Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Ashton Kutcher je důkazem toho, že i člověk s mentální subnormou se může stát idolem spousty dívčích srdéček, a byť tato srdéčka existují pouze ve standartní výbavě s hlavou dutou jako štoudev, nikterak mu to nebrání, aby si tuto popularitu bezuzdně užíval a oblažoval nás dalšími svými výkony a rolemi, jejichž objektivní hodnota je hluboko pod kvalitami rolí toaletního papíru. Takhle prostě nejde točit zábavné filmy...takhle nejde točit žádné filmy. ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Chápu současná podhodnocení. Někteří žárlí na hezouna Kutchera, někteří jsou zklamáni, že si nepoplakali u romantické komedie, někteří hledají drámo a realizmus a někteří se pitvají ve filmařské a herecké technice. Ale je jasné, že k této komedii nelze přistupovat analyticky. Je to úlet. Nwní to romantická komedie. Je to šílená komedie. Je třeba sednout a nechat se unášet šíleností scénáristy i režiséra, kterým je David Zucker.. Je tam vidět rukopis a absurdnost situací mnohdy na pomezí trapnosti. Příjemná zábava s perfektním finále. Kdyby si odpustili pár hluchých míst a kladných a romantických scén, které působí jak pěst na oko (možná úmysl), dal bych i víc. ()

Reklama

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten typ filmu, ktery se proste neberou vazne (ackoliv si to tu dle komentu kde kdo mysli) 😁 Scenar je prostej, necekana souhra nahodnejch pruseru pri hlidani sovicky pedantskyho sefa v jeho fajnovym dome, pretavena v cil dostat jeho sexy dceru a zaroven svoji kolegyni. Vse ve stylu a v humoru hodne jednoduchym, odpovidajicim Zuckerovejm novejsim Scary Movies - jak prosty, kratky a nenarocny 😁 ()

MM11 

všechny recenze uživatele

David Zucker není právě tou nejlepší volbou pro romantickou komedii a Kutcher není dobrý na nic. Těžko se z výsledku dá soudit, co že to ten tvůrce vlastně chtěl stvořit. Protože - film sklouzává s občasných romantických záchvěvů až do osidel parodie a zase zpátky přes důstojný podkres k samoúčelným fekálnostem. Dohromady to dá stupidní maglajz ubohého scénáře, pár dobrých míst a herců, kteří snad ani nevěděli, co točí. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tom Stansfield (Ashton Kutcher) pracuje v nakladatelství Jacka Taylora (Terence Stamp) jako přicmrndávač, a kromě kariéry také touží po jeho dceři Lise (Tara Reid). Takže se může zbláznit radostí, když jej Lisa pozve do jejich domu na párty. Až na místě ale Tom zjišťuje, že se stal omyl, a že má jen dům (a hlavně vejra O'Neilla) za napřítomnosti Taylorových hlídat. Ale když se do domu zatoulá nechtěný syn Jerry Taylor junior, překupník drog, vyhozená Taylorova sekretářka se svými přáteli, zhrzený Lisin milenec Hans, a navíc O'Neill zase dům opustí, tak to nemůže dopadnout nikterak dobře ... David Zucker bylo jméno, které vždy zaručovalo totální záchvaty smíchu u svých komedií. Ale to už dávno není pravda, a Šílený rande to jen potvrzuje. Sice se tu semtam záchvěvy původní Zuckerovy tvorby objevují, ale celý film spíš inklinuje k jednomu velikýmu průseru. Desítky více či méně trapných situací (všimněte si, ani neříkám vtipných, těch je zde jako šafránu). Marně hledám něco pozitivního (kromě poprsí Carmen Electry), co bych mohl pochválit - ale fakt nevím. Sorry... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama