Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Po prečítaní názvu vám muselo byť jasné, ako sa film skončí, ale čo sa bude diať predtým, vás určite ani nenapadne. Ak už sa na plátne objaví ktokoľvek, zaručene nebudete vedieť, čo urobí. Herecké výkony väčšiny hercov sú dosť slabé. Tare Reid sa dá ťažko uveriť, že je oteckov poslíček a nemilovaná dcéra. Našťastie niektorí dokazujú, že ešte vedia hrať: Terence Stamp, Michael Madsen (hlavný záporák). Mužskú časť publika zabavia aspoň polonahé telá Tary Reid a Carmen Electra. 40% ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

David Zuvker na starý kolena zapadl po pěkných sraček...po kultovních parodiích jako je série Bláznivých střel nebo Připoutejte se, prosím se vrhnul na natáčenní hrozných opičáren. Šílený rande je sakum prásk teenagerskej blaf podprůměrný úrovně. Čumim jak blázen, že v tom může hrát Michael Madsem (!!!) ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Šílený rande neni rozhodně nějakej světobornej film, ale i tak mu dávám 4 hvězdy.....Viděl sem ho opravdu několikrát a vždycky sem se u toho bavil...a to sem neměl požitý alkohol ani jinou drogu:D Možná to bylo dáno z části přítomnosti mých dobrých kamarádů, kteří atmosféru utvořili tak výbornou, že jsem zkrátka podlehl a smál se všemu...ale několikrát sem ho viděl i sám a vždy sem se nasmál stejně tak.Někdy( skoro celejch 85 minut) je film tak absurdní, až je to vtipný neskutečně moc. Pokud ¨se chcete s kámošema dobře zasmát, rozhodně nešlápnete vedle....:)Výborný je zejména Michael Madsen ve své roli vymahače dluhů:) ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

I přesto, že jsem vyděl spoustu podobných filmů jako je tenhle, tak pořád nemůžu pochopit mentalitu AMERIČANŮ, kteří úplně klidně vlezou do cizího domu a chovají se tam jako doma. Celý film je taková blbost že větší hovadinu jsem snad neviděl. Nechápu jak se někomu ( komukoliv ) může líbit neustálé hádky, provázející celý film. Nikdo nemůže mít svůj názor, a všichni se bojí oponovat šéfovy. Prostě kravina na entou. U podobných filmů, si vždy řeknu " opravdu je potřeba točit takové filmy ? " ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Český název je mimo, žádná teenagerská komedie to není. Spíš něco jako kreslená groteska s živými herci - Hlavní hrdina se díky nedorozumění zaváže k hlídání domu, na němž až fetišisticky lpí jeho despotický šéf. Dům se plní nežádoucími hosty a destruuje všemi myslitelnými způsoby a všechny pokusy to zarazit se podobají zoufalé snaze vrátit vymačkanou zubní pastu zpátky do tuby. No, scénář je psaný stejně schematicky jako kterýkoli jiný odvar Fotra-lotra a Ashton Kutcher jistě nebyl ani tak režisérovou volbou jako spíš součástí zadání. Ale dobrá zpráva je, že David Zucker stále umí načasovat gag. :o) Timing a pointování prostě zvládá a i ty nejotřepanější nebo i nevkusnější gagy dokáže solidně prodat. Takže Šílený rande sice není zdaleka tak dobré jako Fotr je lotr, ale je o pořádný kus vtipnější než třeba Baba na zabití. 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama