Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

ladko 

všechny recenze uživatele

Síce ma odrádzalo hodnotenie filmu, ale najmä kvôli ženským predstaviteľkám som sa rozhodol, že tejto komédii šancu dám. Úvod ešte ušiel a scéna s Tomom v Jackovej kancelárii ma veľmi pobavila. Potom však kvalita fórov klesala veľmi prudko dole - až klesla na samé dno. Fekálny humor krížený s narážaním do predmetov a padaním (aj to môže byť niekedy vtipné - nie však tu) - fakt hrôza. Jedna hviezda za scénu v kancelárii a štýlový výstup Carmen Electry z vody... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na posraného i hajzl spadne. Neštěstí chodí po třech, jenže na Teda se toho nahrnulo tolik, že tu trojici měl vybranou již v prvních minutách filmu. V jinak klasickém hloupém scénáři se mi to hrocení trapných a nepříjemných situací docela zamlouvalo, i když jako jediné. Ashtona Kutchera mám docela rád, je to prostě takový trouba, který troubu ani nemusí moc hrát, ale mě nijak nevadí. Naproti tomu by mě zajímalo, který blbec nakukal Taře Reid, že by měla být herečkou. Je to blbost, místy úsměvná blbost, místy trapná, občas nudná, ale nebudete-li se soustředit na hlavní hrdiny (Ashton, Reid, Stamp) a koukat spíše na vedlejší role (Lisin bratr, Michael Madsen), snad se i dobře pobavíte. Pro mě čistý průměr, 2,5* ()

Reklama

Zombi 

všechny recenze uživatele

No, romantiku tady rozhodně nečekejte, je to v podstatě sled různých scének a fórů motajících se kolem hlídání vypulírovanýho domu, který v tomto neposkvrněném stavu samozřejmě nevydrží ani 10 minut. Nejzábavnější mi přišel začátek v kanceláři, kde Terence Stamp ukazuje jak despotickej parchant umí být. Některý fory tu jsou dobrý a člověk se i zasměje, ale celý je to hrozně přeplácaný, neuvěřitelný a herecky dost slabý, spousta rádoby vtipů je naopak trapných - močení, zadky.. Jako celek to prostě není nic moc. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

První dvacetiminutovka je parádní,vtipná,nacpaná gagy a ten zde tolikrát zmiňovaný nevkus nikde.Ten došel překvapivě s Michaelem Madsenem a jeho močovým extemopre,navíc existuje nepsané pravidlo,že film,ve kterém se (byť krátce) objeví Carmen Electra,prostě nemůže být dobrý (čest Starskymu a Hutchovi). Fór se sovou a záchodovým prknem je ovšem geniální a možná jsem jeden z mála,ale nikdy nepřestanu tvrdit,že Ashton Kutcher je dobrý herec,což tady potvrzuje a často je jedinou záchranou filmu před pádem do hlubin absolutní trapnosti.Ve výsledku přesně mezi dvěma a třemi hvězdičkami a kdyby byl na místě Tary Reid někdo hezčí,volil bych tu vyšší možnost. 50 % ()

Bobek15 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že som bol v podstate pripravený na to, aký film idem pozerať a že sa hodnotenie asi na viac ako 2* navyšplhá, nakoniec mi svedomie nedovolilo dať menej ako 3. Jednu z nich by som priradil dostaktku smiešnych a vtipných situácií, na ktorých som sa schuti pobavil. Druhú skvelému Terencovi Stampovi, ktorého postava arogantného a prísneho šéfa bola fakt super a tretiu peknučkej Tare Reid. A v mnohých situáciách som Toma (Aston Kutcher) vážne ľutoval a cítil s ním, akoby sa tie všetky nepríjemnosti diali mne, ale iritovalo ma jeho nerozvážne, hlúpe a trápne riešenie týchto vzniknutých problémov. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama