nadsazený jiggle biják i rozverně objektivizovaná povrchnost. Nebo také prostě nehorázná zábava, která bere výchozí přednosti sedmdesátkového seriálu (koncept, nadsázka, outfity, jalové mise, špiónění i kupa známých tváří) a vytáčí je do rozjíveně nespoutané divoké jízdy vrcholu MTV éry, kde nezřízenost, absurdita a hyperstilizace drží plyn na podlaze zatímco logika, kauzalita a realističnost se svíjí s roubíky svázané v kufru. "Never send a man to do a woman's job." ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice se jedna jen o takovou akcni blbustku, ale kdyz si clovek potrebuje jen tak odpocinout a nad nicim nepremejslet, je tohle idealni volba. Pribeh by uplne nejhorsi nebyl, ale stejne to je cely zamereny jen na blbnuti tri andilku, ktery je ale nicmene akcni a vtipny a jelikoz se to vlasne deje celou dobu, tak film hodne slusne odsejpa. Navic choreografie docela slusna, hudba taky a krome tri sexy andilku stoji za zminku i spousta vedlejsich roli, jako je Murray, Rockwell, Wilson, LeBlanc, Green a hlavne muj oblibenej Glover. Proste naprosto oddechova zabava za slusny 4*. ()

Související novinky

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama