Pocket Monsters: Mizu no miyako no mamorigami Latias to Latios
Pokémon Heroes: Latias & Latios
Animovaný / Dobrodružný / Fantasy / Komedie
Japonsko, 2002, 72 min
Kunihiko YuyamaObsah
Pátý Pokémonní film. Dvě známé zlodějky se snaží najít legendární Pokémony Latias a Latiose, kteří chrání zvláštní šperk. (riza-do)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $746,381║Tržby Celosvetovo $20,867,919║(31.8.2008)
IllIlIlIIl
odpad!Jestli je vůbec potřeba něco psát....(18.12.2008)
Baxt
3/10 Neviděl jsem první čtvrthodinku, byl jsme ale ujištěn, že jsem o nic podstatného nepřišel. Vzhledem k tomu, kolik zrůdností Pokémoni ve světě i v mé hlavě v minulosti napáchaly, musím konstatovat, že tento filmový díl slušně odsýpá, vlastní pěkné lokality a i triky nejsou k zahození. Smysl příběhu, jednání hrdinů nebo trhaná "šetřící" technika animace, to už je jiná, daleko řidší káva.(20.9.2011)
Marys
Sprvoti sa mi zdalo, že na mewtwo strikes back, alebo voice of the forest to nemá, no koniec ma uchvátil - konečne nejaká Pokémon lovestory. Rád by som sa spýtal ľudí, ktorí nemajú vzťah k japonskej kultúre: tak na čo to potom pozeráte, keď sa vám také veci nepáčia?(15.4.2007)
Jango_Fett
Není to špatný, pořád lepší než třetí film (ten byl podle mě nejslabší). Nicméně to na pořádný popcornový biják nemá. Pokémoní průměr.(3.2.2008)
bull!nka
odpad!...uječené, nevkusné, kazí dětem vkus, jako všichni Pokémoni(31.5.2009)
TaanStari
odpad!Jako všechny Pokemon filmy kravina.(26.9.2006)
Psycho.R
Spolu s předchozím dílem mi to přišlo, jako daleko lepší, než první tři filmy, které byli uváděné v kině. Má to příjemnou komorní atmosféru a nejde o překvapivý příběh.(6.1.2011)
wobufet
Pátý film mi k srdci moc nepřirostl. Animace je vykreslena pěkně, ale příběh o Soul Dewu mě moc nenadchnul.(29.4.2006)
johnywalker
Rozhodně jeden z těch lepších poké filmů...(4.8.2011)
Sveter
odpad!Šikmooký odpad!(9.11.2003)
Sneaky
5. díl se odehrává v krásném městečku, kde jsou známi 2 pokémoni. Latios a Latias jsou sourozenci, které nikdo nikdy neviděl a říká se, že jejich otec zachránil město před vyhynutím bez vody. Ash a jeho přátelé tam jsou na výkendu kvůli jedné vodní soutěži s pokémony. Když se zdálo, že Ash prohrává, neviditelná věc (Latias) mu pomáhá a dostavá se mezi první, ale nevyhraje. Vyhraje Misty :P Latiase potkává hodněkrát a poté najde i Latiose. Objeví se 2 zlodějky, které chcou oba pokémony. Když jim to nejde, oživí staré pokémony, které přinesli městu skázu. Podaří se jim to ? :D:D(22.4.2011)
- Blizzardodpad!
Gazy
- IllIlIlIIlodpad!
- Rosanaodpad!
Související
- Pocket Monsters: Best Wishes (TV seriál) (2010)
- Pocket Monsters Diamond & Pearl: Arceus - Chōkoku no jikū e (2009)
- Pocket Monsters Diamond & Pearl: Dialga vs. Palkia vs. Darkrai (2008)
- Pokémon: Giratina a strážce nebe (2008)
- Pokémon: Diamant a perla (TV seriál) (2006)
- Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ōji Manafi (video film) (2006)
- Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadō no yūsha Lucario (2005)
- Pokémon 6 - Jirachi co plní přání (video film) (2004)
- Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise (2004)
- Odoru Pokemon himitsu kichi (2003)
- Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál) (2002)
- Pokémon navždy (2002)
- Pocket Monsters Side Stories (TV seriál) (2002)
- Pocket Monsters: Mewtwo! Ware wa koko ni ari (TV film) (2000)
- Pokémon: Vol. 21: Po-Ke Corral (video film) (2000)
- Pokémon 3 (2000)
- Pokémon: Vol. 2: The Mystery of Mount Moon (video film) (1999)
- Pokémon 2: Síla jednotlivce (1999)
- Pokémon: Vol. 9: Fashion Victims (video film) (1999)
- Pokémon: Vol. 1: I Choose You! Pikachu! (video film) (1999)
- Pokémon: První film (1998)
- Pokémon (TV seriál) (1997)
Podobné
- Digimon Xros Wars (TV seriál) (2010)
- Digimon Savers The Movie: Kyūkyoku Power! Burst Mode hatsudō!! (2006)
- Digimon Savers (TV seriál) (2006)
- Digital Monster X-Evolution (2005)
- Digimon Frontier: Kodai Digimon fukkatsu!! (2002)
- Digimon Tamers: Bōsō Digimon tokkyū (2002)
- Digimon - hranice (TV seriál) (2002)
- Digimon Tamers (TV seriál) (2001)
- Digimon Adventure 02: Diablomon no gyakushū (2001)
- Digimon Adventure 02: Zenpen Digimon Hurricane jōriku!! - Kōhen chōzetsu shinka!! Ōgon no Digimental (2000)
- Digimon (2000)
- Digimon Adventure 02 (TV seriál) (2000)
- Digimon Adventure: Bokura no War Game (2000)
- Digimon Adventure gekijōban (1999)
- Digimon (TV seriál) (1999)