Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Peter.Guba 

všechny recenze uživatele

Komentare niektorych zakomplexovanych hodnotitelov by si zasluzili osobitne miesto vo vitrine psychiatrickej liecebne na Prednej Hore. Boze, bud su ti ludia tak blbi alebo tak nudni, ze uz sa nedokazu zasmiat na ziadnej absurdnosti ale musia si honit ego a vyvrsovat sa na kazdom podla ich mienky slaboduchom filme. Pritom Ashton Kutcher je jeden skvely clovek, herec, ktory svojim intelektom daleko presahuje hociktoreho z tu pritomnych komentatorov :-) No nic a teraz k filmu - je to absurdity gag comedy, Nic na tazke dumanie,ale na absolutny relax. Oddychovka. Vtipy su podarene a komu nesedia, nech si da 10 piv heh ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Po prečítaní názvu vám muselo byť jasné, ako sa film skončí, ale čo sa bude diať predtým, vás určite ani nenapadne. Ak už sa na plátne objaví ktokoľvek, zaručene nebudete vedieť, čo urobí. Herecké výkony väčšiny hercov sú dosť slabé. Tare Reid sa dá ťažko uveriť, že je oteckov poslíček a nemilovaná dcéra. Našťastie niektorí dokazujú, že ešte vedia hrať: Terence Stamp, Michael Madsen (hlavný záporák). Mužskú časť publika zabavia aspoň polonahé telá Tary Reid a Carmen Electra. 40% ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Český název je mimo, žádná teenagerská komedie to není. Spíš něco jako kreslená groteska s živými herci - Hlavní hrdina se díky nedorozumění zaváže k hlídání domu, na němž až fetišisticky lpí jeho despotický šéf. Dům se plní nežádoucími hosty a destruuje všemi myslitelnými způsoby a všechny pokusy to zarazit se podobají zoufalé snaze vrátit vymačkanou zubní pastu zpátky do tuby. No, scénář je psaný stejně schematicky jako kterýkoli jiný odvar Fotra-lotra a Ashton Kutcher jistě nebyl ani tak režisérovou volbou jako spíš součástí zadání. Ale dobrá zpráva je, že David Zucker stále umí načasovat gag. :o) Timing a pointování prostě zvládá a i ty nejotřepanější nebo i nevkusnější gagy dokáže solidně prodat. Takže Šílený rande sice není zdaleka tak dobré jako Fotr je lotr, ale je o pořádný kus vtipnější než třeba Baba na zabití. 60% ()

chrustie odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ sračkovních komedií, které se sebevíc snažím dodívat, ale nejde to. Ta ukrutná trapnost, se kterou se tady snaží propasírovat ten debilní humor, je naprosto tragická. Kdybych to zkrátil do jedné věty "jeden debil vedle druhého". Bohužel, takhle vysoká humoristická laťka, je mi cizí. ()

Fightluki 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu tak špatný hodnocení, protože brát to jako romantickou komedii fakt nelze. Film je totální úlet, šílenost střídá šílenost, Ashton hraje podobnýho debila jako v Zlatých sedmdesátých (což je role, která mu fakt sedí), Tara sice špatná jako vždycky, ale naštěstí nedostala tolik prostoru. Každopádně fanoušci filmů typu Sharkonáda, Zombie bobrů nebo Wet hot american summer se budou královsky bavit. Do pěti hvězd chyběl jenom trochu lepší konec, ale i tak super záležitost. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama