Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (279)

golfista 

všechny recenze uživatele

Na "Střely" to pochopitelně nemá ani náhodou, ale bavil jsem se slušně. Chvílemi velmi slušně ... chvílemi ovšem vůbec. Takže 50%. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie plná cameí (Willis před svým karavanem mě fakt docela dostal). Prostě skvělá legrace jde udělat i bez Mela Brookse. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ta úvodní scena v tý sámošce mě slušně rajcla a praktickou celou jsem jí prochechtal, al enevím jestli to bylo mnou že jsem začal bejt roztěkanej a nebo filme, že vařil z vody, ale postupně už to žádná hitparáda smíchu nebyla, jako jasně byly tam momenty, kdy člověk udělá smíchy výser, jenže akční filmy si doslova říkají o daleko větší nálož vtípků. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, jak se k parodii dostali lidi, co s ní nikdy neměli nic moc společnýho a stvořili kousek, na který se v takovémto světě prostě nezapomíná. Nabitá zbraň 1 si utahuje ze Smrtonosný zbraně nejvíc jak to jde. Hlavně Emilio Estevez je jasnej Mel Gibson. Ve filmu se ale objeví celá řada zajímavých herců a všichni si z akčních filmů dělají maximální legraci. Pořád ale nemůžu dát plnej počet. Nevím proč, ale co se týče týhle komedie, asi mi v ní chybí Leslie Nielsen nebo Charlie Sheen - blázen, na kterého člověk nikdy ve filmech nezapomene. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $27,979,399Tržby Celosvetovo $34,400,000║ sucharina /20%/ ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Vtipy jsou nevyrovnané - od výborných až po trapné. Těch lepších je ovšem tentokrát více. Navíc potěší množství známých tváří ve vedlejších či jen cameo rolích. Sice je to především o Smrtonosných zbraních, ale myslím, že více se povedly citace z jiných filmů - Mlčení jehňátek, Základní instinkt. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie plná vtípků a absurdních dialogů, která mi přijde lepší než Žhavé výstřely, ale třeba na Bláznivou střelu to nemá. Fakt jsem u toho vyprskával smíchy. Miluju tenhle doslovnej styl humoru, kdy se ve filmu dějou totální nesmysly a hrdinové to všechno s kamennejma ksichtama berou vážně. Třeba když William Shatner loví držkou pirani z akvárka. Nebo nízkorozpočtová transplantace orgánů Emilia Esteveze :D ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak čo máš?“ – „Lupy, vši alebo len suchú pokožku, neviem.“ Paródia predovšetkým na buddy sériu Joela Silvera SMRTONOSNÁ ZBRAŇ, kde tradičné duo Gibson/Glover nahradil snaživý Emilio Estevez (MLADÉ PUŠKY) a vtedy ešte ani zďaleka hviezdny Samuel L. Jackson. Hoci je snímka prepchatá roličkami slávnych hercov (Charlie Sheen, Whoopi Goldbergová, Bruce Willis) a celkom podarenými vtipmi („Nič ste nevideli.“), zostáva skôr úsmevnou, ako vtipnou. Nevraviac o nedostatočnom rozpočte a pachuti béčka (trocha ako podobne ambiciózne, no v konečnom efekte priemerné MLČANIE ŠUNIEK). Dialógy sa však mimoriadne podarili („Ako chutí ľudské mäso?“ – „Ako kura.“). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sebevražda? To se musela nečekaně překvapit." Detektivové Colt a Luger se nedají jen tak zmást a moje bránice přitom dostala nejednou docela zabrat. Ovšem byly chvíle, kdy se i ona podivila tomu, co bylo vydáváno za humor. Já jsem tedy zaznamenal několik geniálních fórů, nejedno povedené cameo a spoustu poučení - světlý barvy zvětšují prostor přibližně 50x, holkám víc sluší rozpuštěný vlasy a vybouchnout může úplně všechno. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá parodie na Smrtonosnou zbraň, nicméně některý vtípky jsou zahnaný až trochu ad absurdum. Je to o trochu slabší, než např. Bláznivá střela nebo Žhavé výstřely, ale za vidění to stojí. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nahláškovaná parodie, která si v ničem nezadá se Střelami nebo Výstřely.. Především v prostřední části prakticky smrtící... Willisovo cameo je GENIÁLNÍ!!! ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Colt: Kdo jsi? Jigsaw: Jsem tvoje nejhorší noční můra. Colt: Ale ne, moje nejhorší noční můra je probudit se ráno bez penisu...... Nevyrovnaná kadencia humoru. Občas sú vtípky vtipné veľmi a niekedy sú zasa príliš odfláknuté. Sluší sa však dodať, že film je tym maximalne napchaty a tak si určite nájde niečo vtipné každý divák. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to taková šílená prdel jako Žhavý výstřely, i když je to jim hodně podobný, ale tvůrci rozhodně vtipnejma nápadma nešetřili a jelikož se o něco snaží každou půlminutu, tak zákonitě se občas podaří nějakej brutální fórek nebo parodii dotáhout k dokonalosti, paroduje se tu hlavně smrtonosná zbraň 1-3, ale pozornosti neušlo například ani Mlčení jehňátek. Navíc si tu bratr Emillio Esteveze Charlie Sheen hodil malý, ale docela dobrý cameo ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Časy kvalitných paródií sú už za nami a divákovi tak neostáva nič iné, len si zmlsnúť na klasike. Nabitá zbraň síce nedosahuje údernosť Horúcich striel, ani príjemnú odviazanosť Bláznivej strely, neskĺzava však do trápnosti a súčasnú konkurenciu indexom zábavnosti poráža naozaj hravo. Nepochybne by obstála aj dnes. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"BUDE TO CHTÍT MNOHEM VÍC BOMB, ABY NÁS DOSTALI OD TOHO PŘÍPADU." - "ALE NE ZAS TAK MOC." Jedna z mála parodií schopných konkurovat Brooksovi a ZAZ, která ale konkrétně ZAZ nehorázně vykrádá a zároveň opakuje tytéž gagy i několikrát v jedné scéně. Parodována jsou jak žánrová klišé a provařené hlášky, tak konkrétní tituly a scény (MLČENÍ JEHŇÁTEK, ZÁKLADNÍ INSTINKT, RAMBO, WAYNEůV SVĚT aj.), zejména pak série SMRTONOSNÝCH ZBRANÍ. Za obzvlášť kouzelnou scénku považuju výlet do Lugerovy navenek spokojené, ve skutečnosti těžce dysfunkční rodiny a také musím pochválit brilantní absurdní dialogy, které si se ZAZ nijak nezadají. Velké plus je obsazení hlavních rolí a záplava cameo roliček (z těch nejhvězdnějších Whoopi Goldberg, F. Murray Abraham, Charlie Sheen, Bruce Willis...). Škoda, že nevzniklo plánované pokračování. Mimochodem Lugerův uřvaný šéf řval ve stejném roce i na Arnolda v rovněž parodickém POSLEDNÍM AKČNÍM HRDINOVI a dlouho předtím řval na Nolteho ve 48 HODINÁCH. "PůJDEŠ DO TOHO SÁM, SÁZÍŠ SVůJ KRK. ŠLÁPNEŠ VEDLE A TADY KONČÍŠ. VŠECHNO TI SPADNE NA BEDNU. JESTLI NĚCO ZVORÁŠ, TAK TĚ POVĚSÍM DO PRůVANU. ZKOMPROMITUJEŠ ODDĚLENÍ A TVOJE STŘEVA BUDOU TANCOVAT S TVEJMA TRENKAMA, ROZUMÍŠ?" - "VŠEMU KROMĚ TÝ POSLEDNí VĚTY." ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vydařená a vtipná parodie, při které jsem se však nedokázala odpoutat od srovnávání se Žhavými výstřely. Přišlo mi, jako by se tvůrci snažili do děje naházet co nejvíce gagů a různých parodií, až z toho byl samotný výsledek příliš přeplácaný. Tím se také trochu upustilo od děje, který mi přišel spíše jakoby jen takové lehké pozadí na vyhraněném prostoru s největším množství komediálních scének. Které samostatně fungovaly zdatně, ale při postupném se kupení jedna přes druhou, bez nějaké větší návaznosti, působily často roztržitě. "Spávala mi u nohou a olizovala mi palce." -"To je ona?" - "Ne, její fotka." :) ()

Reklama

Reklama